• νεο μελος

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #79928  από billios
 Τετ Οκτ 24, 2012 10:34 pm
Ειναι πραγματι μια εξισου δυσκολη και περιπλοκη κατασταση,ειχες κι εσυ την τυχη να τραβηξεις τον ''τυχερο λαχνο'',διαβαζοντας σε καταλαβενω πως εχεις αποδεχθει και παλευεις να εξισοροπισεις τις δυσκολιες σου.
Ο ενας περνει θαρρος και μαθαινει απο τον αλλον,το ιδιο να κανεις κι εσυ και προφανως το κανεις..
Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε.
:greetings-waveyellow:
 #80090  από Aggela Winchester
 Κυρ Οκτ 28, 2012 12:14 am
roula .K έγραψε:γεια σας......νεο μελος και γω,,, συμπασχω μαζι σας,,,εχω αυτοάνοσο ( νοσος crohn),, οχι ομως σκληρυνση...θεωρω, οτι μπορω να ειμαι φιλη σας,, ως σθενης,, που μπορω να καταλαβω, τι σημαινει χρονια ασθενεια,,και τι ειναι αναπηρια.........καλως σας βρηκα λοιπον....και συχνα και γω εχω χιλιαδες προβληματα,,και σκυβω το κεφαλι,,,αλλα..... παιρνω θαρρος απο ασθενεις οπως εσεις,, και οι ομοιοπαθεις μου,,ωστε να εχω μια θεση στην κοινωνια,,και να νοιωθω ανθρωπος..........θελω να πω,,,, καλο κουραγιο σε ολους μας,,, και υπομονη στα χτυπηματα,,,,που,,,,ας ομολογησουμε,, δεν ειναι απο τα πολυ δυνατα,,γιατι,, υπαρχουν και χειροτερα... ολοι ομως,,ακομα και τα χειροτερα απο μας,,αξιζει να προσπαθουμε για το καλυτερο μας..............ευχαριστω που με δεχθηκατε,, και θελω να ειμαι φιλη σας........μια και ειμαστε συμπασχοντες απο το αυτοανοσο!!!!!!!!!!!
καλως ήρθες γλυκιά μου και εύχομαι ό, τι καλύτερο! να θυμάσαι: ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ μη παραιτηθείς ποτέ και να χαμογελάς! ξημερώνει μια καινούρια μέρα!!