• ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.....!!!

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #82941  από stavrina117
 Πέμ Δεκ 20, 2012 10:37 am
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ......ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ fampyra......Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ???ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......<3
 #82947  από Φαίδρα
 Πέμ Δεκ 20, 2012 12:03 pm
Γειά σου stavrina117 :greetings-waveyellow:

Ρίξε μια ματιά εδώ : viewforum.php?f=51
είναι μαζεμένα όλα τα θέματα γύρω από το fampyra ;)
 #83035  από ΑΛΕΞΗΣ
 Κυρ Δεκ 23, 2012 1:33 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ
ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΦΑΜΠΥΡΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΕΛΜΑ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΒΑΔΙΣΗΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ 30 ΛΕΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΕΞΗΣ
 #83045  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Δεκ 23, 2012 5:41 pm
ΑΛΕΞΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ
ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΦΑΜΠΥΡΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΕΛΜΑ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΒΑΔΙΣΗΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ 30 ΛΕΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΕΞΗΣ
Δεν καταλαβαίνω κάτι.Στην Κύπρο δε γράφεται στο βιβλιάριό σου το συγκεκριμένο φάρμακο;;;;
 #83075  από sofia13
 Δευ Δεκ 24, 2012 7:12 pm
Kαι δεν υπάρχει εναλλακτική ; Και έμεινες δηλαδη χωρίς αγωγή;
Γρ'αψε λίγα πράγματα γενικά για σένα βρε ΑΛΈΞΗ !.....
Γενικά πώς είσαι, αλλά και ειδικά αν έχεις προβλήματα, πές μας κάτι............
 #83083  από ΑΛΕΞΗΣ
 Δευ Δεκ 24, 2012 10:21 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΤΟ FAMPYRA 10mg ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ, ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ. ΠΩΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ 626 ΕΥΡΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ 56 ΧΑΠΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ 28 ΜΕΡΕΣ.
ΩΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ TYSABRI ME ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!
 #83084  από sofia13
 Δευ Δεκ 24, 2012 11:03 pm
Αλέξη , δηλαδή αν κατάλαβα , αρνούνται για σένα το Fαmryra που είναι για κινητικά και
συνεχίζουν με Tysabri;;;
Εσύ πώς είσαι; Σε τι κατάσταση; Πόσα χρόνια την παλεβεις την ρημάδα;
Γράψε κάτι ρε Αλέξη.... Πως μπήκες στο Tysabri; Εχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα;
Εδώ όλοι μια ''κοινότητα'' είμαστε, προσπαθούμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί....
Να αλληλοβοηθηθούμε στα σκούρα, όσο μπορούμε, Ο.κ;
Ετσι τα κατάφερα κι' εγώ, με τη βοήθεια των παιδιών εδώ....
Μακάρι να είσαι πολύ καλά , αλλά αν 'οχι εδώ είμαστε όλοι και το ξέρεις- άσχετα αν μας ξένισες
την πρώτη φορά, ΕΔΩ Αλέξη , μίλα και πές ότι σε φοβίζει και σε προβληματίζει.
Είμαστε πολλοί.......(δυστυχώς) .
Καλές Γιορτές και φιλούθκια...... :romance-kisscheek: :romance-caress:
 #83121  από mplearkouda
 Τετ Δεκ 26, 2012 12:46 pm
Τωρα μου δημιουργήθηκε κι εμένα μια απορία. Δηλαδή Αλέξη σου έδιναν Fampyra και τώρα λόγω κρίσης αποφάσισαν να μην το χορηγούν πλέον?
Αν είναι δυνατόν, ΔΕΝ ψήφισαν μείωση 15% στα ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ υπουργών και διευθυντών υπουργείων, αλλά ψήφισαν περικοπές για τέτοια πράματα.
 #83124  από sofia13
 Τετ Δεκ 26, 2012 2:26 pm
Ναί το κάναν. Για την οστεοπενία π.χ , τώρα παίρνω 1 σκεύασμα αντί 2., γιατί το ένα είναι
ακριβό για να γραφεί. Για τη δυσλιπιδαιμία , το ίδιο.
Μόνο για την ms επιμένουν οι γιατροί στα '' δύσκολα'' και '' πανάκριβα '' φάρμακα , για να 'εχουμε λέει κάλυψη..... Τί να πεί κανείς;
Και όσοι δεν τα θέλουμε , τιμωρούμαστε κιόλας.......
Δεν πειράζει, θα τα καταφέρουμε ,οπως μπορούμε, μόνο μη μας παίρνει απο κάτω παιδιά....
:greetings-waveyellow: