costas έγραψε:είναι σαν να μας λες να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους , ότι είναι να γίνει θα γίνει και να μην κάνουμε τίποτα.Κώστα, δεν το άφησα στην τύχη του το πράμα, αλλά ας μην αλλάξουμε συζήτηση.

costas έγραψε:οι Γιατροί είναι άνθρωποι που σπούδασαν για πάρα πολλά χρόνια και εμείς πάμε σε αυτούς για να μας βοηθήσουν , τώρα εαν νομίζεις ότι ενώ μελέτησαν για όλα αυτά τα χρόνια και μας κοροιδευουν, τι να πω............Δεν αναφέρθηκα σε όλη την ιατρική κοινότητα. Αναφέρθηκα στους νευρολόγους σε σχέση με την σκπ. Μακάρι να ήσουν μαζί μου όταν έπιανα κουβέντα μαζί τους και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν με επιχειρήματα σε καμία ερώτηση.
Επιχειρήματα του στυλ 'αυτά είναι βλακείες', 'πιστεύουμε σ'αυτό και είμαστε αισιόδοξοι' κλπ, δεν είναι επιστημονικά επιχειρήματα. Αυτά είναι κουβέντες του καφενέ και δεν είμαστε για καφέ.
Ο ένας απ'αυτούς, αφού στριμώχτηκε και άρχισε να ντρέπεται, μου είπε να φύγω από το γραφείο του.
Είμαι παράλογος λοιπόν που δε δέχομαι να εναποθέτω την τύχη της υγείας μου σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα για την σκπ? Απλά εικάζουν, πιστεύουν σε θεωρίες που δεν έχουν αποδεικτεί ποτέ και μεις είμαστε τα υπέροχα πειραματόζωα. No thanks!!!
Στο μεταξύ, εμείς χειροτερεύουμε και αυτοί αγοράζουν αμαξάρες και οικοπεδάκια για εξοχικά.
Μην ανοίξουμε συζήτηση για το τι τάζουν και πώς 'απειλούν' τους ασθενείς που δε δέχονται να πάρουν φάρμακα έτσι?

Η μέγιστη κοροϊδία με μόνους χαμένους τους ασθενείς, δηλαδή εμάς.
Πάγκαλε, έχε χάρη που ο διάολος δεν είναι τόσο δυνατός να σε πάρει και να σε σηκώσει!!!