Biskoto10 έγραψε:mplearkouda έγραψε:γιατί μετά σου απαντάνε κάτι του στυλ "Να σκέφτεσαι θετικά" "Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός" "Έλα μωρέ, μπορεί να περάσει, που ξέρεις".
Ξεχασες το κλασικο "Υπαρχουν και χειροτερα"!
Κατα τα αλλα οτι εγραψες αυτα θεωρω και νοιωθω και γω!
Ναι ως γεγονός το "Υπάρχουν και χειρότερα" είναι all times classic αντίδραση.
Όπως και το να σε ρωτάνε κάτι για αυτά που νοιώθεις, εσύ να τους απαντάς κάτι στο στυλ νοιώθω το χέρι μου να παραλύει, δεν υπακούει στον εγκέφαλο, και να σου απαντάνε κάτι όπως "Κι εμένα τις προάλλες ήταν μουδιασμένο και με πονούσε το χέρι μου" Λες και αυτό που τους λες μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτά που μπορεί να νοιώθει ένας υγιής άνθρωπος που το μέγιστο του πρόβλημα είναι ο πονοκέφαλος και η πιο σοβαρή αρρώστια του η οξεία γαστρεντερίτιδα.
ΟΚ, υπάρχουν και χειρότερα, δεν λέω. Αλλά η συντρηπτική πλειοψηφία του κόσμου που κυκλοφορεί γύρω μου είναι πολύ καλύτερα, και δεν μπορώ άθελα μου πολλές φορές να μην σκέφτομαι γιατί η δική μου η πραγματικότητα να είναι τόσο διαφορετική, και να αισθάνομαι σαν να έχω έρθει από άλλο σύμπαν. Για αυτό ας με παρατήσουν όλοι στην ησυχία μου. Αφού δεν μπορούν να καταλαβουν τουλάχιστον ας σωπαίνουν