• Είμαστε ή δεν είμαστε Ανάπηροι?? ή τι είμαατε τελικά??

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8142  από Maria77
 Πέμ Αύγ 27, 2009 9:25 am
Kαλημέρα :D :D
Αχ, αυτή η γιαγια Κασσάνδρα, πόσα ξέρει...και σωστά τα λέει!
Όσο αφορα τους γιατρούς, χτες πάλι είχα παράδειγμα πως δεν κάθονται να εξηγήσουν στον ασθενή τα βασικά :x
Ένας συναδελφός μου έπερνε κορτιζόνη εδω και ένα μήνα -για άσχετο λόγο με τα δικά μας, για θυροειδή-! Μου έλεγε πως κανένας απο τους γιατρούς που πήγε δεν του ανάφερε οτιδήποτε για τις παρενέργειες της κορτιζόνης, συνέχιζε να τρώει κανονικά τα φαγητά του με άλας, ένοιωθε όλες αυτές τις μέρες αδύναμος, δεν είχε αντοχή για πολλά πολλά και ζεσταινόταν όλη την ώρα! Όταν μιλούσαμε τυχαία και μου ανάφερε τα πιο πάνω, του είπα πως είναι παρενέργιες της κορτιζόνης! Μου λέει "μα γιατί κανένας απο τους γιατρούς που πήγα μέχρι τώρα δεν μου ανάφερε κάτι??" Τί να έλεγα?? Του είπα: "περιμένουν να τα ανακαλύψουμε μόνοι μας!!!" :shock:
Αυτά!!
Καλή σας μέρα και πάλι :D
 #8148  από LL--MM
 Πέμ Αύγ 27, 2009 10:47 am
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ευχαριστώ, εγγονούλα!!!
Βασικά, δεν ξέρω και πολλά παραπάνω από τους υπόλοιπους, απλώς κάθομαι και τα ... εκθέτω, το πως, το γιατί, τους πάντες, τα πάντα, κλπ κλπ... :lol: Mην αγχώνεστε: Κι εσείς, σίγουρα ξέρετε πολλά παραπάνω από μια γιαγιά που δε λέει παρά τ' αυτονόητα... Εσείς πείτε μας τα ...ΜΗ αυτονόητα, ας πουμε! :D :lol: :lol: :lol:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Αύγ 28, 2009 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #8162  από Maria77
 Παρ Αύγ 28, 2009 4:35 pm
Εγώ δηλαδή είμαι η εγγονούλα?? :lol: :lol: :lol:
Πολύ ωραίο, πολύ μου άρεσε!!! Η εγγονούλα θα ξεκουραστεί τώρα γιατί μόλις γύρισε απο την χορήγηση του Tysabri και θα επανέλθει δυναμικά πιο μετά!
 #8163  από litsa
 Δευ Σεπ 14, 2009 12:01 am
Αντε Μαράκι καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!!
:D ;)
Τελευταία φορά σημειώθηκε ως νέο από το μέλος litsa την Δευ Σεπ 14, 2009 12:01 am.