• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #81899  από sofia13
 Κυρ Δεκ 02, 2012 11:44 pm
Αθηνά μου γειά σου.
Πώς είστε στην οικογένεια; Ολοι καλά ; Τι καιρό έχετε εκεί Αθηνούλα;
Εδώ αν δε μας αφαλοκόψει, τυχεροί θά είμαστε. Απόψε σου γράφω για να ξεχαστώ κάπως,
παρόλο που δεν είσαι ''εδώ''.
Και χθές έβρεξε και σήμερα απο το μεσημέρι καταράκτες ρίχνει, προηγουμένως έπεσε ένας κεραυνός με τέτοια ένταση και διάρκεια, που ούρλιαξα !!! Η καρδιά μου πήγε απέναντι στον
τοίχο και ακόμα δεν καλογύρισε. Συγκοπή κόντεψα να πάθω. Βγήκα στη βεράντα να δώ μήπως γκρέμισε κανένα σπίτι και είδα τους γείτονες όλους στις βεράντες να κοιτάνε ανήσυχοι.
Φωτιά αποκλείεται με τόσο νερό που πέφτει, αλλά εκεί που έπεσε ο συγκεκριμένος κάτι κατέστρεψε , δεν υπάρχει περίπτωση. Αυριο θά μάθουμε....
Εχουμε και τη ΔΕΗ με τις διακοπές της. Τζάκι και κεράκια δεν ανάβω απο φόβο ότι θα βάλω
φωτιά έτσι συγχισμένη που είμαι. Και μ΄αρέσει η φωτιά του τζακιού, 'ωρα κάθομαι και χαζεύω
τα ξύλα που τρίζουν και καίγονται , μαγεύομαι .
Εχω .ομως το φακό μπρασελέ στο χέρι...
Για αύριο μας προειδοποίησαν ότι όλα χειρότερα θάναι. Καταιγίδες και θύελες πάλι...
Πώς θα πάει ο κόσμος στις δουλειές του; Και οι ΄΄αστεγοι που βολεύονται; Και τα ζωάκια
που λουφάζουν;
Εκανα ένα αφέψημα φασκόμηλου-δενδρολίβανου και πίνω που υποτίθεται ότι καταλαγιάζει
και ηρεμεί. Αντε να δούμε...
Ξέχασα να σου πώ ότι το γκαζόν μου έγινε Παναθηνα'ι'κάρα. Φύτρωσαν τόσα πολλά μανιτάρια
λευκά ,αλλά και κάποια χρωματιστά , που 'αλλαξε 'οψη ο κήπος.
Απαράδεκτη κατάσταση αλλά ανεκτή σε σχέση με ότι συμβαίνει γύρω.
Και επίσης έρχεται κρύο , τσουχτερό και δυνατό.
Ελπίζω να τα καταφέρουμε και φέτος, γιατί μας πάει......γαμ@@@@ς για την ώρα.
Ιδρωμένη, ανοιχτά φερμουάρ ,απο γενικό φόβο εννοείται.... και μακάρι εκεί νάστε καλά.
Καληνύχτα Αθηνά. ( καληνύχτα ΚΕΜΑΛ- Μάνος ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ) ......
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....
 #81902  από litsa
 Δευ Δεκ 03, 2012 1:47 am

αφιερωμένο στα όμορφα κορίτσια... υπομονή Σοφάκι ...θα περάσει ΚΑΙ ΑΥΤΟ...!!
Προσοχή στις ηλεκτρικές συσκευές ...

#81921  από αθηνα47
 Δευ Δεκ 03, 2012 3:09 pm
καλησπερα στις ομορφες και στους κουκλους.Καλο μηνα και καλη εβδομαδα σε ολους.Ομορφη μερα σημερα ηλιολουστη....
 #81929  από sofia13
 Δευ Δεκ 03, 2012 4:59 pm
Kαλησπέρα Αθηνά μου, καλησπέρα.
Ο καιρός εδώ ήδη 'αλλαξε, τα ίδια πάλι, όπως χθές , παραπροχθές και άκρη δεν έχει ο ουρανός.

( αρχή δεν έχει η λύπη, τα παίξαμε πιά. Αθηνά άκου ρε τον ΚΕΜΑΛ , ά κ ο υ σ έ τ ο ν....)

Λίτσα , πεθαίνω για ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ , όποιος και να τον τραγουδάει - ακόμα και η μάνα μου-
αλλά με τον Θηβαίο δεν ξέρω , με πιάνει σφίξιμο στο λαιμό και δεν τα καταφέρνω, μπουκώνω.

Αντε ν΄ανεβούμε και πάλι... Αντε. Ακούς Αθηνά; Εχουμε αφήσει μισοτελειωμένες ιστορίες.
ΑΘΗΝΑ ακούς; :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #81940  από αθηνα47
 Δευ Δεκ 03, 2012 7:46 pm
σοφια φραγκουλης και οτι και να πει ειναι πρωτος.Ειναι γνωστο οτι το ιδος του ειναι το αγαπημενομου..Ειμαι κολημενη με την οπερα και το καθες την ειδος.Κεφια εχω και μαλιστα πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαααααααααααααααααααααα..εκλησα κοπελες 10 χρονια σημερα θρησκευτηκου γαμου η κολασμενη τον αλλο μηνα κληνω τα 20 πολιτηκου η ακολαστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.......Και να ησασταν απο μια πλευρα να βλεπατε το δωρο του μωρου μου χιχιχιχιχι ενα τρομερο μπλε μπαστουνι και ασορτι γαντια..........τρελα.............. τα εκανα πεντε τα μπαστουνακια μου.Και αποψε θα με παει και τατα νια νια νιανια.........εχει κλησει τραπεζι σε μαγαζι με ρεμπετικο τραγουδι ...αχχχχχχχχχχχχ καθημερινη βεβεα αλλα δεν βαριεσε καλο ειναι και σημερα....σοφια μου σοφια μου ειμαι τοσο ευτηχησμενη που οτι καιρο και να κανει ειναι για μενα ηλιολουστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ακομα και αν κλαιω ειμαι ευτηχησμενη γιατι απλα μπορω να κλαψω....
 #81941  από sofia13
 Δευ Δεκ 03, 2012 8:06 pm
Xιλιάδες χρόνια εύχομαι, ευτυχισμένοι με το Νίκο σου Αθηνά, με όποιον γάμο ή και χωρίς,
τι σημασία έχει;
Δεν ξέρω να σου βάλω όμορφες εικονίτσες και καρτουνάκια, αλλά δεν πειράζει... το θέμα είναι ότι απ΄την ψυχή μου σας ''εύχομαι'' γιατί είστε και γαμώ τα παιδιά.......
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΘΗΝΟΥΛΑ 150 χιλιάδες χρόνια μαζί και ΤΟΣΟ ερωτευμένοι.
Και πιό πολύ ακόμα.....
ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥ................................................!!!!!!!!!!!!!!!!

Μ

ΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #82351  από αθηνα47
 Κυρ Δεκ 09, 2012 11:23 am
καλημερα σε ολους.Ευχαρηστω για της ευχες,Χαθηκααααααααααααα μεσα στην καταραμενη δυπλωπια... παναθεμα το αληθορησμα τρεις μερες με παιδεψε η καταραμενη τυφλοτιτα μου αλλα καλα εγω στον κοσμο μου ......στην απολητη τρελαμου.σημερα ειμαι μια χαρα ξηπνησα χωρης να ψαχνω δεξια και αριστερα το ματι μου το αληθορο και οχι στον κατηφορο....κοριτσιαααααα που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεε χαθηκατε .......
 #82356  από sofia13
 Κυρ Δεκ 09, 2012 11:45 am
Καλημέρα Αθηνά και περαστικά βρε κορίτσι μου.
είναι λίγο δύσκολες ώρες αλλά θα τις ξεπεράσουμε κι΄αυτές.
Φιλιά απο μένα και τα ξαναλέμε το απογευματοβραδάκι...
 #82360  από αθηνα47
 Κυρ Δεκ 09, 2012 12:18 pm
αχχχχχχχχχχχ σοφια μου δεν μπορεις να φανταστης τι δυσκολες ωρες περασα..........ξερεις τι ειναι να εχεις μπροστα σου ενα πιατο απο γεμιστα και μαλιστα να στα εχει φτιαξει ο γυος σου και να ειναι και η πρωτη του προσπαθια και εσυ να προσπαθεις να σημαδεψεις την βλαμενη την ντοματα και αυτη να μου την κανει;;;;;;;; απο την τυφλοτητα μου γαμωτη μου;;;;;;;;;;ηδρωσα να την τσακωσω την τρελαμενη...σαν τον τζακ νωρης παλεψε.ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ η αναπηρη νηκητριαααααααααααα και ηταν κατι γεμηστα μουρλια......τα εκανε το παιδακι μου φοβερα....και να πεις οτι ηταν η μονη μου μαχη θα πω οκ. τρεις μερες εχω γινει ρωμεος μονομαχος η :character-oldtimer: αλλα το ποιο δυσκολο ρε φιλεναδα ειναι η τουαλετα....πολυ κουναει ρε γαμωτο..δεν λεει να κατσει σε ενα μερος ακηνητη η λεκανη.Αφου ειπα να ζητησω να βαλουν λεκανακια σε ολο το πατωμα...που θα παει καποιο θα πετηχω η τυφλογρια...δεν βαριεσε πλακα σε ολο του το μεγαλειο στην ταλεπορια μας...ας γελασουμε και λιγο....
 #82362  από soulla
 Κυρ Δεκ 09, 2012 12:27 pm
εύχομαι σύντομα να επανέλθεις ,υπομονή και επιμονή για να κερδίζεις την οποιαδήποτε μάχη :romance-kisscheek:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38