• ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.....!!!

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #83154  από ΑΛΕΞΗΣ
 Τετ Δεκ 26, 2012 10:29 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ FAMPYRA TO ΑΓΟΡΑΖΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΒΑΔΙΣΗΣ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΓΕΡΕΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ TYSABRI. AΠΛΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ.ΤΟ TYSABRI ΜΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ. ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΨΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΦΙΑ?
 #83156  από sofia13
 Τετ Δεκ 26, 2012 11:33 pm
Γειά σου Αλέξη.
Χαίρομαι που είσαι και νοιώθεις καλά. Ελπίζω να πέρασες όμορφες γιορτές.
Το fabyra ναι χορηγήται για προβλήματα βάδισης. Αλλά δεν ήξερα ότι σταμάτησαν να το
χορηγούν... Είσαι καιρό διαγνωσμένος; Περιγράφεις σχεδόν μια χαρά ότι είσαι, πέρα απο
αδυναμία των κάτω άκρων και το πρόβλημα των ματιών.
Οσο για μένα που ρωτάς, θα μπορούσα πολύ χειρότερα να είμαι στα τόσα χρόνια και με τόσα επεισόδια που μου συνέβησαν, αλλά είμαι σχετικά καλά.
Για χρόνια ούτε εγώ μιλούσα για την ms , παρα μόνο στους δικούς μου και στους καλύτερους
φίλους μου .
Τώρα μιλάω ευκολότερα - και πάλι όχι όπου νάναι- γιατί κάποιες φορές χρειάζομαι μπαστούνι
για να βγώ 'εξω , δεν θέλω να ξαναπέσω . Είναι αυτή η αδυναμία και η αστάθεια ωρες-ώρες
που ξέρεις και σύ απο προσωπική εμπειρία. Και κάποιες φορές μπαστούνι + το μπράτσο του
συζύγου ή φίλης μου.
Είναι αυτό πού λέμε όλοι. Αλλες μέρες στα πατώματα και άλλες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Φαρμακευτική αγωγή β-γραμμής δεν θέλησα να πάρω.Βρήκα στο φόρουμ πληροφορίες απο
ανθρώπους που εμπιστεύομαι τις γνώσεις τους και κάνω ότι θεωρώ καλύτερο για μένα.
Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί πραγματικό φάρμακο για ίαση και ναμην τάχουμε τινάξει
ως τότε... :lol: Να είσαι καλά Αλέξη , πάντα αισιόδοξος και νάχεις όμορφη και Καλή Πρωτοχρονιά. Να μπαίνεις στο φόρουμ και να ενημερώνεις για την πορεία σου Ο.κ;
Γειά σου Αλέξη και τα λέμε......... :greetings-waveyellow:
 #83171  από ΑΛΕΞΗΣ
 Πέμ Δεκ 27, 2012 7:07 pm
ΣΟΦΙΑ ΟΡΘΗ ΑΚΟΥΣΟΜΕΝ................ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΧΡΟΝΙΑ Κ.Π.Σ., ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΗΜΑ ΓΙΑ 10-20 ΛΕΠΤΑ. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΤΑΛΑΝΤΟΨΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΜΟΥ ΜΑΤΙΟΥ.
ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ?
 #83172  από ΑΛΕΞΗΣ
 Πέμ Δεκ 27, 2012 7:13 pm
ΣΟΦΙΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ
 #83177  από sofia13
 Πέμ Δεκ 27, 2012 7:58 pm
Aπ' ότι βλέπω Αλέξη 20ετία και συ με την ανυπόληπτη. Πάω στα 22 χρόνια, ελπίζω πολλά-πολλά ακόμη..... για όλους μας.
Φύση και θέση αισιόδοξο και χαρούμενο άτομο , δεν την πολυπήρα στα σοβαρά την ms,
αλλά ''φίλη'' όυτε καν να διανοηθώ για πλάκα να την αποκαλλέσω. !
Είναι ύπουλη, ανυπόληπτη, πολυπρόσωπη , για μένα είναι αυτό πού άρχισα να γράφω σε βιβλίο , με τίτλο ΤΟ alien ΜΕΣΑ ΜΟΥ.
Κοιμάται μαζί μου, ζεί στο μυαλό μου και ποτέ δεν είμαι αυτόνομη. Είναι μέσα μου και μ΄εκνευρίζει.....
Είσαι τυχερός γιατί πιστεύεις στο Θεό. Πίστευα στον άνθρωπο, κι΄ακόμη πιστεύω δηλαδή στους
Ανθρώπους.
Τέλος πάντων έχει ενδιαφέρον αυτή η διαφορετικότητα στα πιστεύω , αλλά δεν μπορώ να
προσευχηθώ ή να ελπίζω κάπου αναπόδεικτα... Βίτσια είναι αυτά τι να κάνουμε;
Μπράβο που εσύ μπορείς και θέλεις.
Να δείς όλα καλά θα πάνε καλά, να δείς.
Ξέχασα να σου πώ ότι με οπισθοβολβική νευρίτιδα άρχισε για μένα το εργάκι, απώλεια όρασης
στη συνέχεια στο αριστερό 100% , εξελίχθηκε σε θρίλερ αλλά σε 4 μήνες σταδιακά με κορτιζόνες έγινε ασπρόμαυρο , εως ότου επανήλθε.
Οχι ότι έχω αετίσια όραση αλλά έτσι κι΄αλλιώς πιλότος θα γινόμουν;
Εζησα πανέμορφα, δεν παράτησα ούτε τα πιο εξτρίμ χόμπυ μου, μόνο τα τελευταία χρόνια
με στρίμωξε άγρια αλλά δεν θα της περάσει....
Χαίρομαι να τα λέμα Αλέξη.
Σειρά σου για δικά σου νέα ....
Φιλούθκια... :romance-kisscheek:
 #83253  από costas
 Σάβ Δεκ 29, 2012 5:00 pm
Γειά σου Αλέξη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: