• Νιωθω οτι βρηκα κατι που μου ελειπε....

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #82237  από tarirs
 Παρ Δεκ 07, 2012 8:34 pm
Καλησπερα και ηθελα να σας πω κατι που νοιωθω απο τοτε που σας βρηκα,,σας νοιθω σαν οικογενεια,σαν κατι πουμου ελειπε..το αλλο μου μισο....αν και εχω οικογενεια,με ενα μωρακι 24 μηνων σε λιγες ημερες..εχουμε γενεθλια..

Επειδη δεν ηθελα να επιβαρυνω την οικογενεια με ολα αυτα μαζευω ''μεσα'' μου για λογους οτι δεν ηθελα να την αγχωνω,και να την στρεσσαρω.....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΥΣ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΝΟΙΩΘΩ ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.....

Για αλλη μια φορα.... :bow-yellow: :greetings-waveyellow: :romance-adore:
 #82238  από sofia13
 Παρ Δεκ 07, 2012 9:35 pm
Kαλησπέρα tarirs.
Να σου ζήσει το μωράκι και να το χαίρεστε .
Γνωστό συναίσθημα αυτό που περιγράφεις. Το να βρίσκεις ξαφνικά ανθρώπους που κατα-
-λαβαίνουν ακριβώς τι περνάς, χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς και να εξηγείς...και κάθε μέρα
τά ίδια.Και φίλοι μας εγκαταλείψανε , με το δίκιο τους κι΄αυτοί γιατί δεν είμαστε όπως πριν
και δεν μπορούμε να τους ακολουθήσουμε .
Και φίλους εγκαταλείψαμε με τη σειρά μας, γιατί δεν μπορούμε να καταναλωθούμε τόσο όσο
τούς είχαμε συνηθίσει.
Οταν πρωτογνώρισα όλο αυτόν τον κόσμο εδώ, δάκρυσα απο χαρά και ανκούφιση.
Και έγινε πολλύ γρήγορα ο '' κόσμος'' μου, ο ''δικός'' μου κόσμος.
Εχουμε και τις διαφωνίες μας βέβαια, αλλά κυρίως υπάρχει στήριξη-ενδιαφέρον-αγάπη του ενός για όλους και το αντίστροφο.
Νιώθω ότι είμαι με τους πολλύ δικούς μου ανθρώπους, χωρίς να χρειάζεται ν' αποδείξω
τίποτα, απλά είμαι εγώ...
Θα το διαπίστωσες και σύ αυτό!
Καλή διαμονή και να θυμάσαι, τώρα δεν είσαι μόνος. Είμαστε πολλοί...... :greetings-waveyellow:
 #82252  από tarirs
 Σάβ Δεκ 08, 2012 9:28 am
sofia13 έγραψε:Kαλησπέρα tarirs.
Να σου ζήσει το μωράκι και να το χαίρεστε .
Γνωστό συναίσθημα αυτό που περιγράφεις. Το να βρίσκεις ξαφνικά ανθρώπους που κατα-
-λαβαίνουν ακριβώς τι περνάς, χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς και να εξηγείς...και κάθε μέρα
τά ίδια.Και φίλοι μας εγκαταλείψανε , με το δίκιο τους κι΄αυτοί γιατί δεν είμαστε όπως πριν
και δεν μπορούμε να τους ακολουθήσουμε .
Και φίλους εγκαταλείψαμε με τη σειρά μας, γιατί δεν μπορούμε να καταναλωθούμε τόσο όσο
τούς είχαμε συνηθίσει.
Οταν πρωτογνώρισα όλο αυτόν τον κόσμο εδώ, δάκρυσα απο χαρά και ανκούφιση.
Και έγινε πολλύ γρήγορα ο '' κόσμος'' μου, ο ''δικός'' μου κόσμος.
Εχουμε και τις διαφωνίες μας βέβαια, αλλά κυρίως υπάρχει στήριξη-ενδιαφέρον-αγάπη του ενός για όλους και το αντίστροφο.
Νιώθω ότι είμαι με τους πολλύ δικούς μου ανθρώπους, χωρίς να χρειάζεται ν' αποδείξω
τίποτα, απλά είμαι εγώ...
Θα το διαπίστωσες και σύ αυτό!
Καλή διαμονή και να θυμάσαι, τώρα δεν είσαι μόνος. Είμαστε πολλοί...... :greetings-waveyellow:
ευχαριστω πολυ..με την ευκαιρια να γνωριστουμε,Τασο με λενε Σοφια....
 #82275  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Δεκ 08, 2012 1:05 pm
tarirs έγραψε:Καλησπερα και ηθελα να σας πω κατι που νοιωθω απο τοτε που σας βρηκα,,σας νοιθω σαν οικογενεια,σαν κατι πουμου ελειπε..το αλλο μου μισο....αν και εχω οικογενεια,με ενα μωρακι 24 μηνων σε λιγες ημερες..εχουμε γενεθλια..

Επειδη δεν ηθελα να επιβαρυνω την οικογενεια με ολα αυτα μαζευω ''μεσα'' μου για λογους οτι δεν ηθελα να την αγχωνω,και να την στρεσσαρω.....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΥΣ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΝΟΙΩΘΩ ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.....

:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: Ετσι νοιωθουμε ολοι μας , Τασο !!!!! Να χαιρεσαι το παιδακι σου ???? Δυο χρονων !!!!!!! Σωστο ανθρωπακι :romance-heartsthree: Ειναι ...κυρια ή κυριος ??????????????? Να του δωσεις πολλα φιλια !!!!!! Και.....φροντισε, στην επομενη συναντηση μας , να εισαι ΠΑΡΩΝ !!!!!! Μετα της συζυγου και του τεκνου, βεβαιως-βεβαιως !!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #82277  από tarirs
 Σάβ Δεκ 08, 2012 1:15 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
tarirs έγραψε:Καλησπερα και ηθελα να σας πω κατι που νοιωθω απο τοτε που σας βρηκα,,σας νοιθω σαν οικογενεια,σαν κατι πουμου ελειπε..το αλλο μου μισο....αν και εχω οικογενεια,με ενα μωρακι 24 μηνων σε λιγες ημερες..εχουμε γενεθλια..

:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: Ετσι νοιωθουμε ολοι μας , Τασο !!!!! Να χαιρεσαι το παιδακι σου ???? Δυο χρονων !!!!!!! Σωστο ανθρωπακι :romance-heartsthree: Ειναι ...κυρια ή κυριος ??????????????? Να του δωσεις πολλα φιλια !!!!!! Και.....φροντισε, στην επομενη συναντηση μας , να εισαι ΠΑΡΩΝ !!!!!! Μετα της συζυγου και του τεκνου, βεβαιως-βεβαιως !!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Ειναι κοριτσακι βεβαιως-βεβαιως ενα γλυκυτατο,εχει το ονομα της μητερας μου που εχασα το 2005 ,47 ετων....οσο να ερθω θα το ηθελα παρα πολυ στις συγκεντρωσεις,αλλα ειναι δυσκολο,να με σερνει η συζυγος με το καροτσκαι να εχει και το μωρο μαζι...καταλαβαινετε....

η πρωτη φωτο ειναι μαζι μου οταν την πηραμε απο νοσοκομειο λιγο ημερων...(Στο κρεβατι εγω ως συνηθως...)

και η αλλη στο χωριο στον κηπο....φετος το καλοκαιρι...19 μηνων...

Εικόνα

Εικόνα

ΥΓ: Μην πειτε δεν μου μοιαζει...??? :banana-dreads: :happy-bouncymulticolor: :happy-partydance:
 #82279  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Δεκ 08, 2012 1:48 pm
:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: Τι γλυκια κοπελιτσα !!!! Να τη χαιρεσαι !!!!! Εγω κι εγω μια ομορφη κορη , σε...δεκαπλασια ηλικια !!!!!!!!!!!!!! Ελα , εσυ σε συναντηση , εστω μονος σου ! Για τη μεταφορα, κατι θα γινει !!!!! Μπορουμε να συννενοηθουμε και να σε παραλαβουμε απο καπου ....... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:ΥΓ. ΝΑΙ !!!!!!!! Σου μοιαζει πολυ , η κορη σου !!!!!!!!
 #82280  από tarirs
 Σάβ Δεκ 08, 2012 1:53 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: Τι γλυκια κοπελιτσα !!!! Να τη χαιρεσαι !!!!! Εγω κι εγω μια ομορφη κορη , σε...δεκαπλασια ηλικια !!!!!!!!!!!!!! Ελα , εσυ σε συναντηση , εστω μονος σου ! Για τη μεταφορα, κατι θα γινει !!!!! Μπορουμε να συννενοηθουμε και να σε παραλαβουμε απο καπου ....... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:ΥΓ. ΝΑΙ !!!!!!!! Σου μοιαζει πολυ , η κορη σου !!!!!!!!
οχι αν ηθελες ας ελεγες οτι δεν μου μοιαζει.... :violence-uzi: ευχαριστω για την προσκληση...καποια αλλη φορα,εξαλλου μετα απο την επιτροπη,δεν νοιωθω ψυχολογικα και πολυ καλα.....

Δεκαπλασια ηλικια...το μωρακι σου...γιατι ολα μωρακια τα βλεπουμε,και αυτα μας δινουν την δυναμη.....να συνεχισουμε.....
 #82281  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Δεκ 08, 2012 1:55 pm
Δεν ειπαμε οτι θα συναντηθουμε και αυριο !!!! Λεω ...οταν....συναντηθουμε , μπορεις να φροντισεις να ερθεις !!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #82282  από tarirs
 Σάβ Δεκ 08, 2012 1:58 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Δεν ειπαμε οτι θα συναντηθουμε και αυριο !!!! Λεω ...οταν....συναντηθουμε , μπορεις να φροντισεις να ερθεις !!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
οκ... :happy-cheerleadersmileygirl: θα εχω παρει και 2πλη δοση ιντερφερονης μηπως μπορεσω να σηκωθω κιολας..... :laughing-rolling:
 #82287  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Δεκ 08, 2012 4:13 pm
tarirs έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Δεν ειπαμε οτι θα συναντηθουμε και αυριο !!!! Λεω ...οταν....συναντηθουμε , μπορεις να φροντισεις να ερθεις !!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
οκ... :happy-cheerleadersmileygirl: θα εχω παρει και 2πλη δοση ιντερφερονης μηπως μπορεσω να σηκωθω κιολας..... :laughing-rolling:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Αυτο δεν θα εχει ξαναγινει !!!! Στο φυλλο οδηγιων της ιντερφερονης, εκει που λεει ''υπερβολικη δοση'' , γραφει οτι δεν υπαρχει τετοια εμπειρια !!!!!!!!!Μονο εγω, καποτε , ξεχαστηκα και εκανα ενεση ρεμπιφ ....ΔΥΟ συνεχομενες μερες !!!!! Επεζησα ....!!!!!!!!!!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: