• Που το πανε εκει στα ΚΕΠΑ τελικα....????

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #82157  από basilis361
 Πέμ Δεκ 06, 2012 7:10 pm
tarirs έγραψε:
Κώστας έγραψε:Όσοι μέχρι στιγμής έχετε περάσει ΚΕΠΑ, μπορείτε να μας πείτε σε ποια ακριβώς φυσική εξέταση σε υποβάλουν, πριν αποφανθούν για το ποσοστό που θα σου χαρακτηρίσουν;
Μ΄ αυτά που διαβάζω, υποθέτω πως αν πας με αμαξίδιο και τυγχάνει να μπορείς να σταθείς όρθιος έστω και για λίγα λεπτά, θα μετρήσει εναντίον σου μιας και η Επιτροπή θα θεωρήσει ότι είχες πρόθεση να την εξαπατήσεις. Το να καταφέρεις να περπατήσεις λίγα μέτρα δεν το συζητώ!!
Αν μπεις στην επιτροπή έστω και σερνάμενος και υποβοηθούμενος με μπαστούνι και βοηθό, θα σου πουν ότι περπατάς άρα δεν έχεις έντονο κινητικό πρόβλημα! Άσε που μπορεί να θεωρήσουν ότι παίζεις θέατρο!
Προς γκρεμός και πίσω γκρεμός δηλαδή!

.
Κωστα εγω για την δικια μου περιπτωση που θα σου πω ,ειναι οτι περασα το Μαρτιο ,δεν πηγα ουτε σε καροτσακι ,ουτε με μπαστουνι (μιας και ακομα δεν μου ειναι απαραιτητα) ,με εβαλαν να κανω τα τεστ ,τα κλασικα που σε βαζουν να κανεις οι νευρολογοι με ρωτησαν τι δουλεια κανω ,αν εχω κυστικες διαταραχες,τι αγωγη παιρνω και φυσικα κοιταξαν ολες τις εξετασεις και τις μαγνητικες που τους ειχα παει ..η παραπαρεση στην αριστερη μου μερια βεβαια ειναι δεδομενη καθως και εστιες σε ολο το νωτιαιο μυελο ..και μου εδωσαν 67% και στην παθηση και στην παραπαρεση
 #82158  από georgeand
 Πέμ Δεκ 06, 2012 7:45 pm
basilis361 έγραψε:
tarirs έγραψε:
Κώστας έγραψε:Όσοι μέχρι στιγμής έχετε περάσει ΚΕΠΑ, μπορείτε να μας πείτε σε ποια ακριβώς φυσική εξέταση σε υποβάλουν, πριν αποφανθούν για το ποσοστό που θα σου χαρακτηρίσουν;
Μ΄ αυτά που διαβάζω, υποθέτω πως αν πας με αμαξίδιο και τυγχάνει να μπορείς να σταθείς όρθιος έστω και για λίγα λεπτά, θα μετρήσει εναντίον σου μιας και η Επιτροπή θα θεωρήσει ότι είχες πρόθεση να την εξαπατήσεις. Το να καταφέρεις να περπατήσεις λίγα μέτρα δεν το συζητώ!!
Αν μπεις στην επιτροπή έστω και σερνάμενος και υποβοηθούμενος με μπαστούνι και βοηθό, θα σου πουν ότι περπατάς άρα δεν έχεις έντονο κινητικό πρόβλημα! Άσε που μπορεί να θεωρήσουν ότι παίζεις θέατρο!
Προς γκρεμός και πίσω γκρεμός δηλαδή!

.
Κωστα εγω για την δικια μου περιπτωση που θα σου πω ,ειναι οτι περασα το Μαρτιο ,δεν πηγα ουτε σε καροτσακι ,ουτε με μπαστουνι (μιας και ακομα δεν μου ειναι απαραιτητα) ,με εβαλαν να κανω τα τεστ ,τα κλασικα που σε βαζουν να κανεις οι νευρολογοι με ρωτησαν τι δουλεια κανω ,αν εχω κυστικες διαταραχες,τι αγωγη παιρνω και φυσικα κοιταξαν ολες τις εξετασεις και τις μαγνητικες που τους ειχα παει ..η παραπαρεση στην αριστερη μου μερια βεβαια ειναι δεδομενη καθως και εστιες σε ολο το νωτιαιο μυελο ..και μου εδωσαν 67% και στην παθηση και στην παραπαρεση
Βασίλη μαλον εισαι απο τους τυχερούς ,γιατι εμένα σχεδον ουτε που με εξετασαν ,αλλα επεμενε μια που@@@@τανα νευρολόγος να σταθώ στις φτέρνες και τις μιτες πραγμα αδύνατο λογο αδυναμίας απο την νοσο αλλα εχω και μεταταρσιαλγια σε βαθμο που κανω ενεσεις στα μετατάρσια.
Το γελιο ειναι οτι ο νευρολογος που με παρακολουθει μου ειπαι να μπω στο νοσοκομιο για ενδοφλεβια ,αλλα το αφησα για να περασω απο επιτροπη πρωτα,δηλαδη ειμουν σε υποτροπη κατα την εξεταση της επιτροπης ,δεν εχω παρει βεβαια ακομα τα αποτελεσματα αλλα εαν δεν ,ειναι τα αναμενομενα μαυρη τους μοιρα............ :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi:
 #82160  από tarirs
 Πέμ Δεκ 06, 2012 7:55 pm
basilis361 έγραψε:να σου πω την αληθεια και εγω με αυτα που διαβαζω εδω ,μου κανει εντυπωση πως μου εδωσαν το 67 ..
βρε συ μηπως δεν γραφει 67 και λεει 57...?? :banana-stoner: Α,να σε ρωτησω..σε γυναικα νευρολογο επεσες...??? βαλε καποια φωτο να δουμε....πως εισαι... :romance-hearteyes: δεν εξηγητε αλλιως....
 #82161  από basilis361
 Πέμ Δεκ 06, 2012 7:58 pm
tarirs έγραψε:
basilis361 έγραψε:να σου πω την αληθεια και εγω με αυτα που διαβαζω εδω ,μου κανει εντυπωση πως μου εδωσαν το 67 ..
βρε συ μηπως δεν γραφει 67 και λεει 57...?? :banana-stoner: Α,να σε ρωτησω..σε γυναικα νευρολογο επεσες...??? βαλε καποια φωτο να δουμε....πως εισαι... :romance-hearteyes: δεν εξηγητε αλλιως....
γυναικα ηταν...λες να της αρεσα...χαχαχα
 #82162  από tarirs
 Πέμ Δεκ 06, 2012 8:02 pm
basilis361 έγραψε:
tarirs έγραψε:
γυναικα ηταν...λες να της αρεσα...χαχαχα
Σκληροπλακακιας αρεσει σε κοινη....γυναικα...χαχαχαχα να πας το βραδυ σπιτι της για.... :violin:
 #82163  από Hristos!
 Πέμ Δεκ 06, 2012 8:02 pm
tarirs έγραψε: [/color]
Η εγκυκλιος απο οτι διαβασα βγηκε το 2010,εμενα απο το 2005 που εβγαζα 80% μεχρι πρωτινος γιατι δεν αναβαθμιστηκε σε ''μονιμη...???
Τασο δες εδω τα τελευταια ποστ viewtopic.php?f=24&t=3539&start=0. Την επομενη φορες πες το, μπας και δεν το ξερουνε καταρχας, μιας και δεν γνωριζουνε ΟΛΑ τα γραφειοκρατικα στις επιτροπες (ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ)!

// ΕΝΤΙΤ

Απο οτι βλεπω εδω παντως η αποφαση βγηκε το 2010:
"Διατάξεις ασφαλιστικού περιεχομένου, σύμφωνα με την παράγραφο 1 τού άρθρου 16 τού Ν. 3846/10 (ΦΕΚ 66Α/11-5-2010), όπου καθορίζεται επ’ αόριστον η διάρκεια της αναπηρίας των ασφαλισμένων όλων των ασφαλιστικών Οργανισμών αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, που κρίνονται από τις αρμόδιες Υγειονομικές Επιτροπές Αναπηρίας με ποσοστό αναπηρίας 80 τοις εκατό και άνω."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hristos! την Πέμ Δεκ 06, 2012 8:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #82164  από tarirs
 Πέμ Δεκ 06, 2012 8:11 pm
Hristos! έγραψε:
tarirs έγραψε: [/color]
Η εγκυκλιος απο οτι διαβασα βγηκε το 2010,εμενα απο το 2005 που εβγαζα 80% μεχρι πρωτινος γιατι δεν αναβαθμιστηκε σε ''μονιμη...???
Τασο δες εδω τα τελευταια ποστ viewtopic.php?f=24&t=3539&start=0. Την επομενη φορες πες το, μπας και δεν το ξερουνε καταρχας, μιας και δεν γνωριζουνε ΟΛΑ τα γραφειοκρατικα στις επιτροπες (ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ)
ευχαριστω αν και θα πατησουνε την επομενη φορα οτι τωρα πια το ποσοστο ειναι 70% και οχι 80% τι να κανουμε εμεις...(Να κανουνε και να πεσουνε μεσα....) παναθεμα τους..θα προσπαθησω....

Απο οτι καταλαβα,και διαβασα,στανταρ το εχουν το 70αρι και το 67αρι για βαριες κινητικα παθησεις,και 30-60 για ''απλες'' παθησεις της ΣΚΠ.....

ΥΓ: Me 67..κανεις που παιρνει παραπληγικο...??
 #82165  από Hristos!
 Πέμ Δεκ 06, 2012 8:14 pm
tarirs έγραψε:

NAI ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ 67% ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ

Υ.Γ. Εγω βλεπω παντως οτι η αποφαση για μονιμοποιηση αν εχεις 80% βγηκε το Μαη του 2010 και οχι το 2005... Δες το εντιτ που εκανα στο παραπανω ποστ μου
 #82166  από tarirs
 Πέμ Δεκ 06, 2012 8:20 pm
Hristos! έγραψε:
tarirs έγραψε:

NAI ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ 67% ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ

Υ.Γ. Εγω βλεπω παντως οτι η αποφαση για μονιμοποιηση αν εχεις 80% βγηκε το Μαη του 2010 και οχι το 2005... Δες το εντιτ που εκανα στο παραπανω ποστ μου
Ναι το διαβασα ολο,αλλα μεχρι στις 30/6/11 εβγαζα 80%...πρεπει να εχεις καποια χρονια για να μονιμοποιηθει..??? βγηκε το 2010 με επιανε βαση χρονολογιας και ποσοστου..τωρα πια οχι...που εβγαλαν 70%.... :obscene-hanged:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16