• ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΠΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΛΕΥΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #81512  από ΣΩΤΗΡΗΣ
 Δευ Νοέμ 26, 2012 10:17 pm
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ ΣΤΗ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΥΟ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ.ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ,ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η' ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ.
 #81529  από Γιάννης
 Τρί Νοέμ 27, 2012 10:02 am
Μου έχει τύχει το ίδιο, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με πήραν τηλέφωνο και μου έκλεισαν ραντεβού μια εβδομάδα μετά, ύστερα από μερικές μέρες ήρθε ταχυδρομικώς και η επίσημη ειδοποίηση.
 #81540  από Γιάννης
 Τρί Νοέμ 27, 2012 12:26 pm
Αυτό πλέον εξαρτάται από την κατάσταση που είναι ο καθένας μας, εγώ το πήρα το 70% λόγω κινητικών προβλημάτων (100 μέτρα με μπαστούνι και μεγάλη δυσκολία), για την επόμενη επιτροπή που θα περάσω θα έχω πάντα την ίδια αγωνία με τους αληταράδες που μπλέξαμε. Μην το ψάχνεις, ζούμε πλέον σε βάρβαρες εποχές και ποιος θα ασχοληθεί μαζί μας όταν όλοι είναι εθισμένοι στη δυστυχία; Σε τι κατάσταση είναι η σύζυγος και με ποια αιτήματα περνάει επιτροπή;
 #81556  από ΣΩΤΗΡΗΣ
 Τρί Νοέμ 27, 2012 4:09 pm
ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 80%. ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΑΣΗ (ΒΛΕΠΕΙ 2 ΜΕ 3 ΣΤΑ ΔΕΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΜΩΣ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ.ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΙΓΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ''ΘΑΥΜΑ'' ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
 #81557  από ΣΩΤΗΡΗΣ
 Τρί Νοέμ 27, 2012 4:16 pm
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ 17ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ 14ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ''ΥΓΙΕΙΣ'' ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
 #81564  από Π.Μ79
 Τρί Νοέμ 27, 2012 6:25 pm
Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω εγκύκλιο ;)

Βάλε στο google: εγκύκλιος 46 άρθρο 16

Πάτα το λινκ στο 1ο αποτέλεσμα, κατέβασε την εγκύκλιο και δες τι λέει για άτομα με αναπηρία από 80% και άνω.
Σύμφωνα με αυτό, μπορείτε να απαιτήσετε οι γιατροί στην επιτροπή να γράψουν στην απόφαση 'εφ'όρου ζωής', οπότε να μην τρέχετε συνέχεια σε επιτροπές.
 #81566  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 27, 2012 6:42 pm
:o :o :o Διαβασα την εγκυκλιο 46, αρθρο 16 , του ΙΚΑ !!!! Δεν την ειχα υπ'οψη μου !!!! Λοιπον, με βαση αυτα που αναφερει, πολλοι συνασθενεις δικαιουνται ποσοστο αναπηριας , εφ'ορου ζωης !!!!! Ετσι ???? Γιατι επανεξεταζονται , λοιπον ????? Αυτο, ειναι παρανομο !!!! Μηπως, πρεπει να το ψαξουν ????????? Μαλλον !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #81567  από ΣΩΤΗΡΗΣ
 Τρί Νοέμ 27, 2012 6:46 pm
ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗ ΣΚΠ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΑΡΑΠΑΡΕΣΗ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑ-ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑ.