• Ο.Α.Ε.Ε. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #80725  από κατερινα 55
 Παρ Νοέμ 09, 2012 9:53 pm
ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ

http://www.oaee.gr/deltiadt.asp?deltia_ ... nner_pgc=2
 #80858  από κατερινα 55
 Τρί Νοέμ 13, 2012 8:29 am
Είμαι συνταξιούχος Α.Α.Ε.Ε. πρώην Τ.Ε.Β.Ε.Όταν είδα αυτή την ανακοίνωση ξεκίνησα να τακτοποιήσω το θέμα γιατί στα 3μηνα έχει μόνο το ΑΜΚΑ και όχι το ΑΦΜ.Στο τοπικό κατάστημα που ανήκω,όταν πήγα βρήκα μια μεγάλη ταμπέλα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ!!!!Το υποκατάστημα είχε αποχωρήσει και δεν υπήρχε κάποια ανακοίνωση το που πάει.Γυρνάω σπίτι και παίρνω τηλέφωνο σε ένα νούμερο του Ο.Α.Ε.Ε. Για να μάθω που πρέπει να πάω.
Και ακούω την υπάλληλο να με ρωτάει :Για την απογραφή;Της εξηγώ ότι δεν πρόκειται για την απογραφή αλλά για την συμπλήρωση των συγκεκριμένων στοιχείων.
Παιδιά δεν ήξερε τίποτα!!!Ρωτούσε εμένα τι ήταν αυτό,τι έλεγε η εγκύκλιος πότε δημοσιεύτηκε.Ρωτούσε και τους συναδέλφους της και κανένας δεν είχε ενημερωθεί.Και να σκεφτείτε ότι η προθεσμία λήγει στις 19 Νοεμβρίου!!!!!!!!!!!!
Είμασταν που ήμασταν διαλλυμένοι ,απογίναμε!!!!!!
 #80862  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 13, 2012 9:55 am
κατερινα 55 έγραψε:Είμαι συνταξιούχος Α.Α.Ε.Ε. πρώην Τ.Ε.Β.Ε.Όταν είδα αυτή την ανακοίνωση ξεκίνησα να τακτοποιήσω το θέμα γιατί στα 3μηνα έχει μόνο το ΑΜΚΑ και όχι το ΑΦΜ.Στο τοπικό κατάστημα που ανήκω,όταν πήγα βρήκα μια μεγάλη ταμπέλα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ!!!!Το υποκατάστημα είχε αποχωρήσει και δεν υπήρχε κάποια ανακοίνωση το που πάει.Γυρνάω σπίτι και παίρνω τηλέφωνο σε ένα νούμερο του Ο.Α.Ε.Ε. Για να μάθω που πρέπει να πάω.
Και ακούω την υπάλληλο να με ρωτάει :Για την απογραφή;Της εξηγώ ότι δεν πρόκειται για την απογραφή αλλά για την συμπλήρωση των συγκεκριμένων στοιχείων.
Παιδιά δεν ήξερε τίποτα!!!Ρωτούσε εμένα τι ήταν αυτό,τι έλεγε η εγκύκλιος πότε δημοσιεύτηκε.Ρωτούσε και τους συναδέλφους της και κανένας δεν είχε ενημερωθεί.Και να σκεφτείτε ότι η προθεσμία λήγει στις 19 Νοεμβρίου!!!!!!!!!!!!
Είμασταν που ήμασταν διαλλυμένοι ,απογίναμε!!!!!!
:angry-cussing: :angry-banghead: :angry-cussingblack: :angry-banghead: :angry-banghead: Η αγνοια των υπαλληλων , βολευει το...συστημα !!!!! Δινοντας λαθος πληροφοριες ή καθολου πληροφοριες ...καταφερνουν πολλα !!!!!! Να καθυστερουν οι υποθεσεις μας....να αγανακτουμε και να τα παραταμε ......κλπ...κλπ..................Πυροβολω, λοιπον, φιλεναδα !!!! Και παλι !!!!!!!!!Την αγνοια και την ασχετοσυνη ! Γενικως και ειδικως !!!!! :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi:
 #80881  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 13, 2012 1:09 pm
Λήδα έγραψε::violence-uzi: :violence :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: -uzi: :violence-uzi:

Άννα!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
:bow-yellow: Εσενα ειχα, πρωτα -πρωτα , στο μυαλο μου οταν...πυροβολουσα, Ληδα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #80887  από Κώστας
 Τρί Νοέμ 13, 2012 4:37 pm
[quote="κατερινα 55"]Είμαι συνταξιούχος Α.Α.Ε.Ε. πρώην Τ.Ε.Β.Ε.Όταν είδα αυτή την ανακοίνωση ξεκίνησα να τακτοποιήσω το θέμα γιατί στα 3μηνα έχει μόνο το ΑΜΚΑ και όχι το ΑΦΜ.[/quote

Πως θα μάθουμε τι γίνετε. Όντως στα τρίμηνα γράφει μόνο το ΑΜΚΑ και όχι το ΑΦΜ. Και άντε βρίσκεται κάποιος υπάλληλος και μας λέει. Μετά από όλα αυτά που γίνονται θα εμπιστευτούμε την απάντησή του;!Τι πρέπει να κάνουμε για να μάθουμε έγκυρα; Θα πάω να ρωτήσω και σ΄ ένα κοντινό μου ΚΕΠ μήπως και μάθω κάτι και θα σας ενημερώσω.
 #80889  από κατερινα 55
 Τρί Νοέμ 13, 2012 4:55 pm
Κώστα πήγα σε ένα γραφείο της Αγίας Παρασκευής και παρακάλεσα να μου εκτυπώσουν αν γίνεται το 3ο τρίμηνο.Εγώ επειδή μένω στην "προνομιούχα" περιοχή τουΓέρακα,όπου ο ταχυδρόμος εμφανίζεται 2 φορές τον μήνα,παραλαμβάνω τα συγκεκριμένα τρίμηνα στην χάση και στην φέξη.Αυτό ακόμα δεν το έχω παραλάβει.Λοιπόν μου το εκτύπωσαν και σε αυτό το τρίμηνο έχει μπει και το ΑΦΜ.Οπότε είμαι ,προς το παρόν,ΟΚ.
 #80902  από Κώστας
 Τετ Νοέμ 14, 2012 12:40 am
Κατερίνα ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Θα περιμένω λίγο ακόμη να μου έρθει το τρίτο τρίμηνο. Μάλλον θάχουν βάλει και το ΑΦΜ μου γιατί θυμάμαι ότι το είχα δηλώση παλαιότερα.