• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #80631  από Ιωάννα
 Τρί Νοέμ 06, 2012 11:17 pm
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Κοριτσάρες μου...να στε καλά!Δεν σας απαρνήθηκα ......απλά είμαι σε ....άδεια! :laughing-rolling:
 #80638  από αθηνα47
 Τετ Νοέμ 07, 2012 1:04 am
δεν εχω ταξηδεψει εξω για να κανω μα... αλλα και στην ελλαδα ειμαι αρκετη.διαβασε φαση αφασια.Ειναι 1989 καλοκαιρι ειμαι με τον ξαδελφομου στο ντατσουνακι του και γυρναμε στο σπιτι που εχουμε νοικιασει για διακοπες.Μας πιανει φαναρι.[ειμαστε ασπροβατα] και πλαιμας εχει σταματησει ενα ασπρο Τ ρεξ αμαξι με δυο παπουδες μεσα τον κοιταω με κοιταει και αμεσως η πλακα.Ανοικτα τα παραθυρα και λεω αγαπη μου τυληξες καλα την γυναικα σου μην πεσουμε σε κανενα μπλοκο και μας πιασουν;; ναι μου λεει την εχω κοψει κοματια και την εβαλα στο ψυγειο του ψαρεματος αντε να την πεταξουμε και να χαρουμε τον ερωταμας λεω και αναβει το φαναρι.Την κανουμε εμεις και οι παπουδες σταματημενοι κοκαλο.Το γελιο εμεις.Παμε σπιτι κανουμε μπανακι και την κανουμε για το αμαξι και..................... εξω απο την πορτα 10 μπατσαρια με τα οπλα.......................5 ωρες προσπαθουσαμε να εξηγησουμε οτι δεν ημασταν δολοφονοι και οτι καναμε πλακα.Μονο ξυλο δεν φαγαμε.Δεν εχουμε ξαναπαει θεσσαλονικη απο τοτε.ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ.Περασα την ζωη μου με πλακες που ολο οι αλλοι πληρωναν.Καλοοοοοοοοοοοοοοοο παιδακι ημουν και ευτηχως ο νικος μου ειναι ερωτευμενος μαζι μου και ανεχεται τις πατατες μου.
 #80662  από sofia13
 Τετ Νοέμ 07, 2012 8:25 pm
Αθηνά εδώ πάντα. Ακουγα τραγούδια και ξέρεις εγώ πώς με τη μουσικούλα πάντα.
Λίγο παράξενη μέρα σήμερα. Δεν θέλω να πώ τα άσχημα. Τα ζωάκια αφορούσε η μάζωξη της άλλης παρέας σήμερα. Βάλθηκαν να τα εξοντώσουν κάποιοι κομπλεξικοί το κέρατό μου.
Απ΄το Χημείο μας είπαν στρυχνίνη χρησιμοποιείται.
Ασε τι να σου λέω... Ομάδες περιπόλησης αποφασιστηκαν σήμερα, για κάθε βράδυ , όσο αντέξουν τα παιδιά έξω ψάχνοντας .....
Μη το συνεχίσεις το θέμα, στο παρα τσάκ είμαι........
Για δική σου ενημέρωση το ανέφερα. Αν τα καταφέρουμε σήμερα να πάμε λίγο πίσω, ευχής έργο.
Πάρτο πάνω σου ρε Αθηνά και βλέπουμε.........
 #80670  από sofia13
 Τετ Νοέμ 07, 2012 10:36 pm
Περιπολίας εννοούσα. και πιο παλιά το κάναμε. Για τα καθίκια που ευγενικά τους λένε παιδεραστές. Εκείνο το φαινόμενο σταμάτησε τότε.
Μικρός πληθυσμός, όλοι ξέρουμε όλους, φοβήθηκαν ;;;
Τώρα πάλι έξω τις νύχτες, γι΄άλλο λόγο.
Τι σκατοχώρα ;;; Πού να βρεί κανείς λίγο χρόνο να κοιτάξει τον εαυτό του ;;;
Κάντε το όλοι όσοι μπορείτε..... ΚΆΝΤΕ ΤΟ...
 #80696  από sofia13
 Πέμ Νοέμ 08, 2012 7:14 pm
Aθηνά θα γελάσεις πολύ την Κυριακή. Εψαχνα ατα άλπουμ και βρήκα πολλές φωτο απο Απο
ταξίδια. Πω-πώ αναμνήσεις.Καλά που ταξίδεψα πολύ. Λές και 'ηξερα οτι κάπου σε μιά γωνία με περίμενε το καταραμένο alien .
ΤΗ βρήκα Αθηνά . Τη φωτο με τον αρμενιστή και την τρελοχαριτωμένη φούστα.Θα υη φέρω....
Βρηκα και μια άλλη που είμαι σε μια έρημο της Αιγύπτου, πάνα στην πιο όμορφη λευκή αθλητική (που νάξερα;) καμήλα που είχα δεί ποτέ. Τη ΜΑΚΑΡΕΝΑ . Ναξερα τι θα πάθαινα ούτε απο μακριά. Θα τα πούμε όταν γυρίσεις εδώ. .....
 #80706  από αθηνα47
 Πέμ Νοέμ 08, 2012 10:13 pm
σοφια μου ευχωμε να παν ολα καλα και να τα πουμε απο κοντα.Δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου.Εχω τρομερους πονους στο αυχενικο.Με εχει πεθανει τρομερα.Θα βαλω το νικολακι μου να με τριψει.Ποναω ρε κοπελααααααααααααααα/
 #80707  από sofia13
 Πέμ Νοέμ 08, 2012 10:17 pm
Περαστικά Αθηνά μου. Ναι και μετά κοιμήσου να χαλαρώσεις. Καλό βρ'αδυ...
 #81026  από sofia13
 Παρ Νοέμ 16, 2012 11:39 am
Aθηνά γειά σου, ελπίζω να είσαι καλά. Και οργανικά και ψυχολογικά.
Ελπίζω για εκδρομούλα να λείπεις,
Με ρώτησαν αρκετά παιδιά για σένα την Κυριακή στην καφεσυνάντηση, αλλά δεν ήξερα τι να απαντήσω.
Λίγο πριν πάω σου τηλεφώνησα για τις τελευταίες συνενοήσεις υποτίθεται, αλλά δεν απάντησες, ούτε τότε , όπως και τώρα , εξαφανισμένη.
Λέγε μόνο αν είσαι καλά. Φιλιά........
 #81219  από sofia13
 Τρί Νοέμ 20, 2012 9:02 pm
Αθηνάααα σε είδα κοριτσάκι μου . Ελα πίιιισω λέμε γαμώ τα μπρίκια μου τα τέσσερα.
Αντε ρε παιδί μου........Ουρλιάζω...........
 #81220  από αθηνα47
 Τρί Νοέμ 20, 2012 9:09 pm
κοπελες μου καλησπερα.Ελπιζω να εισται ολες καλααααααα.Εγω ειμαι πια καλα.Επιψα τοσες μερες μια και ημουν στο νοσοκομειο.Σοφια μου δεν μπορης να φανταστης ποσο με στεναχωρεσε που δεν μπορεσα να ερθω αλλα την επεσα στο κρεββατι του λαικου μια και ειπα η γυναικα οτι επρεπε να κανω μια κουρα ομορφιας.Μουδιασαν τα ποδια μου και δεν μπορουσα να περπατησω.Οι πονοι εγινα αφορητοι και μπουζουριασε ο νικος στο νοσοκομειο.Η απαντηση εληψη ασβεστιου.Ημουν στο 3.5 πηγενα πατημενη για σοκ.Εχω κανει την αφερεση θυροηδη εναμηση χρονο τωρα και δεν λεει το ασβεστιο να ανεβει.Την επεσα και εγω και να τα καλα.Με ταραξαν στους ορους οι κεραταδες.Σημερα το πρωι ομως οι απαντησης εδηξαν 6.4 και με αφηδαν με το ζορη βεβεα αλλα χαρηκαν κιολας μια και τους ειχα κανει ακομα μια φορα μπαχαλο εκει μεσα.Χιχιχιχι και να σας πω τι εκανα σε εναν Μ@Λ@Κ@ γιατρο.Οι φλεβες μου ειναι κοματακι σκατα και σπανε μετα απο καθε ορο οποτε επρεπε να μου βαζουν νεα καθε φορα.Ποσες φλεβες εχει ενα χερακι οποτε μια μερα ερχεται η νοσοκομα και την πεφτει στο δεξι που εχω τι τατουμου.Οχι τις λεω εκει ειναι ιερος χορος και δεν βαζει κανεις χερι.Ρε καλη μου αυτη μην το συνεχηζεις εγω βρε κακη μου αυτη μην το προχωρας εγω βρε τον χαβατης αυτη να τα περνω εγω στο τελος την κανει μες στα νευρα στα γκουγκουνια μου εγω και μου μπενει μεσα η κοτα με εναν γιατρο.Τρομαξα τωρα εγω.Χεστηκα απο τον φοβομου σας λεω.Ηταν και αγνωστος ο τυπος και νεαρος οποτε ευκολο θυμα.Ειχα βαρεθει και τοσες μερες εκει μεσα οποτε ειπα να του την πεσω στο μαλακο να μου περαση η ωρα.[πονηρα οχι πεσημο πεσημο απλα να κανω καμια πλακα ηθελα να γελασω]Μου λεει να δει το χερι και βλεπει το τατου μου λεει μεσα στην γνωση το τατου σου ειναι στην εξω πλευρα δεν εχει λογο ανησηχεις απο την μεσα οχι του λεω το χερι αυτο δεν πηραζετε πρεπει να ειναι ανεπαφω γιατι αυτος τον χαβατου δεν εχεις φλεβα στο αλλο χαστηκα του λεω φερεμου καλαμακι να τον πιω τον ορο στο χερι του τατου δεν μπενει τιποτα.Γιατη αυτος αααααααααααααααααααα του λεω οργησμεη με αυτο την παιζω στον αντρα μου και αν μου το πηραξεται θα κουραζεται ευκολα Του αρεση να του την παιζω και να κοιταει τα πουλακια μου.Κοκαλο ο τυπος κοκινη η νοσοκομα.Μα δεν θα ποναει το χερι αλλωστε οταν βγεις απο εδω θα ειναι μια χαρα συνερχεται ο γιατρουδακος.ΑΑΑΑΑΑΑτου λεω εγω και ποιος σου ειπε οτι περημενω να βγω απο εδω.Η πησω αυλη ειναι μια χαρα και απομονομενη.Γυρναει την πλατη και την κανει.Μετα ηρθε ο αναστασης εξαλος και μου ειπε οτι αν δεν σταματησω να την μπενω στους νεους θα με πεταξουν εξω και μαλιστα απο τον τριτο με χαρα.Βρε κοπελες αδηκο ειχα;;;;;;;;;;;;;; κλησμενη εκει μεσα λαλιασα η κουκλαρα.Επρεπε να κανω και κατι.Ηταν σωστο να με απηληση ο κολητος μου οτι Θα με εδιωχναν;;;;;;;; Στο κατω κατω δεν εκανα περισσοτερες απο μια πλακες την μερα.ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ αυριο τα αλλα
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 38