ΣΗΜΕΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΚΠ.....ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗ.....ΑΠΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.... 

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Vasoula έγραψε:Μπραβο Σταυρινα, σου ευχομαι να συνεχισεις παντα ετσι!Μπραβο και απο μενα...Αφου δεν εχει υποτροπη 6 χρονια πως να εχει νεα συμπτωματα?
Εκτος απο υποτροπες που δεν ειχες η κατασταση σου παραμενει κι αυτη ιδια θελω να πω δεν εχεις καποιο επιπλεον προβλημα αυτα τα χρονια οπως νεα συμπτωματα που δεν φευγουν;
stavrina117 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΚΠ.....ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗ.....ΑΠΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....Κατ΄αρχάς χαίρομαι πολύ για σένα που η καλοήθεια της περίπτωσής σου είναι βέβαιη κι έπειτα να σε τιμήσω, που αυτή σου η δημοσίευση δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας στο forum
Κωνσταντίνα έγραψε:stavrina117 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΚΠ.....ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗ.....ΑΠΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....Κατ΄αρχάς χαίρομαι πολύ για σένα που η καλοήθεια της περίπτωσής σου είναι βέβαιη κι έπειτα να σε τιμήσω, που αυτή σου η δημοσίευση δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας στο forum.
Κάποιοι, ίσως πάρουν θάρρος και προσπαθήσουν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν.Εκτός αν χρειάζονται την ανησυχία
![]()