καλησπερααααααααααααα.Λοιπον θεμα πρωτο η ΕΠΙΤΡΟΠΗ καλα οχι οτι ειναι το θεατρο της μα......αλλα λεμε τωρα.Μου ειπαν οτι για να παρω την αποφαση πρεπει να αλαξει μηνας απο την μερα που περασα δηλ μετα τις 12-11 ειπα να χωσω το μπαστουνακι μου σε κανεναν κωλο αλλα το λυπηθηκα το καημενο.Λιτσα μου δεν ειχα εγω κανενα προβλημα με τις ρεμπιφ πηρα τρημηνη σημερα μακαρι να ημασταν κοντα να σου εδηνα.Ρε κοριτσια δεν μπορω να καταλαβω που αποσκοπει τοση ταλεπορια σε ολα οσα πρεπει να μας δωσουν.Εκανα 16 μηνες αναμονη για να περασω επιτροπη δυο μηνες για να παρω την αποφαση και αν δεν ειναι αυτη που πρεπει θα πρεπει να ορμηνεψω τα εγκονια μου τι θα κανουν για να με πανε στην αλλη οταν πρεπει.Σοφια δεν θα μπορεσω να παω για καφεδακι.Οχι οτι δεν θα ηθελα αλλα δεν ειμαι εγω για τετοια.Ειμαι μονο στου σπιτιου και με τον νικο μου.Δεν περπαταω καλα και κουραζωμε πια οταν καθωμε πολη ωρα.Ειμαι μονο της ξαπλας και του σεξ.Σωρη αλλα αν αλαξει κατι θα την κανω θα μου αρεσε κατι τετοιο για αλαγη.Εσυ θα ερθεις;;;;;;;;;;;;;;;;; 980 ειναι κουκλα μου

Μια τοξοτίνα όσο χαρούμενη και χαλαρή κι΄αν είναι , οταν αποφασίσει κάτι , τον κόσμο ανάποδα θα φέρει για να το καταφέρει. Εκλεισα ήδη αεροπορικά και ξενοδοχείο.
Μη ρωτάς ποσο το μαλλί, θα πάθεις τίποτα και δεν το θέλω.
Τοσο τρελοκατακοσμάρα η ΚΕΠΑεπιτροπή ε; Αθηνά μη μασάς. Κανένας μας δηλαδή.Γραμμή τους είναι να μας ταλαιπωρήσουν τόσο, 'ωστε να βαρεθούμε και να εγκαταλείψουμε απογοητευμένοι.
Ναι, καλά! Αν έτσι νομίζουν , τους γελάσαν.
Επάνω τους Αθηνούλα και μπαστούνιασέ τους με το χαριτωμένο σου στην τελική, ε μα πιά οι ηλίθιοι.
Λιτσάκι δεν λέω υπομονή. Βαρεθήκαμε. Βγάλε γλώσσα και χώστα.
Καταλάβατε γιατί έχω τα νευράκια μου σήμερα;
Η πιο όμορφη χώρα κατάντησε ένα ανήμπορο τρισάθλιο κράτος.
Την κατάντησαν γαμώτο. Τελος πάντων, θα ηρεμήσω κάποτε με τη μουσικούλα μου είμαι σίγουρη. ΦΙΛΙΑ καλέ....