• Sklhrunsh Kata plakas kai apodoxh

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8100  από nikolaras
 Τρί Αύγ 25, 2009 10:07 pm
Kalispera 8elw na rwtisw kati ... Exw edw k 1 xrono tin skp k blepw oti akoma dn exw sta8eropoih8ei eimai gia kapoio diastima kaloutsika afotou bgw apo to nosokomeio dld milame 1-2 mines k meta blepw tis antoxes m pesmenes... Blepw stof forum atoma pou douleuoun pou kukloforoun k aporw egw gt? dn exw tin psixiki dinami? tin swmatikh? ti skata? Merikoi m lene oti prepei na sta8erwpoih8w k na hremisw gia na eimai psixika kala... Mipws fteei to oti piga ligo arga gia diagnwsh?? otan dld eserna to podi m? 8elw tis apopseis sas an pisteuete oti dn exw sta8eropoih8ei pisteuw oti sumfwna me ta biomata sas 8a exw mia apanthsh
 #8101  από litsa
 Τρί Αύγ 25, 2009 11:42 pm
αγαπητέ Νικολάρα!!
η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή σαν το δακτυλικό αποτύπωμα...
οπότε ότι και να σου πούμε ... είναι θέμα οργανισμού,
και εγώ που διαγνωστηκα 9/08 ενώ μετά την κορτιζόνη ήμουνα καλά, από τότε που άρχισαν οι ζέστες, έχω ένα κάψιμο στα χερια και δεν αντέχω τη ζέστη!
δεν είναι το ίδιο όπως πριν και στην κούραση κτλ.. όλα αυτά δημιουργούν μία κατάσταση όχι και τόσο καλή....

θέλει αισιοδοξία και δύναμη και θετική σκέψη και όλα θα πανε καλύτερα... και κάποια στιγμή όλα θα γίνουν πιο ...γαλανά!! :D :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Τρί Αύγ 25, 2009 11:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #8102  από ΡΙΤΣΑ
 Τρί Αύγ 25, 2009 11:56 pm
Νικολάρα μου κ γω έσερνα το ποδι μου όταν πρωτοδιαγνώστηκα..κ ακόμη χειρότερα! Δόξα τω Θεώ τώρα δουλεύω κ μάλιστα σε έντονους ρυθμούς! Να είσαι αισιόδοξος!
 #8104  από nikolaras
 Τετ Αύγ 26, 2009 7:57 am
Kalhmera paidia feugw simera gia erikkos ntinan gia novatrone k kortizonoula 8a ta poume otan gurisw perimenw tis apanthseis sas sto 8ema m filakia !!
 #8105  από litsa
 Τετ Αύγ 26, 2009 8:22 am
kali epityxia!!!!!!!!!!!!!!!
kai think positive... ;) :D
 #8115  από αλεξανδρος1
 Τετ Αύγ 26, 2009 3:52 pm
Νικολάρα αγόρι μου κοίτα να ηρεμήσεις λίγο γιατί έτσι που το πάς θα σε πάρει απο κάτω. Και εγώ πήγα σε γιατρό αφού δεν μπορούσα να περπατήσω, σερνόμουν στην κυριολεξία, και να φανταστείς οτί κάθε χρόνο πριν την διάγνωση πέρναγα απο υγειονομικές εξετάσεις που περιλαμβάνουν και νευρολογικές εξετάσεις. Βγαίνε έξω και περπάτα όσο μπορείς ένα τετράγωνω μπορείς να περπατήσεις άνετα ένα να περπατάς και σιγά σιγά θα δυναμώσεις μην βιάζεσαι.
 #8127  από Μαριάννα
 Τετ Αύγ 26, 2009 4:38 pm
αλεξανδρος1 έγραψε:Νικολάρα αγόρι μου κοίτα να ηρεμήσεις λίγο γιατί έτσι που το πάς θα σε πάρει απο κάτω. Και εγώ πήγα σε γιατρό αφού δεν μπορούσα να περπατήσω, σερνόμουν στην κυριολεξία, και να φανταστείς οτί κάθε χρόνο πριν την διάγνωση πέρναγα απο υγειονομικές εξετάσεις που περιλαμβάνουν και νευρολογικές εξετάσεις. Βγαίνε έξω και περπάτα όσο μπορείς ένα τετράγωνω μπορείς να περπατήσεις άνετα ένα να περπατάς και σιγά σιγά θα δυναμώσεις μην βιάζεσαι.
Γεια σου Νικο ! Συμφωνω με τον Αλεξανδρο Οτι μπορεις να κάνεις καντο και την άλλη μερα λιγο περισσότερο και την διατροφη την δοκιμασες τελικά ?
 #8137  από LL--MM
 Τετ Αύγ 26, 2009 6:01 pm
Περαστικά σου! Κάνε ότι μπορείς, όσο μπορείς: Περισσότερο δε γίνεται, λιγότερο, συτό που δε θα κάνεις, το κλέβεις από τον εαυτό σου :D Κρίμα δεν είναι;
 #8138  από Maria77
 Τετ Αύγ 26, 2009 7:44 pm
Καλησπέρα Νικολάρα!
Πως τα πας με το καινούργιο φάρμακο? έχεις δει κάποια διαφορά? Βέβαια ίσως χρειάζεται κάποιο διάστημα για να δράσει! Με τις φυσιοθεραπείες? Και αυτές απο έχω ακούσει βοηθάνε αρκετα!

Μην το βάζεις κάτω, συνέχισε να προσπαθείς! Εγώ δεν πιστεύω πως οφείλεται σε σένα το ότι δεν είσαι πολύ καλά! Απλά η ΣΚΠ εμφανίζεται στον καθένα απο εμάς διαφορετικά και ο οργανισμός του καθενός αντιδρά διαφορετικά στα φάρμακα! Ίσως χρειάζεται κάποιο διάστημα για να βελτιωθεί η κατάστασή σου! Απλά μην σε παίρνει απο κάτω γιατί έτσι επιβαρύνεις ακόμη περισσότερο τον οργανισμό σου! Σιγά, σιγά και θα έρθουν καλύτερες μέρες :)
 #8173  από nikolaras
 Σάβ Αύγ 29, 2009 11:24 pm
Kalisperaaaaaaa bghka ap to nosokomeio x8es me potisane noiw8w kapws kalutera an k exoume 1 shake shake shake opws leei k o rouvas sta podia....

Ayto p me ksenerwse bebaia htan to xarti tis giatrou mou gia 1n neurologo dimosiou nosokomeiou pou elege oti exw paraparesh aristerou podiou h parapligia :cry: :cry: :cry: :cry: