• ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #83359  από litsa
 Τρί Ιαν 01, 2013 12:46 pm
χαλαρά !!!

μπορεί να ερθει η συντέλεια του κόσμου και τσουπ ...γλιτώσαμε!!!
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #83368  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Τρί Ιαν 01, 2013 2:46 pm
litsa έγραψε:χαλαρά !!!

μπορεί να ερθει η συντέλεια του κόσμου και τσουπ ...γλιτώσαμε!!!
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
:romance-caress: οι Maya απέτυχαν. έχεις κάτι σίγουρο; :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:
 #83401  από mplearkouda
 Τετ Ιαν 02, 2013 11:31 am
costas έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:
costas έγραψε:Mπορει βέβαια επειδή προσεχουμε παραπανω ,να ζήσουμε και παραπάνω από τους άλλους ανθρώπους!!!! :romance-kisscheek: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :romance-hearteyes:
:greetings-waveyellow: ημερολογιακά; γιατί ποσοστιαία στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας δεν ζούμε απλά υποφέρουμε. :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :handgestures-salute:

Ημερολογιακά , εαν υποφέρω.......... ευθανασία!!!!! :sad-roulette: :sad-roulette: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:

Μακάρι τα πράματα να ήταν τόσο απλά που όταν νοιώθεις ότι δεν πάει άλλο για σένα, να υπήρχε η διέξοδος της ευθανασίας... :think:
 #83437  από sofia13
 Πέμ Ιαν 03, 2013 12:35 am
Για να καλμάρουμε λίγο , έλα.
Καταρχήν η ευθανασία είναι νόμιμη μόνο στην Ολλανδία. Πάει αυτό.!
Τώρα , όλοι έχουμε φάει καντάρια ζόρια και μείναμε σχετικά '' όρθιοι''.
Και θα εξακολουθήσουμε να μένουμε όρθιοι και αγέρωχοι γιατί έτσι γουστάρουμε, ε;
Πριν καιρό έκανα τη χειρότερη ώση στην ζωή μου. Ούτε κάν το στόμα μου άνοιγε για να τραφώ. Ελεγα , ωχ μάλλον ως εδώ ήταν το παιχνιδάκι στη ζωή τώρα βρές τρόπο να την κάνεις
ανώδυνα . Φοβόμουν μήπως η επόμενη ώση θάταν χειρότερη. Αλλά επειδή δε μ΄αρέσει να
παραιτούμαι, λειτούργησε αυτόματα και το ένστικτο αυτοσυντήρησης, άρχισα να τρέφομαι με
κονσομέ (μια χαρά είναι το καλαμάκι στην κούπα άν θέλεις να παλέψεις για τη ζωή σου),
έμεινα σε θεοσκότεινο δωμάτιο τρείς μήνες, μετά σιγά-σιγά συνήλθα.
Ξαναβγήκα στο φώς και τα χρώματα και είπα... μωρέ μια χαρά χώρα είναι η Ολλανδία για τις
τουλίπες αλλά εγώ δεν είμαι τουλίπα.
Μη σας ακούσω να ξαναλέτε για '' φεύγα'', γιατί σας έφαγα να ξέρετε.
Αντε.
Οταν σας πιάνει μελαγχολία βλέποντας κάτι όμορφο , μη λέτε ποτέ αχ γιατί να μη μπορώ να είμαι εκεί. Να σκέφτεστε δυνατά , ΜΠΟΡΩ και ΘΕΛΩ, αρα την επόμενη φορά θα κάνω τα
πάντα για νάμαι και γώ εκεί...
Και επειδή εδώ μέσα ψαχνόμαστε συνέχεια και βρίσκουμε ο καθένας ότι του ταιριάζει,
νοήμονες άνθρωποι είμαστε ρε παιδιά, μη ξαναπεί κανείς ότι στα ζόρια θα ''την κάνει'',
εντάξει;
αντε φιλιά...
 #83447  από Κώστας
 Πέμ Ιαν 03, 2013 11:30 am
Ρίξτε μια ματιά στο φωτοάλμπουμ στη φωτογραφία που δημοσιεύει ο Πάνος.
Αν είναι αληθινή, δεν ξέρω τι να πω!
Αν πάλι δεν είναι, το μήνυμά της θα σας αποτρέψει από το σκέπτεστε ευθανασίες!
 #83448  από petros
 Πέμ Ιαν 03, 2013 11:35 am
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε: οι Maya απέτυχαν. έχεις κάτι σίγουρο; :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:
"Οι Mayas είναι μαλάκες" . ΙΝΚΑΣ
 #83449  από sofia13
 Πέμ Ιαν 03, 2013 11:45 am
Kαι αφού δείτε τη photo του Πάνου στην οποία ανφέρεται ο Κώστας,
κάντε ενα κόπο και δείτε στη δανειστική βιβλιοθήκη το κείμενο τηε Ρέας Βιτάλη που
μας χάρισε η ΚΑΤΕΡΊΝΑ. Υμνος και πάθος για ζωή !!!!!!!!!!!!
 #83463  από costas
 Πέμ Ιαν 03, 2013 4:35 pm
sofia13 έγραψε:..................
Καταρχήν η ευθανασία είναι νόμιμη μόνο στην Ολλανδία...

Δηλαδή εαν κάνω εδώ ευθανασία .... θα πάω φυλακή :) :) :) :) :) :) :angelic-flying: :angelic-flying: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
 #83466  από LL--MM
 Πέμ Ιαν 03, 2013 7:41 pm
Όχι βέβαια, κωστάκη, αλλ'αν είναι να φύγεις, να πας και με κάποια ευκολία: Εδώ, σε αναγκάζουν να πηδήξεις από το παράθυρο για να έχεις ένα αποτέλεσμα όχι και τόσο σίγουρο, εκτός αν κατοικείς στον πύργο των Αθηνών. Και επίπονο, για φαντάσου να θες ν'αυτοκτονήσεις και να καταλήξεις στο ΚΑΤ όπου μερικοί φωστήρες έχουν το θράσος να σου πουν "Αν δε σταματήσεις να κουνάς , θα σου χώσω τον καθεηρα στο πόδι!

Ενώ άν πας "στας Ευρωπας", έρχεται ένας γιατρός με μια νοσοκόμα, βεβαιώνεται αυτός ότι όντως θές να αφήσεις το μάταιο τούτο κόσμο, συνταγογράφει δύο διαφορετικά στοιχεία του φαρμάκου, τα παιρνει η νοσοκόμα σε δύο διαφορετικές μέρες, και το βράδυ της τελευταίας τα αναμειγνύει πρίν στα σερβίρει: Κατά τα λεγόμενα των ειδικών, όμως, είναι κάπως πικρό, οπότε θυμίσου να πάρεις κανένα γλυκό του κουταλιού μαζί σου, εκτός άν προτιμάς σοκολάτες, που είναι και σπεσιαλιτέ της προαναφερθείσας χώρας.

Δύο βασικα που πρέπει να ξέρεις:

Που θα θαφτείς; Αν θες να γυρίουν τη σωρό σου στην Ελλάδα, υπάρχει κίνδυνος να μη βρείς παππά να σε διαβάσει.

Το κυριότερο: Οι γιατροί αυτοί δε σε ξαποστέλνουν τζάμπα: Μέχρι ν'αποφασίσεις ότι χρειάζεσαι τέτοιου είδους υπηρεσίες, και ν'αναγνωρίσουν αυτοί ότι "χρίζεις ευθανασίας", (δηλαδή ότι πάσχεις απο ανίατη ασθένεια τα συμπτώματα της οποίας περιορίζουν αφόρητα την ποιότητα της ζωής σου) πρέπει να τους πληρώνεις κάθε χρόνο κάποια συνδρομή, δεν ξέρω πόσο, αλλά στην εκπομπή τιβή που είδα έλεγε πως είναι ανάλογη με τα ...εισοδήματά σου. Δεν ξέρω να πρέπει να πληρώσεις αναδρομικά για όλα τα χρόνια μετά τη διάγνωση σκπ, και άν δεχονται ξένους "ασθενεις"

Πολύ μπελάς αυτή η ευθανασία, φίλε, κάτσε στη ζωή όσο μπορείς...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Ιαν 03, 2013 7:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.