• ΚΕΠΑ.. τι άλλο;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #80360  από Anton
 Τετ Οκτ 31, 2012 7:03 pm
Ίσως το μήνυμα μου ακουστεί κάπως αλλά θέλω να το κάνω.
Είμαι άτομο υπό θεραπευτική αγωγή με ινετρφερόνες εδώ και 5 χρόνια. Τρομερά προβλήματα δεν έχω και πριν τρία χρόνια είχα περάσει επιτροπή της Νομαρχίας και μου είχαν δώσει ποσοστό 67%. Όπως καταλαβαίνω στα ΚΕΠΑ έχουν αλλάξει το πως δίνουν τα ποσοστά. Λέτε να κάνω τα χαρτιά μου και ότι βγει ή επειδή δεν έχω κινητικά προβλήματα δεν πρόκειται να μου δώσουν το ίδιο ποσοστό;
 #80442  από Hristos!
 Πέμ Νοέμ 01, 2012 10:22 pm
Αν τελειωνει το διαστημα που σου δωσε η νομαρχια, προφανως και να πας. Δε χανεις κατι.
Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ανανεωθει το ποσοστο με τα συνακολουθα του, παντως σε καθε περιπτωση αξιζει να δοκιμασεις δεδομενου οτι δεν πληρωνεις κατι. Απλα η ταλαιπωρια του να μαζεψεις τα δυο τρια χαρτια που ζητανε...
 #80447  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Νοέμ 02, 2012 12:46 am
Anton έγραψε:Ίσως το μήνυμα μου ακουστεί κάπως αλλά θέλω να το κάνω.
Είμαι άτομο υπό θεραπευτική αγωγή με ινετρφερόνες εδώ και 5 χρόνια. Τρομερά προβλήματα δεν έχω και πριν τρία χρόνια είχα περάσει επιτροπή της Νομαρχίας και μου είχαν δώσει ποσοστό 67%. Όπως καταλαβαίνω στα ΚΕΠΑ έχουν αλλάξει το πως δίνουν τα ποσοστά. Λέτε να κάνω τα χαρτιά μου και ότι βγει ή επειδή δεν έχω κινητικά προβλήματα δεν πρόκειται να μου δώσουν το ίδιο ποσοστό;
Φυσικα, θα πας !!!!! Γιατι να τους χαρισεις το επιδομα ???? Το δικαιουσαι !!!!!! Φροντισε να εχεις μια καλη γνωματευση, οπου θα αναφερονται ολα τα προβληματα σου! Τα κινητικα, ειναι προϋποθεση για το παραπληγικο επιδομα (εξωϊδρυματικο) ! Εσυ, αν καταλαβα καλα, παιρνεις το επιδομα βαριας αναπηριας , απο την προνοια ! Ετσι ???? Προχωρα , λοιπον και καλη επιτυχια !!!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #80526  από Anton
 Σάβ Νοέμ 03, 2012 10:31 am
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.
Δεν παίρνω επίδομα και ούτε θα ζητήσω. Μόνο την κάρτα για τον ΟΑΣΘ και τη μείωση της εφορίας είχα.