• Καφεδάκι 11/11

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #80644  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 07, 2012 9:55 am
panos59 έγραψε:τώρα ξέρεις πώς είναι κανάλια ...
κι εμένα μου πήρε συνέντευξη το γερμανικό τηλεοπτικό ARD (Das Erste) πριν έναν μήνα!
και με έβγαλε 2 ολόκληρα λεπτά να μιλάω για τη ζωή των αναπήρων στην Ελλάδα ....

και τι έγινε???

και ποιός συγκινήθηκε ????

στην Ελλάδα κανείς δεν το έδειξε καν.... (το ARD Athen ήταν ...)
Σιγά μη το έδειχναν! (ποιός πάει γυρεύοντας να εκτεθεί!)

μόνο κάτι συγγενείς και φιλοι στη Γερμανία .... Που ήταν και οι μόνοι που συγκινήθηκαν!

κι αν δεις τα πικρόχολα σχόλιά τους (των Γερμανών μάλλον) στο YouTube, θα φρικάρεις!

:angry-cussing:
:scared-eek: Ετσι ειναι τα καναλια ! Το ξερω ! Τοτε, οταν εγινε η κινητοποιηση της Ομαδας Αλληλεγγυης ανθρωπων με σκληρυνση κατα πλακας , μαζι με αλλους χρονιως πασχοντες, το θεμα αυτο.....πουλουσε !!!!! Γι αυτο εδειξαν ''ευαισθησια'' ! Οταν η δημοσιογραφος της Νετ, ειπε οτι θα κανει ρεπορταζ, την φωναξα για να της πω, ιδιαιτερως, μερικες κουβεντουλες για τα φλεγοντα....φαρμακα...ΚΕΠΑ....γαϊδουριά των ''γιατρων''.....γαϊδουρια των....υγιων ''συνανθρωπων'' κλπ ! Εκεινη , με εβαλε να τα πω στην καμερα και....φυσικα...τα περισσοτερα δεν ακουστηκαν ! Μετα, με πλησιασε μια νεαρη δημοσιογραφος αγγλοφωνης εφημεριδας ! Ειχε μεγαλη ''πρεμουρα'' να συζητησουμε την ΙΔΙΑ μερα, το απογευμα ! Της εδωσα τα τηλεφωνα μου, της εστειλα και ενημερωτικα μεηλ, σχετικα με την σκπ και τα συμπτωματα της καθως και με τα αλλα προβληματα που αντιμετωπιζουμε σαν ασθενεις ! Οσο επικοινωνησε μαζι σας, αλλο τοσο επικοινωνησε με μενα !!!!! Επαψε να ''πουλαει'' το θεμα.........!!!!!!!!!Η λυση...ειναι , κατα τη γνωμη μου, να βρισκομαστε ΕΞΩ, οσο πιο συχνα μπορουμε, πιεζοντας τους...αρμοδιους ! Να γινομαστε θεμα που ''πουλαει''.......! Ισως ετσι αφυπνιστουν μερικες συνειδησεις, ειτε απο φιλοτιμο ειτε απο τον φοβο του ...κραξιματος........ :think:
 #80648  από panos59
 Τετ Νοέμ 07, 2012 11:09 am
:eusa-naughty: όχι ... όχι ...
εμένα, μετά από συνέντευξη on camera περίπου 20 λεπτών (και άλλα τόσα εκτός κάμερας που κράταγε όμως σημειώσεις στο μπλοκάκι της)
με έβγαλε στον αέρα να μιλάω για ολόκληρα 2 λεπτά (ποιός είμαι, από τι πάσχω, τι κάνω με την αρρώστια μου, ποιά η κατάσταση σήμερα και το κόστος ζωής για ένα ΑμεΑ στην Ελλάδα και πώς αντιματωπίζεται από το επίσημο κράτος μας, κλπ κλπ
Δεν έχω παράπονο από το κανάλι... Αυτά που ήθελα να πω βγήκαν στον αέρα!
Ακούστηκε η όποια φωνή διαμαρτυρίας μου!
μόνο που με άκουσαν μόνον οι ..Γερμανοί τηλεθεατές (και είναι το πρώτο τους, το παλαιότερο και μεγαλύτερο κανάλι!)
και, οι Γερμανοί, είναι φυσικά αδιάφορα αποστασιοποιημένοι ατυχώς από τον Έλληνα ΑμεΑ!)
το ίδιο έγινε και στο YouTube, που επαναναρτήθηκε σε γερμανική μεταγλώττιση....

τα Ελληνικά Κανάλια είναι που, όπως πάντα, κωφεύουν στο να "βγάλουν στον αέρα κάτι ανάλογο!

:angry-cussingblack:
 #80651  από sofia13
 Τετ Νοέμ 07, 2012 12:59 pm
Παιδιά καλησπέρα. Καταλαβαίνουμε όλοι '' εμείς'' οι ΑμεΑ για την τόση πίκρα.
Την ίδια φρίκη τρώμε όλοι , αλλά μόνον εμείς......
Και όλοι είμαστε περήφανοι για σάς που αγωνίζεστε πάντα , απ΄όπου και όσο μπορείτε.....
Κρατήστε ανεβασμένη ψυχολογία παιδιά, όσο μπορούμε όλοι.........
Μόνοι είμαστε στην ουσία, ο ένας τον άλλο έχουμε.Και το ξέρουμε.
Απο τους ''εξω'' όποιοι κι΄αν αυτοί, το πολύ-πολύ κάποιες ματιές φευγαλέες οίκτου να ''εισπράξουμε'' . Το πιο 'αχρηστο συναίσθημα....
Ας κρατήσουμε 'ολοι καλή , ανεβασμένη ψυχολογία....
Πάνο, εννοείται ότι δεν σε είδαμε πουθενά σε κανένα κανάλι.
Αννα κοντά ξανθά μαλλιά και γυαλάκια με χρυσό σκελετό δεν φοράς; Μια κομψή παρουσια δεν ήσουν; Τους πάντες τηλεφ'ωνησα να δούν την Αννα ''ΜΑΣ'', τη ''δική μας'' ΑΝΝΑ.
τοσο λάθος νάκανα ; Μπορεί.
Παιδιά για όλους μας, dont' give up . Και είναι ζόρικη μέρα σήμερα...............
Αντε ΑΝΕΒΑΣΤΕ ψυχολογικούς ρυθμούς...
Αγάπη και φιλιά..... :greetings-waveyellow:
 #80658  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 07, 2012 4:37 pm
sofia13 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Καταλαβαίνουμε όλοι '' εμείς'' οι ΑμεΑ για την τόση πίκρα.
Την ίδια φρίκη τρώμε όλοι , αλλά μόνον εμείς......
Και όλοι είμαστε περήφανοι για σάς που αγωνίζεστε πάντα , απ΄όπου και όσο μπορείτε.....
Κρατήστε ανεβασμένη ψυχολογία παιδιά, όσο μπορούμε όλοι.........
Μόνοι είμαστε στην ουσία, ο ένας τον άλλο έχουμε.Και το ξέρουμε.
Απο τους ''εξω'' όποιοι κι΄αν αυτοί, το πολύ-πολύ κάποιες ματιές φευγαλέες οίκτου να ''εισπράξουμε'' . Το πιο 'αχρηστο συναίσθημα....
Ας κρατήσουμε 'ολοι καλή , ανεβασμένη ψυχολογία....
Πάνο, εννοείται ότι δεν σε είδαμε πουθενά σε κανένα κανάλι.
Αννα κοντά ξανθά μαλλιά και γυαλάκια με χρυσό σκελετό δεν φοράς; Μια κομψή παρουσια δεν ήσουν; Τους πάντες τηλεφ'ωνησα να δούν την Αννα ''ΜΑΣ'', τη ''δική μας'' ΑΝΝΑ.
τοσο λάθος νάκανα ; Μπορεί.
Παιδιά για όλους μας, dont' give up . Και είναι ζόρικη μέρα σήμερα...............
Αντε ΑΝΕΒΑΣΤΕ ψυχολογικούς ρυθμούς...
Αγάπη και φιλιά..... :greetings-waveyellow:
Ειμαι μια...κομψη, αριστοκρατικη, φινετσατη παρουσια :laughing-rolling: ...πολυ μετριοφρων..βεβαιως-βεβαιως.... :laughing-rolling: !!!! Αλλά , ΔΕΝ ειμαι αυτη που λες !!!! Αυτη η κοπελια, ''δικη μας'' ειναι, χρονιως πασχουσα , εννοω , αλλά ΔΕΝ ειμαι εγω !!!!! Κανε υπομονη !!!!! Θα μας δεις ΟΛΟΥΣ , την Κυριακη ! ΔΕΝ θα σου συστηθουμε !!!! Θα προτεινω, να σε αφησουμε να μαντεψεις ....ποια ειναι ποια .....ποιος ειναι ποιος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80660  από sofia13
 Τετ Νοέμ 07, 2012 6:58 pm
O,k , μέσα. Μ΄αρέσουν τέτοια παιχνίδια κι΄ας φάω τα μούτρα μου. Με ''δικούς'' μου γελάω και απολαμβάνω τα πάντα. Με τους ''άλλους'' είμαι λίγο στον κόσμο μου , εως τελείως αλλού......Είπαμε , ακόμη και οι καουμπό'υ'σες μελαγχολούν. ... (Τιμ Ρόμπινς ;) ;;;
 #80718  από Κωνσταντίνα
 Παρ Νοέμ 09, 2012 5:49 pm
Καλησπέρα στη φορουμοπαρέα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Ανυπομονώ να συναντηθούμε :happy-cheerleadersmileygirl:

ΥΓ panos59 οι οδηγίες σου είναι κάτι παραπάνω από κατατοπιστικές!!!! :text-thankyouyellow:
 #80748  από panos59
 Σάβ Νοέμ 10, 2012 1:19 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Ανυπομονώ να συναντηθούμε :happy-cheerleadersmileygirl:
εγώ αγάπη μου να δεις!

#80749  από Γιάννης
 Σάβ Νοέμ 10, 2012 1:36 pm
panos59 έγραψε:
Κωνσταντίνα έγραψε:Ανυπομονώ να συναντηθούμε :happy-cheerleadersmileygirl:
εγώ αγάπη μου να δεις!
Εικόνα
 #80751  από panos59
 Σάβ Νοέμ 10, 2012 2:27 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:ΥΓ panos59 οι οδηγίες σου είναι κάτι παραπάνω από κατατοπιστικές!!!! :text-thankyouyellow:
χμμμμμμμμ ..........
απ' ό,τι βλέπεις όμως κάποιοι ....ψιλοαστραβώσανε .....
:lol:

Εικόνα
(άκουσέ με που ξέρω....πες και κάναν καλό λόγο γι' αυτούς που θα πάνε πρώτοι και θα κλείσουν τις θέσεις...)
......

:lol: :lol: :lol: :lol:

:greetings-waveyellow:

:obscene-buttmoon:

έλααααααααααα !!!!!!!!!!!!

η ώρα της μεγάλης μάζωξης πλησίασεεεεεεεεεεεε!!!!!!;

:happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor:
:banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
 #80752  από panos59
 Σάβ Νοέμ 10, 2012 3:12 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Βρηκα τα φορουμ-φιλαρακια ....και....τωρα...ΔΕΝ τα αφηνω..................!!!!!
Δεν θα τα αφησω...ακομα κι αν με διωξουν......!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΝΝΙΩ.… ΕΧΕΣ ΞΕΦΥ'ΕΙ ??? ΕΙΠΑΜΕ:
panos59 έγραψε:Welcome to the Hotel California..........
You can check-out any time you like,
but you can NEVER leave!

THE EAGLES - (album) Hotel California (released on 8/12/1976)

:character-oldtimer:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15