• Αβονεξ pen

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #82923  από mplearkouda
 Τετ Δεκ 19, 2012 10:36 pm
Δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος για τη χαλια ψυχολογια του αβονεξ, το διαβασα ομως στο βιβλιαρακι του φαρμακου και στο ιντερνετ γενικα.
Δεν νομίζω ότι ευθύνεται το αβονέξ για τη σκατά ψυχολογία μου να πω την αλήθεια, αλλά η κατάσταση, αφού και πριν αρχίσω θεραπέια η ψυχολογία μου στα ίδια χάλια ήταν. Και έχω παρατηρήσει ότι η ψυχολογία μου έχει άμεσα να κάνει με τα διάφορα που μου προκαλεί η ΣΚΠ. Όταν βλέπεις ότι η ασθένεια σου εξελίσσεται, και μάλλον δεν μπορείς να θεωρηθείς ότι είσαι έστω από τις light περιπτώσεις, είναι απόλυτα φυσιολογικό νομίζω η ψυχολογία σου να είναι στα πατώματα,
 #82925  από sofia13
 Τετ Δεκ 19, 2012 10:52 pm
Κανείς δεν θα σού πεί όχι για την χάλια ψυχολογία έτσι κι΄αλλιώς.
Ολοι εδώ μέσα ''ξέρουμε'' καλά δυστυχώς τα λούκια, προσπαθούμε ο ένας τον άλλο
να στηρίξει όπως μπορεί...
Κρατήσου , κρατήσου, κρατήσου.!!!
Απλώς αναφέρθηκε κι΄αυτή η παράμετρος για το avonex , γιατί πραγματικά εγώ δεν είχα
ενημερωθεί και όταν πιά κόντεψα στο σημείο μηδέν, τοτε ενημερώθηκα.
Επειδή τ'ωρα 'αρχισες την avonex, αποκλείεται τόσο γρήγορα να σ΄έριξε ψυχολογικά.
Καλό είναι να το συζητήσεις με το γιατρό σου , για να προστατευτείς όσο γίνεται.
Και μη πέφτεις ! Εδώ είμαστε όλοι . Εντάξει; :romance-kisscheek:
 #82928  από mplearkouda
 Πέμ Δεκ 20, 2012 12:05 am
Ευχαριστώ sofia13. :romance-caress: Να σαι καλα :happy-bouncymulticolor: