• Το καλύτερο παιδί :)

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #81444  από anastasis
 Δευ Νοέμ 26, 2012 12:11 am
Θοδωρουλα μου δε μπορω να πω οτι χαρηκα που μπηκες εδω μεσα αλλα αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι η αποψη μου παντα κυμαινοταν στο οτι ολα γινονται για καποιο λογο...
Προσπαθησε οσο μπορεις να δεις την θετικη πλευρα των πραγματων...βελτιωσε οσο μπορεις την ποιοτητα της ζωης σου και το σημαντικοτερο ΧΑΜΟΓΕΛΑ οσο μπορεις...ισως ειναι νωρις ακομα διοτι εχεις ταλαιπωρηθει αρκετα αλλα ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος...
Υπομονη και ολα θα πανε καλυτερα θα δεις!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

ΥΓ-Φροντισε να παραμεινεις το καλυτερο παιδι, ειμαι σιγουρος οτι εισαι!!! :romance-caress: :romance-caress:
 #81453  από Μιμικαμ
 Δευ Νοέμ 26, 2012 10:22 am
Mικρούλα μου, καλώς μας ήρθες :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Εύχομαι καλή δύναμη, συνέχισε να είσαι πάντα το καλύτερο παιδί και θα δείς οτι ολα θα πάνε καλύτερα....καλή συνέχεια και οτι χρειαστείς εδώ είμαστε.....αχρείαστοι νάμαστε...... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #81463  από βικυ
 Δευ Νοέμ 26, 2012 10:57 am
Γεια σου Μικρουλα!
Εδω ειμαστε αρκετοι Μεγαλοι οποτε αν εχεις καποια απορια ρωτησε μας,ολο και καποιος θα ξερει την απαντηση.
Καλη συνεχεια :greetings-waveyellow:
 #81535  από nikolaras
 Τρί Νοέμ 27, 2012 11:57 am
Πωωω τι να σου πω τωρα καλως ηρθες ? 16 χρονων κοριτσακι με σκπ ρε φιλε ξενερωσα.... Περαστικα κουκλα μου ευχομαι να εισαι καλα :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Και οπως μας λεει ενα μεγαλο ποσοστο γυρω μας "υπομονη και κουραγιο" :teasing-neener: :teasing-neener:
 #81747  από Dimitris-56
 Παρ Νοέμ 30, 2012 10:21 pm
Δεν θα ήθελα να σαι μαζί μας αλλά τη να πω μην το βάζεις κάτω να σαι πάντα δυνατή να κρατήσεις τοις συμβουλές που γράφουν οι παραπάνω .
Να περπατάς και να κολυμπάς κάνει καλό .
 #81790  από stavrina117
 Σάβ Δεκ 01, 2012 3:11 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΟΥ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΣΚΠ....Κ ΕΓΩ ΜΕ AVONEX ΞΕΚΙΝΗΣΑ.....ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΣΚΠ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ..... :happy-bouncymulticolor:
 #81791  από stavrina117
 Σάβ Δεκ 01, 2012 3:14 pm
nikolaras έγραψε:Πωωω τι να σου πω τωρα καλως ηρθες ? 16 χρονων κοριτσακι με σκπ ρε φιλε ξενερωσα.... Περαστικα κουκλα μου ευχομαι να εισαι καλα :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Και οπως μας λεει ενα μεγαλο ποσοστο γυρω μας "υπομονη και κουραγιο" :teasing-neener: :teasing-neener:
ΝΙΚΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Κ ΕΓΩ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ Κ ΕΙΜΑΙ 22....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΦΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ 30....
 #81835  από tzitzifia
 Κυρ Δεκ 02, 2012 1:18 am
Kοριτσάρα μην ανησυχείς και θα δεις πόσο δυνατή θα γίνεις με τον καιρό. Στην ηλικία σου ήμουν περίπου όταν αρρώστησα κι εγώ |(το ίδιο με τη stavrina απ' ότι διάβασα),άντε μισό χρόνο πιο μεγάλη. Τώρα είμαι στα 31 και δε θα άλλαζα με τίποτα όλα όσα έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια απ' αυτό το ζόρικο μάθημα. Πάντα και σε όλες τις άσχημες καταστάσεις προσπάθησε να βλέπεις το θετικό που έχουν να σου δώσουν.Το πιθανότερο είναι να τα ακούς συνέχεια όλα αυτά και να λες "τι μου λένε τώρα",κάποια στιγμή όμως θα δεις,θα τα λες κι εσύ σαν ιστοριούλα και θα αναλογίζεσαι πόσο δυνατή είσαι. :romance-kisscheek:
 #81845  από nikolaras
 Κυρ Δεκ 02, 2012 4:13 pm
stavrina117 έγραψε:
nikolaras έγραψε:Πωωω τι να σου πω τωρα καλως ηρθες ? 16 χρονων κοριτσακι με σκπ ρε φιλε ξενερωσα.... Περαστικα κουκλα μου ευχομαι να εισαι καλα :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Και οπως μας λεει ενα μεγαλο ποσοστο γυρω μας "υπομονη και κουραγιο" :teasing-neener: :teasing-neener:
ΝΙΚΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Κ ΕΓΩ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ Κ ΕΙΜΑΙ 22....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΦΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ 30....

Τι να σου πω σταβρινα μου εγω διαγνωστικα στα 19 μ αλλα απ τα 13 ειχα το 1ο συμπτωμα κ τωρα ειμαι στα 24 ... Δεν ξερω για σενα η για την κοπελιτσα αλλα εμενα η "φιλη" μας με εχει παει γαμιοντας :D αλλα τι να κανω ? Απλα υπομονη
 #81990  από sofi2009
 Τρί Δεκ 04, 2012 1:30 pm
γεια σας πιτσιρικακια.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
το κεφαλι ψηλα
ας ελπισουμε σ ενα καλυτερο μελλον :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: