• Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #83283  από Ammochostos
 Κυρ Δεκ 30, 2012 3:27 pm
Σας χαιρετώ... :greetings-waveyellow:

Μετά απο σχεδόν δύο χρόνια μονόδρομης σχέσης με το forum είπα στον εαυτό μου οτι αυτή η παρέα σου είναι πολύ πολύτιμη για να παραμείνεις παρατηρητής. Πού ξέρεις...ίσως κάποτε να μπορέσεις να ξεπληρώσεις τις ατέλειωτες ώρες συντροφιάς που σου πρόσφεραν όλα τα μέλη του φόρουμ (έστω κι αν δεν το γνωρίζουν) ή τις πληροφορίες που κατα κάποιο τρόπο καθόρισαν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ασθένεια σου. Λοιπόν...και πάλι γειά σας και θα τα λέμε!!!!

Τάσος απο Κύπρο
 #83284  από soulla
 Κυρ Δεκ 30, 2012 3:48 pm
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟς ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗς,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ :greetings-waveyellow:
 #83285  από anastasis
 Κυρ Δεκ 30, 2012 4:20 pm
:text-welcomewave: :text-welcomewave: :text-welcomewave: :text-welcomewave:

Καλως τον και ας αργησε!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #83286  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Δεκ 30, 2012 4:22 pm
Ammochostos έγραψε:Σας χαιρετώ... :greetings-waveyellow:

Μετά απο σχεδόν δύο χρόνια μονόδρομης σχέσης με το forum είπα στον εαυτό μου οτι αυτή η παρέα σου είναι πολύ πολύτιμη για να παραμείνεις παρατηρητής. Πού ξέρεις...ίσως κάποτε να μπορέσεις να ξεπληρώσεις τις ατέλειωτες ώρες συντροφιάς που σου πρόσφεραν όλα τα μέλη του φόρουμ (έστω κι αν δεν το γνωρίζουν) ή τις πληροφορίες που κατα κάποιο τρόπο καθόρισαν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ασθένεια σου. Λοιπόν...και πάλι γειά σας και θα τα λέμε!!!!

Τάσος απο Κύπρο
Μπράβο Τάσο για την απόφαση που πήρες!!!!! :text-welcomeconfetti: :happy-wavemulticolor: :romance-grouphug: :text-welcomeconfetti:

Πες μας αν θες ποιες πληροφορίες καθόρισαν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την σκλήρυνσή σου και τι κάνεις ακριβώς;;;
 #83287  από Ammochostos
 Κυρ Δεκ 30, 2012 5:07 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:
Ammochostos έγραψε:Σας χαιρετώ... :greetings-waveyellow:

Τάσος απο Κύπρο
Μπράβο Τάσο για την απόφαση που πήρες!!!!! :text-welcomeconfetti: :happy-wavemulticolor: :romance-grouphug: :text-welcomeconfetti:

Πες μας αν θες ποιες πληροφορίες καθόρισαν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την σκλήρυνσή σου και τι κάνεις ακριβώς;;;

Κωνσταντίνα γειά σου και καλώς σας βρήκα...

Το πιο βασικό στοιχείο που αποκόμισα απο το φόρουμ είναι οτι η διαχείριση της ασθένειας μας μόνο απο την νευρολογοιατρική πτυχή, είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ που μπορεί να κάνει κάποιος, αν πραγματικά θέλει να έχει τον έλεγχο, όχι τόσο του σώματος του (αφου δυστυχώς έχουμε συνδιαχειριστή στον τομέα αυτό) αλλά του πνεύματος του. Το πνεύμα μας είναι κατα την άποψη μου αυτό που καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας.

Το τι κάνω προς αυτή την κατεύθυνση είναι απλό...ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ - σωστή διατροφή, εδω και δύο μήνες συμπληρώματα σε συνεννόηση με τον Δρ Γεωργακόπουλο (thanks to litsa!!!) γυμναστική (PNF), και πολύ πολύ καλή διάθεση. Φαρμακευτικά άρχισα Tysabri τον περασμένο μήνα. Τώρα το τι έκανα τα τελευταία 10 χρόνια που διαγνώσθηκα, άσε...loooong story!!
 #83288  από Φαίδρα
 Κυρ Δεκ 30, 2012 5:13 pm
Γειά σου Τάσο! :greetings-waveyellow: Δύο χρόνια παρατηρητής ε;;

Καλως ήρθες και με τη βούλα στη παρέα μας λοιπόν!
Σου εύχομαι τα καλύτερα και όπως είπες κι εσύ, να τα λέμε! :handgestures-salute:
 #83292  από sofia13
 Κυρ Δεκ 30, 2012 6:02 pm
Γειά σου Τάσο, καλώς ήρθες δε θα πώ ( για ευνόητους λόγους)........
Ελπίζω να περνάς κάπως καλύτερα εδώ που τα λέμε τόσοι άνθρωποι, απ΄ότι μόνος σου
με την... αντε ρημάδα.
Δυό χρόνια; Πως άντεξες ; Μάλλον έχεις καλή παρέα στην Αμμόχωστο και μπράβο.
Και πάλι γειά σου Τάσο και καλά να είσαι και να τα λέμε...... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....
 #83293  από maestro
 Κυρ Δεκ 30, 2012 6:13 pm
Γειά σου Τάσο καλως ήρθες στην παρέα!!!
 #83298  από billios
 Κυρ Δεκ 30, 2012 8:50 pm
Γεια σου παλικαρι κυπριε και χρονια καλα σου ευχομαι.Αφου μας παρατηρησες 2 χρονια σημαινει οτι μας ξερεις καλα.Ευχομαι να εχεις την καλλιτερη δυνατη πορεια και δυναμη για τη συνεχεια.
 #83300  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Κυρ Δεκ 30, 2012 9:28 pm
ΤΟΥΤΗ ΔΩ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΥ...
ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ...
ΕΧΕΙ ΔΑΚΡΥΑ...ΚΡΥΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΕΣ...

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ...
ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

ΚΑΙ ΞΕΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ...
ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ...ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ...

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΧΕΙ ΕΔΩ...ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΖΩΗ...
ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ...
ΤΑΣΟ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΦΙΛΕ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΔΩ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ._