• πρεπει να κανω μαγνητικη?

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #80608  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 06, 2012 6:46 pm
Ετσι μπραβο !!!!!!!!!!! Ακους εκει !!!! Ντε και καλα να εχεις σκπ !!!!!! Ο θυρεοειδης ειναι ...ατιμος και υπουλος ..............!!!!!!!!!!! Ολα καλα !!!!!!!!!!!!!! Και....ηρεμα ......!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80622  από MARIANNA
 Τρί Νοέμ 06, 2012 9:01 pm
ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!σιγα σιγα ελπιζω να φυγουν και αυτα που εμειναν.δε μου εχει φυγει απο το μυαλο η σκληρυνση αλλα οι γιατροι το αποκλειουν.ε δε μπορει 3 νευρολογοι,4 ενδοκρινολογοι,2 ορθοπεδικοι και 1 οφθαλμιατροσ να κανουν λαθος!!!!!ατιμο πραγμα ο θυροειδης.ελεγχει τα παντα τελικα!!!
 #80635  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 07, 2012 12:04 am
MARIANNA έγραψε:ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!σιγα σιγα ελπιζω να φυγουν και αυτα που εμειναν.δε μου εχει φυγει απο το μυαλο η σκληρυνση αλλα οι γιατροι το αποκλειουν.ε δε μπορει 3 νευρολογοι,4 ενδοκρινολογοι,2 ορθοπεδικοι και 1 οφθαλμιατροσ να κανουν λαθος!!!!!ατιμο πραγμα ο θυροειδης.ελεγχει τα παντα τελικα!!!
:scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: Τους...ταϊσες καλα τους γιατρους.....!!!!!! Πολλες ειδικοτητες ! Μη μεινει κανενας παραπονεμενος !!!!!! ΟΧΙ βρε !!!! ΔΕΝ εχεις σκπ !!!!! ΟΧΙ !!!!! Σε θελουμε στο φορουμ...σαν φιλη !!!! Μονο φιλη !!!!! Αρκει να φυγουν , πια , οι...χαζες ιδεες απο το μυαλο σου !!!! Αντε , πια !!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80647  από MARIANNA
 Τετ Νοέμ 07, 2012 10:15 am
τους ταισα παρα πολυ καλαδεν πειραζει...ασ ειμαι καλα και χαλαλι!!!!!!εμαθα πολλα απο εσας.προσπαθω να ελεγχω το αγχος και τουσ φοβουσ μου.πλεον οτι νιωθω το λεω και σε οποιον αρεσει.δεν θα ξανακρατησω τιποτα μεσα μου.τωρα προσπαθω να κοψω και το τσιγαρο.θα το κοψω.δε θα με καταστρεψει μια βλακεια.ολα μου φαινονται τοσο μικρα πλεον μπροστα στην υγεια
 #86084  από MARIANNA
 Πέμ Φεβ 21, 2013 2:09 pm
εδω ειμαι παλι!!!για να μην λετε οτι σας ξεχασα.τα συμπτωματα μου συνεχιζονται 8 μηνεσ μετα.ξυπναω πολλεσ φορες με μουδιασμενα χερια ,μολισ τα τιναξω επανερχονται.τα χερια και τα ποδια μου τσουζουν,οχι συνεχεια αλλα καθε μερα.εχουν βελτιωθει ολα παρα πολυ αλλα δεν εχουν φυγει.εχω φτασει στο σημειο να κανω μπανιο με ζεστο νερο για να δω "αντιδρασεισ".δεν μουδιαζουν!ο ενδοκρινολογος ορκιζεται οτι ειναι απο τον θυροειδη και οτι επειδη ειμαι στην τσιτα δεν αφηνω τον οργανισμο να επανελθει.απο την τελευτεια φορα που σας εγραψα ξαναπηγα και σε αλλον νευρολογο.μου ειπε οτι θα ηταν εκμεταλλευση να μου πει να κανω μαγνητικη(επειδη δεν εχω ασφαλεια).αυτα που εχεις δεν ειναι συμπτωματα σκληρυνσης.αυτο ηταν το πορισμα.χτεσ επαθα κριση πανικου .ο ενδοκρινολογος μου ειπε να παρω ηρεμιστικα για να βοηθησω τον οργανισμο μου.δε θελω να τα παρω.προσπαθω να βρω ακρη τωρα για ασφαλιση μεσω οαεδ για να κανω μαγνητικη.δεν πιστευω με τιποτα οτι αυτα τα προκαλω εγω και ειναι ψυχοσωματικα.ελπιζω να καταφερω να ασφαλιστω για να δουμε τι γινεται επιτελουσ
 #86087  από yamd
 Πέμ Φεβ 21, 2013 3:29 pm
ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 7 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ....ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΠ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ..ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ..ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΕΜΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ..
 #86088  από MARIANNA
 Πέμ Φεβ 21, 2013 3:44 pm
αφου εχεις κανει ολες τισ απαιτουμενες εξετασεις και ειναι φυσιολογικες δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση σκληρυνσης.βεβαια ειμαι σιγουρη οτι εχεισ διαβασει οτι πολλεσ φορεσ δε φαινεται στισ εξετασεισ.οι νευρολογοι τι σου λενε?οχι οτι εχω εμπιστοσυνη στουσ γιατρουσ αλλα...λεμε τωρα.εγω παντως εδω και 8 μηνες δεν εχω νιωσει ουτε μια στιγμη οπως πριν.πηγα και σε ψυχιατρο ο οποιοσ μου ειπε οτι δεν εχω καταθλιψη αλλα αχγος και θλιψη.πως να μην εχω αγχος και θλιψη οταν κατι δεν παει καλα και το ξερω?το θεμα ειναι οτι δε μπορω να δωσω 300 ευρω για την μαγνητικη οποτε περιμενω να δω τι γινεται με τον οαεδ.απορω πως οι γιατροι ,ολεσ οι ειδικοτητεσ ,ειναι τοσο σιγουροι οτι ειναι αγχος χωρις να ζητησουν μαγνητικη και αν αυτα που εχω δεν ειναι συμπτωματα τοτε ποια ειναι τα συμπτωματα???