• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8257  από aoratos
 Τρί Σεπ 01, 2009 1:22 pm
Καλημέρα ladies and gentlemen. Καλό μήνα σε όλους! :D

Ποιός είπε ότι λείπω Ελίνα; Απλά έπεσε λίγη δουλειά...
Με όλα αυτά στεναχωρούμε κιόλας την Έλενα και παραπονιέται (με το δίκιο της).
Καλό μάζεμα πάντως Ελίνα. Με την μικρή περιγραφή σου μου θύμισες τον εισαγγελέα με την μεζούρα αν θυμάσαι... :lol: (Καλούση τον έλεγαν νομίζω).

Πάμε ένα τραγουδάκι κιόλας για τον Σεπτέμβρη... και για μετά έχω Μαθηματικό πρόβλημα! :lol:

[youtube]_fGelUP451I[/youtube]

Πάμε και στα Μαθηματικά τώρα. :P

Πρόβλημα: Δεδομένου ότι η θερμοκρασία του αέρα είναι 24 βαθμοί Κελσίου και η θερμοκρασία του νερού 18 βαθμοί Κελσίου. Ότι υπάρχουν 38 γλάροι στον ουρανό και 129 τουρίστες στην παραλία. Ότι το πλοίο στο βάθος ονομάζεται Φάλαινα (7 γράμματα) και υπάρχουν σε αυτό 22 ναύτες οι 15 από τους οποίους έχουν μούσι.
Ποιά είναι η ηλικία του καπετάνιου;

Απαντήστε και κερδίστε ένα ταξίδι στο μαγευτικό Ιράκ χωρίς επιστροφή! :D :P :P
 #8259  από elena
 Τρί Σεπ 01, 2009 1:29 pm
το βρήκα !!!!το βρήκα!!!
είναι 65 χρονών!!! :D :D :D
άλλο!!! ....σήμερα πετάω!!!φτου μου ,μην με ματιάσω!!!
 #8260  από aoratos
 Τρί Σεπ 01, 2009 1:37 pm
Ας θυμηθώ μια παλιά ατάκα...

Δεν το βρήκες αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... :P χα χα χα :lol:
 #8261  από elena
 Τρί Σεπ 01, 2009 1:39 pm
Ναι δεν το βρήκα!!!το ξέρω ...αλλά ποιός σου είπε ότι ήθελα να πάω στο ΙΡΑΚ!!! :D :D :D :D
 #8262  από elina
 Τρί Σεπ 01, 2009 1:46 pm
Να σας το χαλάσω λιγάκι; Έχω την εντύπωση ότι το όριο συνταξιοδότησης των ναυτικών είναι τα 55 έτη... Αυτό σημαίνει ότι ο καπετάνιος πάνω από 55 χρονών δεν θα μπορεί να είναι... :D
(αυτό λέγεται διαστροφή του επαγγέλματος κι από αυτό πάω να γλιτώσω...).

Αν απαντήσω πως τον λένε τον καπετάνιο (γιατί είναι και λίγο αγένεια να αποκαλύπτεις την ηλικία του άλλου), κερδίζω τίποτε;;;;;;
 #8263  από elena
 Τρί Σεπ 01, 2009 1:51 pm
και αυτό το ξέρω!!!καπετάν -θαλασσοπνίχτη!!! :D :D :D
αφήστε ....σήμερα είναι η μέρα μου!!! :D :D :D
δεν με πιάνεται....
 #8264  από aoratos
 Τρί Σεπ 01, 2009 1:52 pm
Ειδικά για σένα Έλενα ισχύει και άλλη προσφορά...

Αλλάζουμε ένα γράμμα και πας στο εξωτικό Ιράν. :lol: :P

Για σένα Ελίνα το τρόπαιο θα είναι 3 Ταλιμπάν (μουσάτοι :lol: ) να σου πακετάρουν τα πράγματα και είσαι πολύ κοντά στο να κερδίσεις! :lol:
 #8266  από αλεξανδρος1
 Τρί Σεπ 01, 2009 2:23 pm
Kαλησπέρα στην παρέα. Το αμάξι είναι έτοιμο και αναχωρούμε εντός 1 ώρας αλλά δεν μπορούσα να φύγω χωρίς να σας πώ ένα γειά. Θα μου λείψετε αυτές της 10 μέρες και ελπίζω όταν γυρίσω να έχουν γυρίσει όλοι πίσω.
Όσο για τους ταλιμπάν είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να πάρεις Ελίνα. Είναι δουλευταράδες και θα σου μαζέψουν το σπίτι σε χρόνο ρεκόρ.
'Ελενα πήγαινε στο Ιράν είναι ωραία αυτήν την εποχή κάνουν και ωραίες προσφορές, στις 2 βόμβες και άλλη μία δώρο. Στο Ιράκ έχουν άλλες προσφορές. Στους 2 Αμερικάνους ο 3 δώρο. Διάλεξε μέρος και θα κανονίσω την μεταφορά με πτήση μόνο για σένα.
 #8267  από elena
 Τρί Σεπ 01, 2009 2:57 pm
καλό ταξίδι Αλέξανδρε!!!να προσέχετε!!!!
όχι δεν θέλω...δεν πάω ούτε στο Ιράκ ,ούτε στο Ιράν.... :( μου αρέσουν οι ευρωπαικές χώρες!!!
τελικά πως τον έλεγαν τον καπετάνιο?
aorate αν κάνουμε συνάντηση θα έρθεις? :) οι υπόλοιποι? :) (έχω φορέσει το πιο γλυκό μου χαμόγελο :) )
 #8273  από elina
 Τρί Σεπ 01, 2009 6:20 pm
Aorate, έχω σταματήσει το πακετάρισμα προσπαθώντας να βρω την ηλικία του καπετάνιου κι επειδή δεν τα καταφέρνω έχω κολλήσει, ταλιμπάν δεν χρειάζομαι γιατί σε 2-3 μέρες έρχεται η μητέρα μου να βοηθήσει και πίστεψέ με δεν υπάρχει χειρότερος ταλιμπάν από τη μανούλα σε τέτοιες δουλειές, ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ πες μας την ρημαδοηλικία του καπετάν φουρτούνα και σε τι συλλογισμό έπρεπε να βασιστούμε γιατί θα σκάσω!!!!!!! :D
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 2901