• Καφεδάκι 11/11

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #80980  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 12:13 pm
panos59 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε: :think:
Κώστας έγραψε:Μήπως έχουμε απομονωθεί λιγάκι, όπως άλλωστε όλος ο κόσμος και ζητάμε απεγνωσμένα λίγη ανθρώπινη επαφή;! Πως αλλιώς δικαιολογείται η ακατάσχετη επιθυμία όλων να ξανασυναντηθούμε το συντομότερο δυνατόν;! Κρίνοντας από τον εαυτό μου αυτό που με κάνει να θέλω σύντομα να ξαναβρεθώ μαζί σας, είναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο εκτός από το κοινό πρόβλημά μας, το οποίο ποτέ δεν με απασχόλησε κι΄ ούτε καν το σκέφτηκα όσο είμαστε μαζί. Μου δόθηκε η τεράστια ευκαιρία, να γνωρίσω πολλούς καινούργιους εξαιρετικούς ανθρώπους, όταν θεωρούσα πως τα περιθώρια για νέες γνωριμίες, στην ηλικία μου, έχουν στενέψει αρκετά! Άντε να γνωρίσεις έναν το πολύ δύο καινούργιους φίλους, αλλά τόσους πολλούς ούτε όταν πήγαινα στο λύκειο δεν είχα! Είναι πραγματικά απίστευτη η οικειότητα που ένοιωσα μαζί σας, όταν σας πρωτογνώρισα! Από την πρώτη στιγμή ένοιωσα να «κολλάω» τουλάχιστον με δυο τρεις και τώρα τρεις μόνο συναντήσεις μετά και δεκάδες δημοσιεύσεις στο forum, αισθάνομαι τη σιγουριά πως μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο και να επικοινωνήσω μαζί σας, μιλώντας με μια οικειότητα που μόνο μακρόχρονη φιλία μπορεί να κτίσει. Δε θα πω άλλα, γιατί δεν έχει κανένα νόημα.
Ευχαριστώ πρώτα όλους σας, έναν προς έναν και μετά την ατυχία μου που έγινε η αιτία να σας γνωρίσω!
Oυδέν κακόν αμιγές καλού : σε κάθε πράγμα, όσο και αν φαίνεται αρνητικό, βρίσκεται πάντοτε κάτι το θετικό.
Η επαλήθευσή του είστε όλοι σας!
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:Κωστα !!!! Μεσα στο μυαλο μου εισαι !!!!!! Ακριβως τα ιδια , σκεφτομαι κι εγω !!!!! Δεν μπορω να βρω εξηγηση για το ΔΕΣΙΜΟ μας !!!!!! Ισως, ειναι η σιγουρια οτι βρηκα ανθρωπους που με ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!! Ισως !!!!!! Ισως, ολοι εμεις, να ταιριαζαμε , ακομα κι αν ειχαμε συναντηθει κατω απο αλλες συνθηκες !!!!! Ισως.....!!!! Ομως, αυτο θα ηταν , σχεδον, αδυνατο !!!!!! Να βρεθουμε , καπου, ολοι μας και να αρχισουμε να κανουμε παρεα !!!!! Μαλλον, αδυνατο θα ηταν !!!!!!! Αρα...ουδεν κακον αμιγες καλου !!!!!! Χωρις αυτο το , κοινο, βασανο, δεν θα ειχαμε βρεθει !!!!! Ποτε !!!!!!!!Οσο για τους παλιους φιλους, απο το Γυμνασιο, Λυκειο, Πανεπιστημιο......... :think: :think: :think: Τι να πω.....!!!! Λυπηθηκαν γι'αυτο που μου συνεβη !!!!! Εδειξαν...''ενδιαφερον''......αλλά ...καπου ''χαθηκαν'' !!!!! Μερικοι, χαθηκαν στ'αληθεια !!!!! (Δυο παλιες φιλες κι ενας φιλος , μενουν ''κοντα μου'' , αλλά , φοβαμαι οτι το κανουν, ψυχρα και τυπικα, απο οικτο!!!!) Οποτε κι εγω, ουτε τηλεφωνημα δεν τους κανω !!!!!Ουτε για ευχες σε γιορτες , περιοριζομαι σε sms και οχι παντα !!!!!!! Ισως , νοιωθουν αμηχανα.....!!!! Ισως, βαρεθηκαν !!!!!!!!Εχουν κι εκεινοι , τα δικα τους προβληματα !!!!!!!(καμια σχεση με τα δικα μου...) Κι εγω, ομως, βαρεθηκα ν'ακουω διαφορες συμβουλες , εκ του ασφαλους !!!!Βαρεθηκα , πια, να με μαλωνουν, επειδη δεν εχω ''θετικη σκεψη'' !!!!! Βαρεθηκα, ν'ακουω αποψεις για την κατασταση μου, λες κι αυτοι ειναι μεσα στο σωμα μου και ξερουν πώς αισθανομαι!!!!! Βαρεθηκα ν'ακουω διαφορες συμβουλες , απο ανθρωπους , που ΔΕΝ μπορουν να καταλαβουν τι μου συμβαινει , που ΔΕΝ μπορουν να καταλαβουν ΟΥΤΕ τις επιπτωσεις μιας χρονιας παθησης , σε καθε τομεα της ζωης μου !!!!!!!!!!!!Βαρεθηκα, επισης, να τους ακουω να παραπονιουνται επειδη...δυσκολευονται να ''αγορασουν παντεσπανι'' ...ενω εγω ''δεν εχω ψωμι'' :think: Συμπερασμα ?????? Μενω μαζι σας !!!! Μενω με τους νεους ΦΙΛΟΥΣ και με την οικογενεια μου !!!!!!! Μενω μαζι σας και .....ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΑ !!!! :romance-grouphug: :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Αννούλα, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΑΡΑ και το ξέρεις ότι το ξέρουμε!

μείνε κοντά μας!
Μέσα στα πλαίσια του "ανθρώπινου", ελπίζω να μην σε απογοητεύσουμε ΠΟΤΕ!

:romance-kisscheek:
Μενω μαζι σας !!!!! Μενουμε φιλοι !!!!!! Παραμενουμε μια παρεα , που οσο παει και μεγαλωνει(δυστυχως, νεες διαγνωσεις καθημερινα) ..............!!!!!!!!!!!! Δεν ξερω αν, καποτε , η αρρωστια αυτη θα νικηθει οριστικα !!!!!!!!!! Μακαρι !!!!! Δεν ξερω αν, θα ζησουμε να δουμε αυτη τη...νικη !!!!! Μεχρι τοτε , ομως, εμεις την πολεμαμε !!!! Πολεμαμε τη χειροτερη πλευρα της !!!!! Την εγκαταλειψη απο το....επισημο κρατος !!!!! Την εγκαταλειψη απο....τους συνανθρωπους !!!!!!!! Επιβαλουμε την παρουσια μας !!!!!! Κερδιζουμε σε...αξιοπρεπεια !!!!!! Κερδιζουμε σε δυναμη !!!!!! Νικαμε , ετσι τη σκπ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek:
 #80981  από LL--MM
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 12:13 pm
Κώστας έγραψε:Μήπως έχουμε απομονωθεί λιγάκι, όπως άλλωστε όλος ο κόσμος και ζητάμε απεγνωσμένα λίγη ανθρώπινη επαφή;! Πως αλλιώς δικαιολογείται η ακατάσχετη επιθυμία όλων να ξανασυναντηθούμε το συντομότερο δυνατόν;! Κρίνοντας από τον εαυτό μου αυτό που με κάνει να θέλω σύντομα να ξαναβρεθώ μαζί σας, είναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο εκτός από το κοινό πρόβλημά μας, το οποίο ποτέ δεν με απασχόλησε κι΄ ούτε καν το σκέφτηκα όσο είμαστε μαζί.
Φίλε, υπάρχουν μερικοί που σκέφτονται και "τα κοινά", ή που έστω, θα ήθελαν να προετοιμάσουν κάποια συνάντηση για τα πολλά κοινά προβλήματα που μας ενώνουν. Οι καφέδες δίνουν μια τέτοια ευκαιρία, και, ακόμα και να μην υπάρξει αποτέλεσμα (και ξερουμε, οι σκπ, ότι το να περιμενουμε αποτελεσματα για οτιδήποτε ειναι μάταιο) θα θέλαμε να κρατήσουμε αυτή την ελπίδα... ότι δηλαδή, αυτοί που έχουν εξοικειωθεί με τα κοινά προβληματα, όλο και κάτι θα προσπαθήσουν παραπέρα

Μου δόθηκε η τεράστια ευκαιρία, να γνωρίσω πολλούς καινούργιους εξαιρετικούς ανθρώπους, όταν θεωρούσα πως τα περιθώρια για νέες γνωριμίες, στην ηλικία μου, έχουν στενέψει αρκετά!
Ασφαλώς, αλλά αν και χαιρόμαστε όλοι για τις νέες γνωριμίες, θα ήταν σαφώς κρίμα να "θαψουμε τη δεκάρα αυτήν στη γή". Λυπάμα που σας παραπέμπω σε ευαγγελικές παραβολές, αλλά εδώ "κολλάνε" περισσότερο απ'όσο θα περίμενε κανείς...

Άντε να γνωρίσεις έναν το πολύ δύο καινούργιους φίλους, αλλά τόσους πολλούς ούτε όταν πήγαινα στο λύκειο δεν είχα! Είναι πραγματικά απίστευτη η οικειότητα που ένοιωσα μαζί σας, όταν σας πρωτογνώρισα! Από την πρώτη στιγμή ένοιωσα να «κολλάω» τουλάχιστον με δυο τρεις και τώρα τρεις μόνο συναντήσεις μετά και δεκάδες δημοσιεύσεις στο forum, αισθάνομαι τη σιγουριά πως μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο και να επικοινωνήσω μαζί σας, μιλώντας με μια οικειότητα που μόνο μακρόχρονη φιλία μπορεί να κτίσει. Δε θα πω άλλα, γιατί δεν έχει κανένα νόημα.
Ευχαριστώ πρώτα όλους σας, έναν προς έναν και μετά την ατυχία μου που έγινε η αιτία να σας γνωρίσω!
Oυδέν κακόν αμιγές καλού : σε κάθε πράγμα, όσο και αν φαίνεται αρνητικό, βρίσκεται πάντοτε κάτι το θετικό.
Φίλε, "αν δεν ήταν η σκπ", θα μπορούσαμε να είχαμε γνωριστεί επαγγελματικά οι δυό μας, άν θυμάσαι πρότερες δημοσιεύσεις καθώς και τα ΠΜ που ανταλλάξαμε... Το καλό αυτό που αναφέρεις, θα μπορούσα, π.χ., να το είχα βρεί ΚΑΙ με τη Σοφία, διότι, εκτός των διαφόρων "θεμάτων" (που έχουν να κάνουν με τον Έβρο) στη δουλειά μου, μια συμμαθήτρια (δωδεκαετίας, μάλιστα) της μαμάς μου μένει μεγάλα διαστήματα στην πόλη της! Και δε θα συζητούσαμε για τον όποιο ιπποκρατικό μας έκανε την όποια ελεημοσύνη για να πάρει μετά ύφη εκατό καρδιναλίων, και να μας πει ότι "δεν υπογράφει ψέματα" ενω είχε άλλοτε δεχθεί και υπογράψει τα ΙΔΙΑ πράματα ώς αληθινά...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΠ... Οι απαυτοί, η επιβεβαίωση για τα ΚΕΠΑ, και δεν έχει να κάνει ούτε με τον Εβρο, ούτε με την.. Κρήτη, ούτε με την Κίνα... και όχι οι συναντήσεις μας, που, όσο και ευχάριστεςς, (και ασφαλώς είναι) είναι απολύτως παράπλευρες... Μάλιστα, πολλοί υγιείς, θα πουνε ότι "τι θέλουν παλι αυτοί οι σκπ, αφού συναντιώνται και πίνουν τους καφέδες τους, μακάρι όλοι να ήταν έτσι..."

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΠ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΗ. :? :? :?

Η επαλήθευσή του είστε όλοι σας! Κάθε άλλο παρά διαφωνώ με Πάνο, Αννα και άλλους προλαλήσαντες... όπως και με σενα, Κώστα... αλλά... "Φύτεψαν το "ΑΝ" και δε φύτρωσε", που λέει και η γνωστή φρασούλα. Ας μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμμένη... KAI για τα θέματα της σκπ, διότι μας αφορούν όλους, είτε μας αρέσει είτε όχι...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Νοέμ 16, 2012 8:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #80984  από sofia13
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 12:31 pm
Πόσο απόλυτα δίκιο 'εχετε 'ολοι σας παιδιά. Πόσο.....
Γλυκόπικρα σας σκέφτομαι.... Είστε οι μόνοι στους οποίους '' δ'ηλωσα'' εξ' αρχής τις αδυναμίες μου. Γιατί τις βιώνετε και εσείς. Τις ίδιες.... Σας αγαπώ και σας εμπιστεύομαι πάνω και απο την οικογένειά μου....δεν μπορούν ούτε κι' αυτοί να καταλάβουν θεωρητικά '' τι εστι βερίκοκο'' ... Κι΄αυτοί δίκιο έχουν....
Και Μιμίκαμ γλύκα δεν είναι η ζάχαρη των γλυκών.
Γλύκα αληθινή είναι το νοιάξιμο όλων μας για όλους μας.
Γλύκα και αγάπη είναι που δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε μεταξύ μας......
Η απόλυτη έλλειψη ντροπής.......
Η αλήθεια μας...... :greetings-waveyellow:
 #80985  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 12:46 pm
sofia13 έγραψε:Πόσο απόλυτα δίκιο 'εχετε 'ολοι σας παιδιά. Πόσο.....
Γλυκόπικρα σας σκέφτομαι.... Είστε οι μόνοι στους οποίους '' δ'ηλωσα'' εξ' αρχής τις αδυναμίες μου. Γιατί τις βιώνετε και εσείς. Τις ίδιες.... Σας αγαπώ και σας εμπιστεύομαι πάνω και απο την οικογένειά μου....δεν μπορούν ούτε κι' αυτοί να καταλάβουν θεωρητικά '' τι εστι βερίκοκο'' ... Κι΄αυτοί δίκιο έχουν....
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Σοφια !!!!!! Τα ειπες ΟΛΑ !!!!!!!! Με λιγα λογια...γλυκα...ποιητικα....!!!! Λογια ...καρδιας ........ :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80986  από Μιμικαμ
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 12:46 pm
Σοφία μου :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:

ΤΊ ΝΑ ΠΏ ΤΑ ΕΊΠΕς ΟΛΑ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.....
ΟΜΩΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑς ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80987  από Φαίδρα
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 12:53 pm
sofia13 έγραψε:Πόσο απόλυτα δίκιο 'εχετε 'ολοι σας παιδιά. Πόσο.....
:text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :greetings-clappingorange: :greetings-clappingorange: :greetings-clappingorange:
 #80988  από Κώστας
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 1:12 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Δεν ξερω αν, καποτε , η αρρωστια αυτη θα νικηθει οριστικα
Κι΄ όμως την αρρώστια μας την έχουμε από καιρού νικήσει! Και την έχουμε νικήσει με τρόπο που δεν τον φανταζότανε όταν μας την έπεφτε!
Την έχουμε νικήσει με την αδέλφωση και τη σύμπνοιά μας.
Την έχουμε νικήσει με την εμπιστοσύνη το ενδιαφέρον και την πραγματική αγάπη που διακατέχει τη σχέση μας!
Την έχουμε νικήσει με την αλληλοϋποστήριξη μας!
Την έχουμε νικήσει με την πραγματική και ανθρώπινη επικοινωνία μας!
Την έχουμε νικήσει γιατί όσοι μας βλέπουν μας ζηλεύουν (για τη σχέση μας) και θάθελαν να μπορούσαν να μας μιμηθούν!
Πόσοι υγιείς μπορούν να καυχηθούν όπως εμείς για τους φίλους τους;!
Πόσοι υγιείς, έχουν τόσους πολλούς φίλους που όλοι τους ανεξαιρέτως τους καταλαβαίνουν απόλυτα;!
Πόσοι υγιείς "ανοίγουν" τη καρδιά τους με τόση εμπιστοσύνη στους φίλους τους;!
Πόσοι υγιείς, μπορούν να βρούν υποστήριξη και αποκούμπι στα προβλήματά τους, ανά πάσα στιγμή απλά και μόνο μ΄ ένα τηλεφώνημα ή μια δημοσίευση;!
Πόσοι υγιείς νοιώθουν ασφαλείς για τους φίλους τους;!
Πόσοι υγιείς είναι σίγουροι ότι οι φίλοι τους χαίρονται πραγματικά με τη χαρά τους;!

Τι άλλο να πω! Σταματάω για να μην το "κουράσω" άλλο.
Άλλωστε τα λόγια είναι περιττά!
 #80992  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 1:56 pm
Κώστας έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Δεν ξερω αν, καποτε , η αρρωστια αυτη θα νικηθει οριστικα
Κι΄ όμως την αρρώστια μας την έχουμε από καιρού νικήσει! Και την έχουμε νικήσει με τρόπο που δεν τον φανταζότανε όταν μας την έπεφτε!
Την έχουμε νικήσει με την αδέλφωση και τη σύμπνοιά μας.
Την έχουμε νικήσει με την εμπιστοσύνη το ενδιαφέρον και την πραγματική αγάπη που διακατέχει τη σχέση μας!
Την έχουμε νικήσει με την αλληλοϋποστήριξη μας!
Την έχουμε νικήσει με την πραγματική και ανθρώπινη επικοινωνία μας!
Την έχουμε νικήσει γιατί όσοι μας βλέπουν μας ζηλεύουν (για τη σχέση μας) και θάθελαν να μπορούσαν να μας μιμηθούν!
Πόσοι υγιείς μπορούν να καυχηθούν όπως εμείς για τους φίλους τους;!
Πόσοι υγιείς, έχουν τόσους πολλούς φίλους που όλοι τους ανεξαιρέτως τους καταλαβαίνουν απόλυτα;!
Πόσοι υγιείς "ανοίγουν" τη καρδιά τους με τόση εμπιστοσύνη στους φίλους τους;!
Πόσοι υγιείς, μπορούν να βρούν υποστήριξη και αποκούμπι στα προβλήματά τους, ανά πάσα στιγμή απλά και μόνο μ΄ ένα τηλεφώνημα ή μια δημοσίευση;!
Πόσοι υγιείς νοιώθουν ασφαλείς για τους φίλους τους;!
Πόσοι υγιείς είναι σίγουροι ότι οι φίλοι τους χαίρονται πραγματικά με τη χαρά τους;!

Τι άλλο να πω! Σταματάω για να μην το "κουράσω" άλλο.
Άλλωστε τα λόγια είναι περιττά!
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Ακριβως !!!!! Αυτα ειπα κι εγω !!!!!!!! ΝΑΙ !!!!!!!!! ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ.....ΒΡΩΜΙΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!Και , ετσι, για να ...ζηλεψετε , σας λεω οτι εγω εχω κι αλλους φιλους ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ-ΣΥΝΑΣΘΕΝΕΙΣ !!!!!! ΝΑΙ !!!!! Εχω κι αλλη μια ''οικογενεια'' που λατρευω !!!!!! Τα φιλαρακια της Ομαδας Αλληλεγγυης !!!!!!!!!! Θαυμασια παιδια ΚΑΙ εκεινοι!!!!!! :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor:
 #81025  από Γιάννης
 Παρ Νοέμ 16, 2012 11:14 am
Εγώ σας πάω στο χαμπουργκεράδικο γιατί μου δίνουν κουπόνια και τρώω τζάμπα :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Εικόνα
 #81036  από sofia13
 Παρ Νοέμ 16, 2012 2:01 pm
Nα κι΄ο ΜΕΓΑΣ αποφορτιστής ατμόσφαιρας.
Ναι καλά !!! Λες και δεν καταλάβαμε τι '' ψυχή'' είσαι....
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15