περασα επιτροπη μετα απο αναμονη 9 μηνων παρακαλω.Μετα περιμενα 2 μηνες να βγη η αποφαση και σημερα πηρα τον πουλο πουλοπουλο παρακαλω.Μου εδωσαν 50% και εγραψαν ΔΕ.ΗΜΙΠΑΡΕΣΗ ΔΥΠΛΩΠΙΑ ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ και τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; τι κανω;;;;;;;;;;; μου εδωσαν ενα χαρτι να κανω ενσταση αλλα μου ειπαν οτι αν δεν γραψω κατι που να το θεωρησουν πρεπων θα μου πουν πριτσ και στα μουτραμου ξανα.Τι πρεπει να τους γραψω; την αυτοβιογραφια μου;;;Απο προβληματα εχω καποια κινητικα στη δεξια πλευρα και δεν βλεπω την τυφλα μου και τους ειχα παει και χαρτι απο τον τρελογιατρο που δεν δεχτηκαν καν να το παρουν.Παιδια ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ ξερει καποιος να με κατατοπηση για το τι πρεπει να τους πασαρω να μπορεσω να παρω αυτο το 67% δεν περνουν απο αληθειες αυτοι μονο απο καταφαντασιαν θαυματα ξερουν.
αθηνα47 έγραψε:περασα επιτροπη μετα απο αναμονη 9 μηνων παρακαλω.Μετα περιμενα 2 μηνες να βγη η αποφαση και σημερα πηρα τον πουλο πουλοπουλο παρακαλω.Μου εδωσαν 50% και εγραψαν ΔΕ.ΗΜΙΠΑΡΕΣΗ ΔΥΠΛΩΠΙΑ ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ και τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; τι κανω;;;;;;;;;;; μου εδωσαν ενα χαρτι να κανω ενσταση αλλα μου ειπαν οτι αν δεν γραψω κατι που να το θεωρησουν πρεπων θα μου πουν πριτσ και στα μουτραμου ξανα.Τι πρεπει να τους γραψω; την αυτοβιογραφια μου;;;Απο προβληματα εχω καποια κινητικα στη δεξια πλευρα και δεν βλεπω την τυφλα μου και τους ειχα παει και χαρτι απο τον τρελογιατρο που δεν δεχτηκαν καν να το παρουν.Παιδια ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ ξερει καποιος να με κατατοπηση για το τι πρεπει να τους πασαρω να μπορεσω να παρω αυτο το 67% δεν περνουν απο αληθειες αυτοι μονο απο καταφαντασιαν θαυματα ξερουν.Αθηνα !!!!! Θυμωσα πολυ μ'αυτα τα νεα !!!!!Και βεβαια θα κανεις ενσταση !!! Πες μου....εχεις ξαναπερασει απο επιτροπη ??? Τι ποσοστο , σου ειχαν δωσει ???? Τι συμπτωματα ειχες τοτε ???Σ'αυτη, την προσφατη επιτροπη, σε τι κατασταση ησουν ?????Περπατουσες ??? Τι ειχες ζητησει στην αιτηση σου ??? Ειχες χαρτι απο οφθαλμιατρο ???Το χαρτι του ψυχιατρου, γιατι δεν το δεχτηκαν ???? Ας ερθουμε στην ενσταση, τωρα !!!! Θα γραψεις ΟΛΑ τα συμπτωματα σου , θα μαζεψεις , παλι γνωματευσεις οσο πιο πληρεις γινεται και οσο περισσοτερες γινεται .Καλο θα ηταν , να συμβουλευτεις ενα δικηγορο !!!!!!!! Καλη δυναμη !!!!!!!!