• Νιωθω οτι βρηκα κατι που μου ελειπε....

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #82321  από litsa
 Σάβ Δεκ 08, 2012 11:24 pm
φίλοι και συγγενείς εγκαταλείπουν ... έτσι ή αλλιώς!!
το θέμα είναι να μην εγκαταλείψουμε εμείς!!!

φιλιά στην κοράκλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #82333  από sofi2009
 Κυρ Δεκ 09, 2012 12:15 am
να ζησει η κορουλα σου
τα παιδακια μοιαζουν και στους δυο γονεις :-D :-D :-D
να γινεις καλυτερα ευχομαι
και να πηγαινεις καμια βολτα
κρεβατι και καροτσακι...... :o :o :o
γιατι τοσο πολυ...?????? :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked:
 #82359  από soulla
 Κυρ Δεκ 09, 2012 12:01 pm

όχι που τρέμω το σταυρό
αλλά που δεν μπορώ να βρω
χρυσά καρφιά που να αξίζουν τη θυσία....και αν φοβάσαι τον σταυρό, έχεις ένα μικρό άγγελο που θα σε κάνει να αντέξεις ..υπομονή φίλε μου :greetings-waveyellow:
 #82376  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Δεκ 09, 2012 3:16 pm
Τάσο, τα παιδιά μας γίνονται το κίνητρο για να επινοούμε περισσότερη και καλύτερη ποιότητα στη ζωή που μας "έλαχε" να ζήσουμε.

Έτσι θα γίνουμε το πρότυπο για το τι σημαίνει να ζεις "χορεύοντας", ενώ δεν έχεις πόδια!!!! :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:

υγ Θεά η κόρη σου, να τη χαίρεσαι, έχεις πολλή δουλειά Τάσο :happy-bouncymulticolor:
 #82456  από tarirs
 Δευ Δεκ 10, 2012 10:44 am
sofi2009 έγραψε:να ζησει η κορουλα σου
τα παιδακια μοιαζουν και στους δυο γονεις :-D :-D :-D
να γινεις καλυτερα ευχομαι
και να πηγαινεις καμια βολτα
κρεβατι και καροτσακι...... :o :o :o
γιατι τοσο πολυ...?????? :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked:
Σε μενα τα λες στην MS μου πεστα......διοτι ημουν απο τα 13 στην οικοδομη και εφτιαχνα ανελκυστηρες,ανεβασμενος σε μια σκαλα αλουμινιου σε ενα φρεατιο μεσα με 10 οροφους κενο απο κατω μου.....

Ελα ντε γιατι ειμαι ετσι.....
 #82469  από passenger
 Δευ Δεκ 10, 2012 3:00 pm
Τάσο αυτό που νιώθεις , είναι αυτό που νιώθουμε όλοι εδώ μέσα . Αυτό το φόρουμ είναι το δεύτερο σπίτι μας !!!
Υ.Γ. Η κόρη σου μοιάζει πάρα πολύ να τη χαίρεσαι !!! Έχω και γω μια στην 5πλασια ηλικία
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #82472  από Κωνσταντίνα
 Δευ Δεκ 10, 2012 4:13 pm
tarirs έγραψε:.........................................................................................................
Σε μενα τα λες στην MS μου πεστα......διοτι ημουν απο τα 13 στην οικοδομη και εφτιαχνα ανελκυστηρες,ανεβασμενος σε μια σκαλα αλουμινιου σε ενα φρεατιο μεσα με 10 οροφους κενο απο κατω μου.....

Τάσο το βέβαιο είναι ότι έχασες δια παντός την ικανότητα να βρίσκεσαι "κρεμασμένος" σε μια σκάλα με ένα κενό 10 ορόφων από κάτω σου, αυτό που δεν χάνεται όμως είναι το τσαγανό να τολμάς :handgestures-salute: .(Το ξέρεις ήδη, έτσι δεν είναι;;;;Αναζήτησέ το, τό΄χεις, χάνουμε ότι αφήνουμε να χαθεί, η επιλογή είναι δική μας) :happy-bouncymulticolor: .

Είναι η ώρα να βρεις τρόπους για να ελιχθείς στο "κενό" σήμερα :think: :think: :think: .
 #82473  από litsa
 Δευ Δεκ 10, 2012 4:14 pm
:text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost:
Κωνσταντίνα έγραψε:
tarirs έγραψε:.........................................................................................................

Τάσο το βέβαιο είναι ότι έχασες δια παντός την ικανότητα να βρίσκεσαι "κρεμασμένος" σε μια σκάλα με ένα κενό 10 ορόφων από κάτω σου, αυτό που δεν χάνεται όμως είναι το τσαγανό να τολμάς :handgestures-salute: .(Το ξέρεις ήδη, έτσι δεν είναι;;;;Αναζήτησέ το, τό΄χεις, χάνουμε ότι αφήνουμε να χαθεί, η επιλογή είναι δική μας) :happy-bouncymulticolor: .

Είναι η ώρα να βρεις τρόπους για να ελιχθείς στο "κενό" σήμερα :think: :think: :think: .