• ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #80223  από anastasis
 Δευ Οκτ 29, 2012 9:01 pm
Παιδια μεσα στη γενικη θολουρα μου και την αγωνια μου ξεχασα να σας πω το πιο βασικο...ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ απο εσας χρειαζεται ανα πασα στιγμη νοσηλευτικες συμβουλες η οτιδηποτε που θεωρει οτι μπορει να βοηθησει ενας νοσηλευτης(η και 2, ειναι και η γυναικα μου) να μην διστασει καθολου...αρκει να μην βρισκομαι στη δουλεια και να ειναι εντος Αττικης...Θα χαρω πολυ να βοηθησω οποιονδηποτε!!!Φυσικα η ευχη μου να ειστε παντα καλα και να μην χρειαστειτε ποτε τιποτα...Καλη συνεχεια σε ολους... :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :greetings-wavingyellow: :greetings-wavingyellow: :greetings-wavingyellow:
 #80229  από billios
 Δευ Οκτ 29, 2012 11:03 pm
Εισαι και ευγενης εκτος απο πεισματαρης παναθεμα με.
Να 'σαι καλα φιλος,εκτιμιτεο και ανθρωπινο..
 #80231  από Ιωάννα
 Δευ Οκτ 29, 2012 11:19 pm
Τώρα μ εστειλες κανονικάαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο σου .... είσαι ψυχή μωρέ......!!!!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #80232  από sofia13
 Δευ Οκτ 29, 2012 11:34 pm
Ευχαριστούμε Αναστάση. Πραγματικά σ΄ευχαριστούμε. Νάσαι πάντα καλά και όσο μπόρείς, πιο καλά.
 #80243  από Μιμικαμ
 Τρί Οκτ 30, 2012 9:29 am
Ευχαριστούμε βρε παιδί :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Μας έστειλες κανονικά, πολύ ανθρώπινο, τελικά είσαι ψυχούλα..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Τέτοια λέγε μας......και ίσως γλυτώσεις από κάποιες σφαλιάρες που προετοίμαζαν μερικοί να σου χαρίσουν..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: νάσαι πάντα οσο μπορείς καλύτερα..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80245  από anastasis
 Τρί Οκτ 30, 2012 9:48 am
Μη λετε κουταμαρες...κανω οτι θα κανατε ολοι σας!!!Και μη με κανετε να κοκκινιζω :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Να ειστε παντα καλα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anastasis την Τρί Οκτ 30, 2012 9:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #80246  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Οκτ 30, 2012 9:57 am
Μιμικαμ έγραψε:Ευχαριστούμε βρε παιδί :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Μας έστειλες κανονικά, πολύ ανθρώπινο, τελικά είσαι ψυχούλα..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Τέτοια λέγε μας......και ίσως γλυτώσεις από κάποιες σφαλιάρες που προετοίμαζαν μερικοί να σου χαρίσουν..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: νάσαι πάντα οσο μπορείς καλύτερα..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Η Μιμικα μας , με καλυψε !!!!!!!!!!!!! Ανασταση !!!!!!!!! :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: