Θελοντας να κανω χρηση της διαταξης που δινει το δικαιωμα σε συζυγους ατομων με 80% αναπηρια να παρουν προωρη συνταξη εκανα αιτηση στα ΚΕΠΑ τον Μαρτη. Με καλεσαν για εξεταση τον Οκτωβρη και μου ειπαν να τηλεφωνησω στα γραφεια στην Πανορμου μετα απο ενα μηνα για το πορισμα. Ετσι και εκανα, μονο που επρεπε να παει καποιος αλλος εκει-με εξουσιοδοτηση-γιατι στα τηλεφωνα δεν απαντουσε ποτε κανεις. Το αποτελεσμα ηταν να μου δωσουν βαθμο αναπηριας 85% (κοιτα ρε που χαιρομαι κιολας!!!). Ομως ειναι κατι που δεν καταλαβαινω και θα ηθελα, αν καποιος ξερει να μου πει.Κατα λεξη λεει:
" Κατα ιατρικη κριση χρηζει βοηθειας ετερου προσωπου:ΝΑΙ εφ ορου ζωης.
Κατα ιατρικη κριση δικ. εξωιδρυματικο επιδ. : ΝΑΙ εφ ορου ζωης""
Η αιτηση που εκανα εγω αφορουσε στο δικαιωμα συνταξιοδοτησης του αντρα μου. Δεν εκανα αιτηση για επιδομα, νομιζα οτι γινεται ξεχωριστα, αλλωστε ειναι να το κανω του χρονου. Τωρα αυτο τι σημαινει, οτι δε θα χρειαστει να ξαναπερασω επιτροπη του χρονου που ληγει το επιδομα μου? Χμ Too good to be true!!Αν καποιος γνωριζει να μου πει ,θα το εκτιμουσα αφανταστα. Ευχαριστω!
" Κατα ιατρικη κριση χρηζει βοηθειας ετερου προσωπου:ΝΑΙ εφ ορου ζωης.
Κατα ιατρικη κριση δικ. εξωιδρυματικο επιδ. : ΝΑΙ εφ ορου ζωης""
Η αιτηση που εκανα εγω αφορουσε στο δικαιωμα συνταξιοδοτησης του αντρα μου. Δεν εκανα αιτηση για επιδομα, νομιζα οτι γινεται ξεχωριστα, αλλωστε ειναι να το κανω του χρονου. Τωρα αυτο τι σημαινει, οτι δε θα χρειαστει να ξαναπερασω επιτροπη του χρονου που ληγει το επιδομα μου? Χμ Too good to be true!!Αν καποιος γνωριζει να μου πει ,θα το εκτιμουσα αφανταστα. Ευχαριστω!