• ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #80530  από anastasis
 Σάβ Νοέμ 03, 2012 12:12 pm
viewtopic.php?f=14&t=141

ΧΑΧΧΑ...ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ...ΠΩΠΩ...ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ...ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΡΑΩ ΣΧΕΔΟΝ 9 ΕΤΗ ΜΕ ΕΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ...ΧΑΧΑΧΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΛΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: ????????
ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance:
 #80904  από ΓιάννηS
 Τετ Νοέμ 14, 2012 1:56 am
νομίζω έχεις σπάσει τα κοντέρ!!! :violence-pistoldouble: εμένα πάντως με διέλυσες!! το μεγαλύτερο διάστημα με εστίες αλλά χωρις σύμπτωμα σε μένα ήταν 5 χρόνια.....
:whistle: κάνε τον κινέζο και συνέχισε έτσι!! :whistle:
 #80922  από anastasis
 Τετ Νοέμ 14, 2012 11:01 am
Α ρε Γιαννο, απο το στομα σου και στου Θεουλη το αυτι...Και δεν ειναι περιοδο υφεσης διοτι δεν υπηρχε απο την αρχη συμπτωμα...τυχαια το βρηκα...Οπως και να εχει εγω οχι μονο το κινεζο θα κανω ολες τις φυλες της Ασιας θα κανω αρκει να μην με ενοχλησει ποτε...
Και αν με το καλο φτασω καμια 60αρια χρονων τοτε θα της κανω :obscene-buttmoon: :obscene-buttmoon: :obscene-buttmoon: την πατησες μαζι μου !!!Να ειστε ολοι καλα με καλη ψυχολογια!!!Καλημερα!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: