• Καφεδάκι 11/11

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #80891  από sofia13
 Τρί Νοέμ 13, 2012 6:41 pm
Aγαπημένε κόσμε μου, μόλις έφτασα κι΄έτρεξα να σας δώ, Πάω για γρήγορο μπανάκι,
φαγάκι τσάκ -μπάμ και τρέχω πάλι εδώ......
 #80892  από κατερινα 55
 Τρί Νοέμ 13, 2012 6:48 pm
Καλώς μας ήρθες γνωστή ,προσωποποιημένη πλέον Σοφία μας :greetings-waveyellow:

:romance-caress: :romance-caress:
 #80893  από Φαίδρα
 Τρί Νοέμ 13, 2012 7:10 pm
Γειά σου Σοφία13! Καλώς μας ήρθες πάλι :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #80894  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 13, 2012 7:43 pm
κατερινα 55 έγραψε:Καλώς μας ήρθες γνωστή ,προσωποποιημένη πλέον Σοφία μας :greetings-waveyellow:

:romance-caress: :romance-caress:
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #80896  από sofia13
 Τρί Νοέμ 13, 2012 8:50 pm
Ειμαι τόσο γεμάτη και χαρούμενη που κατάφερα επιτέλους να σας γνωρίσω, που κλαίω και γελάω εναλλάξ.

Γελάω ακόμη με τα δρώμενα , με τους απίστευτους ανθρώπους που γνωρισα, - άλλο να διαβάζεις κάτι κάποιου και άλλο να βλέπεις τα μάτια του , το πρόσωπό του και τις εκφράσεις
του- έμαθα πράγματα , είδα πως είναι οι φατσούλες που μόνο φανταζόμουνα, θα πέσω με τα μούτρα στην εκτέλεση του γλυκού της Κατερίνας γιατί χωρίς πλάκα σε φτάνει στα όρια του οργασμού λέμε.....αυτό το γλάσο ρε Κατερίνα , ευτυχώς δεν ήταν κανείς κοντά την ώρα που το δοκίμασα.....
Π.Μ 79 μας την έσκασες με το μέλι...Κι΄εμείς το γλυκάκι σου το είχαμε κάνει με κοινή κρυσταλιζέ όπως μας είχες πεί.Κρυμμένους άσσους στο μανίκι ε;
Μιμικαμ είσαι πολύ δυναμικό θηλυκό ρε παιδί μου και γώ σε νόμιζα γοργονίτσα απ΄το ρομαντισμό που βγάζεις. Πορτοκαλόπιτα θε'ι'κή.
Στάθη ακόμη γελάω με το γέλιο σου το χαρούμενο.
Αννα 'ετσι κι' αλλιώς προκατειλειμμένη μαζί σου και σ΄αγαπάω ever...............
Πάνο αυθόρμητα μου βγήκε το ακατάσχετο γέλιο και το ξέρεις. Και σύ και η Κωνσταντίνα .Και το ξέρω πώς μ'αγαπάτε και οι δυό. Μου το ΔΕΙΞΑΤΕ.

Brazil παρόλο που αναγκάστηκα ...'' γαμώ την τύχη μου τη μογγόλα'' ...(εμεινα και στο κρύο μιάμιση ώρα) τη ζεστή αγκαλίτσα ακόμη να εδώ την έχω.
Αναστάση, μαζί με το κορίτσι σου ήσασταν τα πιο όμορφα πλάσματα της παρ'εας. Μην το χαλάς ρε Αναστάση , δεν σου το επιτρέπουμε στην τελική.........
Billios είσαι δύναμη τελικά. Μεγάλη , ανεξάρτητη και αυτόφωτη δύναμη........
Πόπη μαζί με την αδερφή σου μπορείτε οι δυό σας μόνο ολόκληρο χωριό να χαλάσετε χωρίς βοήθεια άλλων.
Γιάννη '' αρχηγέ'' της μάζωξης με κατακόμπλαρες με το '' είσαι η , και ήρθες απο''...παραλίγο προσοχές να βαρέσω. Αλλά είσαι καρδιά ότι και να κάνεις.....
Καταλαβαίνετε τώρα σε τι χαζοκατάσταση ήμουν ακόμη σήμερα στο αεροδρόμιο που βαρέσαν συναγερμό τα μηχανάκια τους και μου κάναν δημόσια σωματικό έλεγχο.
Χαμογελούσα παραδόξως ενω συνήθως γίνομαι τούρμπο.Αντε κοπελιά με καταχούφτωσες
ακ'ομη δεν το φχαριστήθηκες; Καινούργια θάταν, κοκκίνησε ζήτησε συγνώμη και μ΄άφησε να κλαίω που έφυγα και σας 'αφησα.....Τέτοια παιδιά άφησα πίσω....τον κόσμο στον οποίο
ανήκω. Ο αγαπημένος κόσμος μου..........................................................................
 #80897  από κατερινα 55
 Τρί Νοέμ 13, 2012 9:22 pm
Κωνσταντίνα έγραψε: Χθες υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις που χρειάζονται, για να δημιουργούνται οι φιλίες.
:clap: :clap: :clap: :bow-yellow: :bow-yellow:
Σοφία παραθέτω αυτήν την σοφή απάντηση της Κωνσταντίνας. :)
Είμαστε τυχεροί πιστεύω, που τόσο ανόμοιοι άνθρωποι κάναμε μιά πολύ όμορφη ομάδα.
Και είναι κι αυτό που έχει πει, πάνω-κάτω, επανηλειμμένως η Άννα:Εμπιστεύομαι πρόσωπα που έχω συναντήσει,γνωρίσει και ξέρω ότι είναι υπαρκτά.
Χάρηκα κι εγώ πολύ που σε γνώρισα από κοντά μακρινή μας συμφορουμίτισα.Και καλή επιτυχία με το γλυκάκι. :greetings-waveyellow:
 #80898  από billios
 Τρί Νοέμ 13, 2012 11:18 pm
Σελιδοδεικτες θα κρατησω και θα επαναδιαθεσω ευχαριστως για δευτερο γυρο στην επομενη,πανο ευχαριστω.
Σοφια....ααχ σοφια...μας ηρθες απο τα μακρινα για να μηδενιστουν οι αποστασεις,εξαιρετικη.
Τωρα να σε δω που πηρες τη πρωτη γευση τι θα κανεις την επομενη φορα :teasing-neener:
Ανασταση,χαλαλι ρε μπαγασα,φαινεσαι ωραιος τυπος.

ΥΓ. Δεν σας χαρηκα αυτη τη φορα...
 #80899  από Μιμικαμ
 Τρί Νοέμ 13, 2012 11:48 pm
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Γειά σου Σοφία μου, καλώς μας ήρθες πάλι....μας έλειψε η παρέα σου.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Ενα είναι σίγουρο, σ'αυτές τις συγκεντρώσεις μας, χτίζονται γερές φιλίες.....χαρήκαμε όλοι μας που σε γνωρίσαμε από κοντα και το εκτιμήσαμε ιδιαιτέρως.....

Ο Billakos, σου έβαλε ήδη το δίλημμα, ετοιμάζεται νέο συνάντηση με μεγάλο φαγοπότι αυτή την φορά....απαίτηση του ΚΕΠΑΡΧΗΓΟΥ....σε βλέπω για δεύτερο γύρο.....περαστικά μας....φιλιά πολλά....ελπίζω στην πρωτεύουσα να σε περιποιήθηκαν δεόντως.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80900  από sofia13
 Τετ Νοέμ 14, 2012 12:24 am
Κοριτσάκι μου Μιμικαμ, μια χαρά πέρασα στην πρωτευουσα αλλά το ξέρεις και συ απ΄τα ψαξίματά σου....σε κάθε '' πρωτέυουσα'' χαίρεσαι αυτό πού είχες εσύ αναμενόμενο και απολαμβάνεις τα μέγιστα όταν το βρείς , τα άλλα τα αγνοείς επιδεικτικά , δεν είναι να μας
χαλάνε το 'ονειρο ξενέρωτοι και ''δήθεν'' απ΄'οπου αυτοί....
Σινεμα ο Παράδεισος το είδες; Αυτό θυμήθηκα τώρα, στο 'ασχετο....Φιλιά.......
 #80903  από sofia13
 Τετ Νοέμ 14, 2012 1:16 am
Και τα του Βilliou είδα και του ΚΕΠΑΡΧΗΓΟΥ της αγέλης και θα μας τρελάνετε καμιά ώρα λέω.
Ρε παιδιά κάντε λίγο κράτει, λίγο ρε παιδιά. Θα βάλει πάλι η Βίκη τις φωνές και με το δίκιο της...
''Πάλι θα βρεθείτε; Δουλειές δεν έχετε; ''
Αντε στην επόμενη να γίνει πιο οργανωμένο το πράμα , να είναι και η Βίκη και ο Κώστας, που δεν ήταν τώρα, η Λίτσα , η IKTIST 22, και άλλα παιδιά που είναι μες το παράπονο.......
Αμαν βρε Γιάννη, αντε να δω στο σπαλομπριζολίκι πάνω τι μουσική θα πείσεις τον ταβερνιάρη
νάχει.... χεβιμεταλάδικη,χαρντροκάδικη,πανκίαρικη, λα'ι'κοδεύτερη η ότι νάναι.!!!
Ολοι θα ρθούμε , αρκεί να οργανωθεί με ψυχραιμία και να μην τρέχουμε μαραθώνειο οι της επαρχείας....
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15