• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #83046  από panos59
 Κυρ Δεκ 23, 2012 6:25 pm
:-D
Συνημμένα
USB mamma.JPG
USB mamma.JPG (64.99 KiB) Προβλήθηκε 104 φορές
in army order.JPG
in army order.JPG (72.46 KiB) Προβλήθηκε 104 φορές
Grandma.JPG
Grandma.JPG (52.24 KiB) Προβλήθηκε 104 φορές
 #83062  από panos59
 Δευ Δεκ 24, 2012 11:58 am
:-D
Συνημμένα
ZHTEITAI.JPG
ZHTEITAI.JPG (31.07 KiB) Προβλήθηκε 96 φορές
this is frozen yoghurt.JPG
this is frozen yoghurt.JPG (40.96 KiB) Προβλήθηκε 96 φορές
ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΦΚΕΡΟΙΑ.JPG
ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΦΚΕΡΟΙΑ.JPG (46.67 KiB) Προβλήθηκε 96 φορές
 #83408  από panos59
 Τετ Ιαν 02, 2013 1:18 pm
Dear God!
Εικόνα

«Με συγχωρείς που δεν σου έγραψα νωρίτερα. Μόλις αυτή τη βδομάδα έμαθα να γράφω.» - Μάρθα

«Αγαπητέ Θεέ, γιατί πρέπει να προσεύχομαι αφού έτσι κι αλλιώς ξέρεις τι θέλω; Αν όμως σ' ευχαριστεί αυτό, θα προσεύχομαι.» - Σιου

«Αγαπητέ Θεέ, αν ζούμε μετά το θάνατό μας, τότε γιατί να πεθάνουμε;» - Ρον

«Αγαπητέ Θεέ, το αντρόγυνο στο διπλανό διαμέρισμα τσακώνεται για τα καλά όλη την ώρα. Θα έπρεπε ν' αφήνεις να παντρεύονται μόνο οι πολύ καλοί φίλοι.» - Ναν

«Αγαπητέ Θεέ, πώς έγινε και δεν εφεύρες κανένα καινούργιο ζώο τελευταία; Έχουμε πάντα τα ίδια τα παλιά.» -Τζόνι

«Αγαπητέ Θεέ, ξέρω που λέει να γυρίζεις και το άλλο σου μάγουλο. Τι γίνεται όμως αν η αδερφή σου σε χτυπήσει στο μάτι; Με αγάπη» - Τζέρεσο

«Αγαπητέ Θεέ, αν δεν πάρεις πίσω το μωρό, δεν θα καθαρίσω το δωμάτιό μου.» - Τζόι

«Αφού δεν θέλεις οι άνθρωποι να λένε κακά λόγια, γιατί τα εφεύρες;» -Ευγένιος

«Αγαπητέ Θεέ, ο Ντόναλντ έσπασε τη γυάλα, όχι εγώ. Τώρα πια το έχεις και γραφτό.» - Τζέιν

«Αγαπητέ Θεέ, ήθελες πράγματι η καμηλοπάρδαλη να είναι έτσι, ή μήπως έκανες λάθος;» - Νόρμα

«Αγαπητέ Θεέ, θα μπορούσες να γράψεις μερικές ακόμα ιστορίες; Τις διαβάσαμε όλες αυτές που έγραψες και τις ξαναρχίσαμε. Με ευγνωμοσύνη» - Έμιλι

«Διαβάσαμε ότι ο Θωμάς Έντισον ανακάλυψε το φως. Εγώ νόμιζα ότι το είχες ανακαλύψει εσύ.» - Ντόνα

«Αγαπητέ Θεέ, είσαι πλούσιος ή μόνο διάσημος;» - Στίβεν

«Πώς ήξερες ότι ήσουνα Θεός; Γεννήθηκες έτσι, ή έγινες μετά, μεγαλώνοντας;» - Τσάρλι

«Αγαπητέ Θεέ, στις απόκριες θα ντυθώ διάβολος. Σε πειράζει;» - Μάρνιε

«Αγαπητέ Θεέ, η δασκάλα λέει ότι οι μέρες άλλοτε μικραίνουν κι άλλοτε μεγαλώνουν. Δεν μπορείς να καταλήξεις σε μια απόφαση;» - Μίντι

«Αντί ν' αφήνεις τους ανθρώπους να πεθαίνουν και να φτιάχνεις άλλους, γιατί δεν κρατάς αυτούς που έχεις τώρα;» - Τζέιν

«Αγαπητέ Θεέ, είναι καλύτερα τ' αγόρια από τα κορίτσια; Ξέρω πως είσαι αγόρι, αλλά προσπάθησε να είσαι δίκαιος.» - Σίλβια

«Αγαπητέ Θεέ, ελπίζω να μην έχουν καμιά ιδιαίτερη αξία τα μυρμήγκια, γιατί τα πατάω όλη την ώρα.» - Ντένις

ΠΗΓΗ:Nightly Blue Wings

(για ανέκδοτο ακούγεται, αλλά -ό,τι και νάναι- είναι ΑΠΙΘΑΝΟ! :lol:
 #83413  από Φαίδρα
 Τετ Ιαν 02, 2013 3:03 pm
panos59 έγραψε:Dear God!
Εικόνα

«Με συγχωρείς που δεν σου έγραψα νωρίτερα. Μόλις αυτή τη βδομάδα έμαθα να γράφω.» - Μάρθα

«Αγαπητέ Θεέ, γιατί πρέπει να προσεύχομαι αφού έτσι κι αλλιώς ξέρεις τι θέλω; Αν όμως σ' ευχαριστεί αυτό, θα προσεύχομαι.» - Σιου

«Αγαπητέ Θεέ, αν ζούμε μετά το θάνατό μας, τότε γιατί να πεθάνουμε;» - Ρον

«Αγαπητέ Θεέ, το αντρόγυνο στο διπλανό διαμέρισμα τσακώνεται για τα καλά όλη την ώρα. Θα έπρεπε ν' αφήνεις να παντρεύονται μόνο οι πολύ καλοί φίλοι.» - Ναν

«Αγαπητέ Θεέ, πώς έγινε και δεν εφεύρες κανένα καινούργιο ζώο τελευταία; Έχουμε πάντα τα ίδια τα παλιά.» -Τζόνι

«Αγαπητέ Θεέ, ξέρω που λέει να γυρίζεις και το άλλο σου μάγουλο. Τι γίνεται όμως αν η αδερφή σου σε χτυπήσει στο μάτι; Με αγάπη» - Τζέρεσο

«Αγαπητέ Θεέ, αν δεν πάρεις πίσω το μωρό, δεν θα καθαρίσω το δωμάτιό μου.» - Τζόι

«Αφού δεν θέλεις οι άνθρωποι να λένε κακά λόγια, γιατί τα εφεύρες;» -Ευγένιος

«Αγαπητέ Θεέ, ο Ντόναλντ έσπασε τη γυάλα, όχι εγώ. Τώρα πια το έχεις και γραφτό.» - Τζέιν

«Αγαπητέ Θεέ, ήθελες πράγματι η καμηλοπάρδαλη να είναι έτσι, ή μήπως έκανες λάθος;» - Νόρμα

«Αγαπητέ Θεέ, θα μπορούσες να γράψεις μερικές ακόμα ιστορίες; Τις διαβάσαμε όλες αυτές που έγραψες και τις ξαναρχίσαμε. Με ευγνωμοσύνη» - Έμιλι

«Διαβάσαμε ότι ο Θωμάς Έντισον ανακάλυψε το φως. Εγώ νόμιζα ότι το είχες ανακαλύψει εσύ.» - Ντόνα

«Αγαπητέ Θεέ, είσαι πλούσιος ή μόνο διάσημος;» - Στίβεν

«Πώς ήξερες ότι ήσουνα Θεός; Γεννήθηκες έτσι, ή έγινες μετά, μεγαλώνοντας;» - Τσάρλι

«Αγαπητέ Θεέ, στις απόκριες θα ντυθώ διάβολος. Σε πειράζει;» - Μάρνιε

«Αγαπητέ Θεέ, η δασκάλα λέει ότι οι μέρες άλλοτε μικραίνουν κι άλλοτε μεγαλώνουν. Δεν μπορείς να καταλήξεις σε μια απόφαση;» - Μίντι

«Αντί ν' αφήνεις τους ανθρώπους να πεθαίνουν και να φτιάχνεις άλλους, γιατί δεν κρατάς αυτούς που έχεις τώρα;» - Τζέιν

«Αγαπητέ Θεέ, είναι καλύτερα τ' αγόρια από τα κορίτσια; Ξέρω πως είσαι αγόρι, αλλά προσπάθησε να είσαι δίκαιος.» - Σίλβια

«Αγαπητέ Θεέ, ελπίζω να μην έχουν καμιά ιδιαίτερη αξία τα μυρμήγκια, γιατί τα πατάω όλη την ώρα.» - Ντένις

ΠΗΓΗ:Nightly Blue Wings

(για ανέκδοτο ακούγεται, αλλά -ό,τι και νάναι- είναι ΑΠΙΘΑΝΟ! :lol:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #83421  από κατερινα 55
 Τετ Ιαν 02, 2013 6:48 pm
Ο γιός του γύφτου θα έβγαινε το πρώτο ραντεβού και ζητάει από τον πατέρα του να του δανείσει το σώβρακο του, μην πάει έξω ξεβράκωτος στην γυφτοπούλα. Βγάζει ο γύφτος το σώβρακο, το παίρνει ο μικρός, το γυρνάει απο»δω, το γυρνάει απο»κει…δεν ήξερε πως το βάζουμε.
- Α βρε βλάκα του λέει ο γύφτος, δεν ξέρεις πως να το φορέσεις? Το κίτρινο μπροστά, το καφέ πίσω!!
:happy-smileyinthebox:
 #83970  από Φαίδρα
 Παρ Ιαν 11, 2013 11:09 pm
- Μπορώ να σε βοηθήσω?
- Είσαι βότκα?
- Οχι..
- Ε, Άστο….!

Περσινά ξινά σταφύλια, φετινό γ@μ@το τσίπουρο! :obscene-drinkingchug:

Τι εννοείς ότι ο Οικονομόπουλος δεν είναι η Σωσώ από τα εγκλήματα ?? :scared-shocked:

Χθες το βράδυ με τσίμπησε ένα κουνούπι...
Από το πολύ αλκοόλ που είχα στο αίμα μου, έγινε σκνίπα...

- Μα καλά από τί πέθανε?
- Έφαγε πολύ σπανάκι
- Πωωωπάει ο άνθρωπος...

Έχω τόσο πολύ καιρό να βγω ραντεβού
που πήρα στον ΕΟΠΥΥ κι έκλεισα ένα,
να θυμηθώ πως είναι ρε παιδί μου ....

-Ακόμα κ η θρησκεία το λέει, ότι για μια γυναίκα αξίζει να καταστραφείς...
-Η θρησκεία; Άντε ρε πού το λέει;;;
-Στο κάτω κάτω της Γραφής....!!!

Αυτό που τα κουτιά της πίτσας είναι τετράγωνα οι πίτσες στρογγυλές και τα κομμάτια τρίγωνα ειναι πολύ ύποπτο!!!

Ότι υπήρχε κάποιος δηλαδή που έλεγε το σύκο σκάφη και την σκάφη σύκο....

Το ΣΚ δουλεύει διαιτητής.. Τις καθημερινές στο Hondos Centrer .. Γενικά η ζωή του είναι όλο Φρρρ φρρ κ αρώματα...

Όποτε μου λέει Θεσσαλονικιός "με έγραψε ένας αστυνομικός" δεν μπορώ να καταλάβω αν έφαγε κλήση ή αν αλληλογραφεί μαζί του... :oops:
 #83975  από Κώστας
 Σάβ Ιαν 12, 2013 12:40 am
Πως λέγεται το φιλί που σκοτώνει;

...Κιλκίς!
 #83977  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιαν 12, 2013 12:50 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #83991  από Κώστας
 Σάβ Ιαν 12, 2013 11:48 am
Γιατί η πριγκίπισσα δεν παντρεύτηκε το βασιλόπουλο;

.....Γιατί τα έφτιαξε με το Σκλαβενίτη!
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 283