καλημέρα σας!!!
ελπίζω να είστε καλά!!!γιατί να μην είστε άλλωστε?
aorate ,το ξέρω ότι δεν μπορείς,αλλά όφειλα να σε ρωτήσω για να μην νομίζεις ότι δεν σε θέλουμε στην παρέα μας!!!
λοιπόν ο καπετάνιος πρέπει να είναι 44 χρονών!!!αλλά αν είναι σωστό ,μην με στείλεις σε εκείνες τις χώρες....δεν μου ταιριάζουν!!!

μάλλον η προηγούμενη σκέψη μου δεν ήταν σωστή εεε?
elina ...μανούλα ταλιμπάν !!!και θα έρθει να βοηθήσει?ωχ,ωχ...αυτό είναι πραγματικά πρόβλημα!!!και πως θα το αντιμετωπίσεις?καλό κουράγιο!!!
και τώρα συνεχίζουμε....
ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ(Νο 2)
ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΚΑΗΜΕΝΗ!!!(είναι καμένη για αυτό η ονομασία)
ΥΛΙΚΑ:βγείτε στους δρόμους(θα σας έλεγα στα δάση,αλλά δεν έχουμε καήκανε)και μαζέψτε κάθε λογής χορταρικό...ότι έχει πράσινο χρώμα!!!
αλεύρι(αυτό στο μπλέ σακκούλι ,που έχει άσπρο χρώμα)τυρί,(2-3 κιλά γιατί όλο και κάτι θα φαγωθεί)αυγά,λάδι
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:ταψί,μπλάστρης,ηλεκτρική κουζίνα
ΣΤΟΛΗ: απαραίτητη θεωρείται η στολή που φοράνε οι ομάδες για την ανίχνευση της σκόνης του άνθρακα!!!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:μπανιαρίζετε τα χορταρικά στον νεροχύτη με μπόλικο νερό!!!τα ψιλικόβεται με μαχαίρι...δεν χρειάζεται ηλεκτρικό πριόνι!!!

τα αφήνετε να στραγγίξουν...προς θεού δεν χρειάζονται άπλωμα
πετάτε στο τραπέζι (αφού έχετε φορέσει την απαραίτητη στολή)το αλεύρι με λίγο νερό ,και ζυμώνετε ώστε να γίνει μία μαλάκή ζύμη...την αφήνετε να ξεκουραστεί (όχι στο κρεββάτι σας )και μετά ανοίγετε φύλλο με τον μπλάστρη...όταν τελειώσετε το άνοιγμα των φύλλων τον κρύβεται ,γιατί θεωρείται φονικό όπλο(το χρησιμοποιούν οι γυναίκες)
αφού λοιπόν βάλετε τα φύλλα(όχι Α4 τα φύλλα από ζύμη) και τα υπόλοιπα υλικά στο ταψί ,τα τακτοποιήσετε να φαίνονται ωραία,βάζετε το ταψί στον φούρνο(καλά...βλέπετε να χωράει στον φούρνο μικροκυμμάτων?στον φούρνο της κουζίνας θα το βάλετε)
και επειδή σίγουρα θα σας καεί

πάρτε δύο -τρία κομμάτια από τον φούρνο της γειτονιάς ...
έτσι για να πείτε ότι κάτι κάνατε!!!!
φιλιά σε όλους και καλή συνέχεια
elena