• ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #81539  από LL--MM
 Τρί Νοέμ 27, 2012 12:20 pm
Σαφώς, άν ήταν όπως μας τα λες, καλά θα ήταν να γινόμασταν όλοι "ο Μέντελ με τα φασόλια του" ώστε να βάζαμε όσα χαρακτηριστικά χρειαζόμαστε στον καθένα τους και τα υπόλοιπα να να εξαφανίζαμε...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #81547  από Hristos!
 Τρί Νοέμ 27, 2012 12:57 pm
manoula 2 έγραψε:ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΟΥ Κ.ΡΟΜΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.
Και ποιος δεν θα ηθελε να κανει "fork" (τεχνολογικος ορος, σημαινει δημιουργια αντιγραφου) τον κυριο Ρομπο, οπως ακριβως κανει τις διεργασιες σε προγραμματα του υπολογιστη?!!! Αλλα δυστυχως στην πραγματικη ζωη τα πρωτοτυπα δεν αντιγραφονται. Σπαει το καλουπι μετα τη δημιουργια τους...
 #81550  από manoula 2
 Τρί Νοέμ 27, 2012 1:26 pm
Και οχι μονο κανει και ερρανο για φτωχους και συσσιτια και βλεπει τους παντες αφιλοκερδος.Ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!Και ειλικρινα σε εμας τους ασθενεις του θα μας λειψει.....
 #120736  από Aikaterini
 Πέμ Σεπ 15, 2016 6:36 pm
Hristos! έγραψε:Για τον Μητσικωστα θα γραψω το λογο και εδω, επειδη με ρωτησε ενας συνασθενης σε pm:
Προσωπικα στη γνωματευση του "με εστειλε να υπηρετησω κανονικα" εχοντας διαπιστωσει Ο ΙΔΙΟΣ σκληρυνση κατα πλακας σε υποτροπιαζουσα μορφη και βρισκομενος σε ωση την περιοδο που με εξετασε. Μαλιστα οταν του τα επισημανα οτι θα χειροτερεψω και δεν μπορω να κανω κορτιζονες και ιντερεφερονες υπηρετωντας, μου εσφιξε το χερι φανερα μεσα στην ειρωνια.
Κατι τετοιους επρεπε να τους ειχαν παρει την ιατρικη αδεια προ πολλου και οχι να τους θεωρουνε σπουδαιους και να τους καλουνε στα καναλια.
Findel έγραψε:Τον Μητσικώστα που τον έχω και εγώ γιατρό θα έλεγα ότι είναι καλός επιστήμονας αλλά χωμένος με τα μπούνια μες στο σύστημα. Επειδή λοιπόν έχει ξεχάσει να είναι άνθρωπος δεν θα στον συνιστούσα!!Επί τη ευκαιρία επειδή και εγώ αναζητώ νέο νευρολόγο ξέρει κανείς κανέναν που να είναι καλός επιστήμονας και καλός άνθρωπος; :text-thankyouyellow:
Προσωπικα ξερω μια νευρολογο που δεν ειναι χωμενη στο συστημα, για την ακριβεια αντιμαχεται το συστημα, και εμενα με εσωσε βρισκοντας πως με επηρεαζει η ασθενεια και τι πρεπει να κανω για να γινει πιο υποφερτη η ζωη μου. Χρειαστηκε να αλλαξω 4-5 νευρολογους μεχρι να διαπιστωσω οτι ο καλυτερος συνδυασμος επιστημονα-ανθρωπου, δεν βρισκεται σε τυπους στυλ Μητσικωστα. Αν θελεις στειλε μου pm να σου δωσω τα στοιχεια της.
 #120743  από inbloom
 Παρ Σεπ 16, 2016 2:34 am
Καλησπέρα! Έχει επισκεφθεί κανείς τον Κουρεμένο; Αναφέρομαι για ραντεβού στο ιατρείο και όχι στο ΓΝΑ. Βέβαια οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

*(Ελπίζω να το έγραψα στο σωστό θέμα)
 #137026  από Νίκη
 Σάβ Ιαν 18, 2025 4:48 pm
Καλησπέρα. Διαγνώστηκε η μητέρα μου με την νόσο του Fahr. Μένουμε όμως σε νησί και δεν γνωρίζουν οι γιατροί για αυτη την σπάνια νόσο. Μας πρότειναν να βρούμε γιατρό στην Αθήνα. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορούμε να απευθυνθούμε ή έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία?Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων