Μαλιστα....
Ειναι ενα πολλυ σοβαρο ερωτημα οπως αλλωστε και τοσα αλλα που κατα καιρους εχουν τεθει σε αυτο το φορουμ.
Με εχει απασχοληση και εμενα το ερωτημα αυτο ,εκανα την δυκτιακη ερευνα μου λοιπον και βρηκα διαφορες παπατζες,μπορεις κι εσυ ευκολα να το ψαξεις εκτενος στο δυαδικτιο.
Προσωπικη αποψη θα καταθεσω γιατι απο μελετες θα βρεις πολλες και φυσικα θα κρατησεις αυτη που σε 'βολευει'.
Ενας οργανισμος ο οποιος ταλαιπωρειτε απο ενα χρονιο νοσημα,ο οποιος κανει χρηση φαρμακων βαριων,ευαλωτος και σε αλλες ασθενειες λογω χαμηλου ανοσοποιητικου και ο οποιος εχει αναποφευκτα ψυχολογικους επιβαρυντικους παραγοντες σιγουρα δεν μοιαζει με εναν οργανισμο ελευθερο απο ασθενεια και παρθενο σε τετοιου ειδους φαρμακα.
Μπορεις να καταλαβεις ευκολα νομιζω τις τεραστιες διαφορες που προκηπτουν.
Περα απ'αυτο οι μερες του καθενος μας δεν ειναι προδιαγεγραμενες σε χρονια λογω αυτης της ασθενειας,εχω διαβασει για περιπτωσεις που εζησαν στα ισια με τους υγιεις,εχω διαβασει επισης για αλλους που δεν μακροημερευσαν.
Αρα καταληγω πως υπαρχει μια σχετικοτητα στο ζητημα αυτο που κληνει ομως υπερ του να ζησουμε στα ισια με τους υπολοιπους,σαφως στις μερες μας και με την ποιοτητα της ζωης,τα βοηθηματα,τις γνωσεις που εχουμε γυρω απο την ασθενεια και πως μπορουμε να φροντισουμε τον εαυτο μας τα πραγματα ειναι σαφως καλλιτερα.
Ασχετα με το τι επιδραση εχει επανω μας η ασθενεια ειναι αναγκαιο να προσεχουμε για να εχουμε
Μην ξεχνας πως μια γριππη,μια πνευμονια, μπορει να 'στειλει' τον καθενα.
ΥΓ Με ενδιαφερει το αυριο εξισου οπως με ενδιαφερει το σημερα,ζω οτι εχω και αυτο που εχω ειναι το σημερα..
Και κανεις δεν ειναι τελειος λεμε.