• ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ Ε.Ι.Α.Α. ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #80765  από Grig.
 Σάβ Νοέμ 10, 2012 7:30 pm
Γνωρίζει κανείς, ἐάν τό φοιτητικό ἐπίδομα άπό τό Ἐθνικό Ἴδρυμα Ἀποκατάστασης Ἀναπήρων (Ε.Ι.Α.Α.), ἐάν ἰσχύει πλέον καί ἐάν δίνεται καί μέ ποιά διαδικασία;
 #80767  από Π.Μ79
 Σάβ Νοέμ 10, 2012 7:37 pm
Καμιά φορά, μία γρήγορη ματιά στο google βοηθάει ;) :D

http://www.dikaiologitika.gr/%CE%B5%CF% ... -2012.html
 #80769  από Grig.
 Σάβ Νοέμ 10, 2012 8:10 pm
Π.Μ79 έγραψε:Καμιά φορά, μία γρήγορη ματιά στο google βοηθάει ;) :D

http://www.dikaiologitika.gr/%CE%B5%CF% ... -2012.html
Αὐτό πού ἀναφέρεις εῖναι ὅτι ἰσχύει γιά ὅλους τούς φοιτητές καί χορειγείται μόνο γιά στεγαστικό ἐπίδομα.
Ἐνῶ τό Ε.Ι.Α.Α. ἀπευθύνεται ἀποκλειστικά γιά τά ΑμεΑ καί δινόταν ἐπιπλέον γενικά ὡς φοιτητικό ἐπίδομα, μέ μόνη προϋπόθεση τή βεβαίωση τῆς σχολῆς φοίτησης καί τήν ἀπόφαση τῆς ὑγειονομικῆς ἐπιτροπῆς.
Τό ἐρώτημα εῖναι ἄν συνεχίζει νά ἰσχύει ἥ ἔχει ἀλλάξει κάτι καί ἐάν δίνεται πλέον αὐτό τό ἐπίδομα.
 #80771  από Π.Μ79
 Σάβ Νοέμ 10, 2012 8:37 pm
Η ιστοσελίδα του ΕΙΑΑ μιλάει ακόμα με δραχμές, άστα να παν.

Το μόνο σίγουρο για σένα θα ήταν να πάρεις στο ΕΙΑΑ ένα τηλέφωνο και να σε καθοδηγήσουν κατάλληλα.
Η αλήθεια είναι με τις άπειρες αλλαγές που γίνονται παντού, μπορεί και να σε μπλέξουν, οπότε σιγουρέψου ότι θα διασταυρώσεις αυτά που σου λένε.
 #80919  από manoula 2
 Τετ Νοέμ 14, 2012 10:28 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΑΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Κ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ 2010-2011 Κ 2011-2012
 #80948  από Grig.
 Τετ Νοέμ 14, 2012 10:49 pm
manoula 2 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΑΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Κ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ 2010-2011 Κ 2011-2012
Ναί ἀλλά σύμφωνα μέ τήν ἐγκύκλιο πού ἰσχύει, οἱ αἰτήσεις πρέπει νά καταθέτονται μέχρι τέλος Νοεμβρίου γιά τήν ἐκάστοτε πανεπιστημιακή χρονιά. Ἄρα σύμφωνα μέ τήν ἀπάντηση ἡ προθεσμία θά ἔχει παρέλθει, ὁπότε θά χαθεῖ γιά ἐφέτος τό ἐπίδομα, ἐφ' ὅσον ἀκόμα δέν τό ἔχουν καταβάλει στίς προηγούμενες χρονιές.
Προφανῶς δέν ὑπάρχουν χρήματα καί προσπαθοῦν νά κερδίσουν χρόνο.