• γενοσιμα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #80046  από sofia13
 Σάβ Οκτ 27, 2012 7:26 pm
Οχι βέβαια κανείς δεν γίνεται καλά και ούτε πρόκειται με τα ''φαρμακάκια'' τη ήδη υπάρχοντα. Και λίγο που το έψαξα σχετικά με τα γενόσημα σήμερα όλα Ινδίας , Κίνας κ.λ.π είναι. Ο καθένας μας αποφασίζει τελικά ποιό δηλητηριάκι θα πάρει και εάν ! Το απο πού, είναι ήδη προδιαγεγραμμένο. Εντελώς πληροφοριακά , για μένα σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα. Επρεπε να κάνω πολλές δουλειές εκτός σπιτιού και βγήκα να κάνω όσες μπορούσα. Ανακάλυψα έκπληκτη ότι έφυγα χωρίς μπαστούνι, χωρίς να χρειάζομαι μπράτσο υποστήριξης, χωρίς τίποτα. Κάποιες στιγμές έτρεχα κυριολεκτικά να προλάβω. Παιδιά να τρελαίνεται κανείς... Μέχρι χθές στα πατώματα και σήμερα σίφουνας; Σημειοτέον ότι δεν παίρνω και αρνούμαι κάθε φαρμακευτική αγωγή. Να δούμε. Παροδικό; Βελτίωση; Θα δούμε...........
 #80056  από billios
 Σάβ Οκτ 27, 2012 9:07 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε::greetings-waveyellow:
sofia13 έγραψε:Tελικά άντε Γενόσημα, αλλά και Κίνας; Αλλο σλόγκαν πρέπει να βγάλουμε τώρα. Την πατήσαμε . Φαντάζεστε Ιντερφερόνες και Gilenya γενόσημα Κίνας; Ητανε στραβό το κλίμα τόφαγε και ο γα'ι'δαρος, μια χαρά όλα.
έχεις δίκιο αλλά και με τις ιντερφερόνες που μας δίνουν τώρα [δοκιμάζουν πάνω μας και έχουν γίνει πλούσιοι] έγινε κάποιος καλά; :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:

Οι ιντερφερονες δεν προσφερουν ιαση,δεν ταζουν ιαση,προσφερουν καθυστερηση και μειωση υποτροπων βαση στατιστικων τα οποια σημερα ελεγχονται
 #80060  από Μιμικαμ
 Σάβ Οκτ 27, 2012 9:13 pm
Σοφία μου,

Είναι κάτι σύνηθες, απ' τα απρόβλεπτα, παράδοξα ισως της πάθησης, στο παρελθόν το έχω νιώσει αρκετές φορές.....κυρίως, όταν η ψυχολογία μου ήταν στα χάι της :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:

Κατά την γνώμη μου, είναι το Α και το Ω.....γιαυτό, πρέπει να προσπαθούμε ξανά και ξανά....υπάρχουν πάντα και οι φωτεινές μας ημέρες.... ας τις χρησιμοποιήσουμε δεόντως:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80065  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Σάβ Οκτ 27, 2012 9:29 pm
:greetings-waveyellow: εγώ πάντως μετά την τελευταία υποτροπή πριν 5 μήνες μόλις τελείωσα με την κορτιζόνη ενδοφλέβια και MEDROL σταμάτησα κάθε θεραπεία και μέχρι τώρα η κατάσταση μου παραμένει σταθερή, δεν έχει αλλάξει κάτι, θα δούμε στο μέλλον. δεν προτρέπω κανέναν να κάνει το ίδιο. απλώς οι νευρολόγοι κάνουν δοκιμές πάνω μου, ας κάνω και εγώ μια φορά. :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
 #80069  από sofia13
 Σάβ Οκτ 27, 2012 9:53 pm
Μιμικαμ , τον τελευταίο καιρό η ψυχολογία μου δεν ήταν στα καλυτερότερα της, παρόλο που την ''ψάχνω'' συνέχεια. Δεν πέφτει κάτω , αλλά και δέν είναι up.Μου τη δίνει όταν δεν έχω αυτονομία. Σήμερα άρχισα πάλι να σκέφτομαι όπως 'ηξερα '' πριν'' και εξεπλάγην με ότι συνέβη. Αλλά νόμιζα ότι με είχα σχετικά υπο έλεγχο. Νόμιζα.... Αντε να δούμε......
 #80071  από billios
 Σάβ Οκτ 27, 2012 9:56 pm
Αυτα ειναι καλα νεα...
;)
Ξηγεισου βαρυ πεπονι και τουρλα μπαγλαμα
 #80072  από sofia13
 Σάβ Οκτ 27, 2012 10:10 pm
Γέλασα με τις προτροπές σου πολύ. Ευχαριστώ ρε Billio , αλλά τι είναι βαρύ πεπ'ονι και τούρλα μπαγλαμά; Αν εννοείς γέλιο, αυτό δεν γίνεται να λήψει απ΄τη ζωή μου. Μια γελοία με την καλή έννοια είμαι πάντα. Λές να επέδρασε επιτέλους το χαζοχαρούμενο της διάθεσης και το γέλιο;
 #80075  από Μιμικαμ
 Σάβ Οκτ 27, 2012 10:26 pm
billios έγραψε:Αυτα ειναι καλα νεα...
;)
Ξηγεισου βαρυ πεπονι και τουρλα μπαγλαμα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βιλλακο, λεπτομερή ανάλυση παρακαλώ...... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #80079  από billios
 Σάβ Οκτ 27, 2012 11:04 pm

Απλα πραματα :teasing-neener:
 #80081  από sofia13
 Σάβ Οκτ 27, 2012 11:15 pm
Ε , μα δεν τόλεγες και σύ τόσο καιρό; Να είδες; Μια μικρή επιστημονική αναλυση έκανες, τα πάντα καταλάβαμε άπαντες.... Αστο καλό σου ρε Billio...χαχαχα......
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8