• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79756  από sofia13
 Δευ Οκτ 22, 2012 12:27 am
Tώρα θυμήθηκα η χαζοχαρούμενη.... Μάλλον είσαι διακοπές σε δευτερο μήνα μέλιτος ε; Ναί αλλά είπες οτι θάπαιρνες και το φουκαρά το Μήτσο μαζί σου. Τέσπα. Περνάτε καλά ρε Αθηνά; Τι ρωτάω και γώ; Ειναι δυνατόν να μη περνάτε τέλεια; Πριν λίγο γύρισα και γω στο σπίτι απο την δευτερη βραδιά γυναικών και ηδη κλείσαμε την τρίτη σε δυό βδομάδες που θάχω ηρεμήσει σχετικά, γιατί αυριο αρχίζω ντοπάρισμα κορτιζόνης. Σήμερα την πλήρωσε το γκαρσόν. Ε, μα κι΄αυτός αθόρυβα ερχόταν, όλο πίσω μου ν΄αλλάξει τασάκι, να φέρει νεράκι, στο τ'ελος του την έφερα. Λίγο λοξά το μπαστουνάκι, σκόνταψε και πάρτον κάτω να συστήνεται στα πλακάκια. Ομορφο παληκάρι και ευγενικό αλλα χαζούλικο. Απο την αρχή με τρόμαξε και του είπα , κοίτα όταν θάρχεσαι στα μέρη μας κάνε ενα διακριτικό θόρυβο να σε καταλαβαίνουμε. Οχι εσύ; Πάρε τώρα τη μπαστουνιά σου νάχεις. Υπ'εροχη θαλασσοβραδιά κατά τα άλλα με ρετσινούλα και γέλια ακατάσχετα. Οταν γυρίσεις θα μπούμε σε λεπτομέρειες.Να περνάτε καλά Αθηνούλα, ενα αστείο είναι η ζωή και σιγά μην την πάρουμε στα σοβαρά. Μου λείπεις ήδη. Φιλιά :romance-kisscheek:
 #79806  από Ιωάννα
 Δευ Οκτ 22, 2012 7:01 pm
Γεια σου Σοφάκι μου τι κανεις;Πως πήγε η "βόλτα σου" στο νοσοκομείο; Ελπίζω να γύρισες καλύτερα;
Πες μας νέα σου καλή μου!!!!!!!!!!!
Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!!!
 #79816  από sofia13
 Δευ Οκτ 22, 2012 8:55 pm
Πριν ώρα σου απάντησα Κρητικοπούλα μου, αλλά πάλι ο server ανακάτωμα τάκανε. Μιά χαρά είμαι , μόνο 1 γρμ . solumedrol και μεγάλη επιτέλους σοβαρή συζήτηση. Νίκη . Επιτέλους παραδέχτηκαν την άγνοιά τους. Μπορεί νάπαιξαν ρόλο και τα γιατροξάδερφα πυ έβαλα στο παιχνίδι, τηλ. σε Αγγλία , σε γκουρού της ms, άκρη δεν βρέθηκε. Σαν τρελλοί όμως κράτησαν σημειώσεις για Γεωργακόπουλο και άλλα φυσικά προίόντα πυ ανέφερα. Περιμένουν στις 14/11 που θα ξαναβρεθούμε τα νέα μου. Παραδέχτηκαν άγνοια και δεν με πιέζουν τώρα. Νίκη μεγάλη. Ειμαστε μια μικρή ομαδούλα συνασθενών που ψάχνεται καιρό εδώ τώρα. Η φίλη που σηκώθηκε απ΄το καρότσι αυτοπροτάθηκε για πειραματόζωο. Την αγνόησαν . κι΄ετσι ψ'αχνουμε μόνοι μας,ΑΝ βρούμε κάτι, ΟΤΙ ΒΡΟΥΜΕ, εννοείται εδώ μέσα θα πέσει πρώτα. Αλλά πολύ ζόρι , ρε παιδάκι μου. Ιατρικές γνώσεις δανεικές έχουμε, αλλά παλέυουμε... Και με αισιοδοξία κυρίως. τΕΡΆΣΤΙΟ ΘΈΜΑ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ. Οτι καλό νεώτερο θα μαθευτεί..... Φιλιά :romance-kisscheek:
 #79820  από litsa
 Δευ Οκτ 22, 2012 9:15 pm
τους #@$#^&*()&%^$#@@.. χααχχα
αντί να δούνε τι και πως με την φίλη σου ... αυτοί πάνε παρακάτω...
τουλάχιστον δεν είπανε για την μεσογειακή διατροφή ότι μας ''καλύπτει''
τα συμπληρώματα βοηθάνε έτσι και αλλιώς και σε αρρώστους και σε υγιείς... ας τα πάρουν και αυτοί μπας και ανοίξει το μυαλό τους! :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:

φιλιααααααααααααα πολλάαααααααααααα.... αν και δεν τρέφω ελπίδες ότι σύντομα θα ανακαλυφθεί κάτι ... αποτελεσματικό... και ...αποδεκτό...

τέλεια η γυναικοπαρέα...
τι ωραία πράγματα!!!!!!

:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80017  από αθηνα47
 Σάβ Οκτ 27, 2012 8:11 am
καλημερα σε ολες της πανεμορφες κοπελες.Καλα εισται;;;;;;;;;;;σοφια μου περαστηκα μολης διαβασα για την εξορμηση σου στο νοσοκομειο.Ομηνας του μελητος ηταν τοσο καλος που με κρατησε μακρια ακομα και απο τον μιτσο.Μου λυψατε.....Καλα ψεματα λεω οχι και τοσο πολυ μια και ημουν με το μωρο μου αγκαλια και χαδακια.ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ χωρης παιδια χωρης ενιες χωρης τιποτα.Ξεκουραστηκα σας λεω ξαναενιωσα.Μονο οι καταραμενες ενεσης μου θημηζαν την κολητημας αλλλλλλλλλλλλλλλλλλλα απο πονους τιποτα κοριτσια απολητος τιποτα μονο ενα παυσηπονο πριν και μετα υπνος μεχρη το πρωι.Την επεφτα στις 12 και ξηπνια στις 9 κουτσουρο σας λεω.Ειχα να κοιμηθω εστι μηνες.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑμαλων θα κανω μια βδομαδα τον μηνα μηνα του μελιτος μπας και δω την υγεια μου.Λοιπον τωρα θα παω να κανω καφε και να δω τι θα μαγηρεψω γιατι εχει καλεσμενους η κορη μου το βραδυ για τα γενεθλιατης και θα σας μπω να σας πω μα....... που εκανα στις μερες που εληψα.Και σας λεω δεν ηταν και ληγες ουτε και μικρες.Καλα θα παθετε οταν σας πω.Φιλια και τα λεμε μετααααααααααααααααααααα.
 #80019  από panos59
 Σάβ Οκτ 27, 2012 9:03 am
litsa έγραψε:έχουμε και πολλούς δίδυμους... αλλα΄τώρα έχουν εξαφανιστεί!!!!!!!!!!!
δηλώνω 'παρών" και ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ σας!

:greetings-waveyellow:
 #80020  από Ιωάννα
 Σάβ Οκτ 27, 2012 9:16 am
Καλημερα κ απο μένα!!!!!!!!!!!
Αθηναααααα καλως όρισες...να χαίρεσαι την κορούλα σου και να τα εκατοστήσει!
Περιμενω με αγωνία να μας πεις Α-ΝΑ-ΛΥ-ΤΙ-ΚΑ τις "περιπέτειές σου"!Άντε βρε παιδια......κάντε κατι !!!!!!!!!!!!!!!!
Πάω τώρα κ εγώ να το παίξω.....νοικοκυρά!!!!!
Εικόνα
 #80022  από αθηνα47
 Σάβ Οκτ 27, 2012 9:42 am
πανο καλημερα και ενας αντραςςςςςςςςςςςς βαπτιστηρακι μουυυυυυυυυυυυυυ καλα εισαι;;;;;;;; κακο νινι θες να ακουσεις τις πατατες μους;;;;;;;;;;;;;;; λοιπον παμε μια μια για να εχουμε και κατι να γελαμε καθε μερα.Ξηπναμε το πρωι που ειναι να την κανουμε γεματη αγωνια ειμαι στην τσιτα και ολο φωνες.Δεν θα φηγουμε δεν κανεις γρηγορα δεν δεν δεν ξερεται τα γυναικια τσιριχτα φωνακια που τρελενουν ολους τους αντρες.Μπενουμε καποια φαση στο αμαξι και την κανουμε.Ειμαστε στην αττικη οδο και ειμαι ακομα στην τσιτα οτι κατι δεν παει καλα και τοτε χτυπαει το τηλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ ειναι η κορη μου και λεει ολο ναζη εισασται καλα;;;;;;;;;;;;;;; που εισασται;;;;;;;;;;;;;;;;;;; οι αποσκευεσας ειναι παντος καλα τις εβαλα μεσα ελπιζω να μπορεσε να γυρησεται και να μου φερεται την καλαθα του ιβαν μια και ο γατος ειναι σπιτι.Ενταξη ρε κοριτσια εγω ειμαι μια κοπελα πανεμορφη πανεξηπνη αλλα εχω μια παθηση που με καθηστα λιγο κουκου ο αντρας του σπιτιου δεν μπορουσε να δει οτι δεν ειχαν μπει οι βαλιτσες μεσα;;;;;;;;;;;; οτι ειχα παρει την καλαθα του γατου αδια;;;;;;;;;;;;;; εγω ειμαι μικρη και τριανταφυλλενια εκεινος που ειναι αντρας;;;;;;;;;;;;;;;;;; :obscene-hanged: :obscene-hanged: Γυρναμε λοιπον πησω αφηνουμε την καλαθα και περνουμε τις αποσκευες και την κανουμε επιτελους για που;;;;;;;;;;;;;; για παργαααααααααα.Ετσι τουλαχιστον ειχα πει η καημενη.Ειχα δωσει το χαρτι με τις οδηγιες στον νικο μου και με το ονομα του ξενοδοχειου και με ολααααααααααααααααααα.Αλλα να σας πω δεν ξερω τι μερος ειναι η παργα αλλα το ναυπλιο ειναι τρελα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :sad-roulette: :sad-roulette: :eusa-dance: :eusa-dance: ειμαι πρωτη στο να κανονιζω διακοπες.Πες μου που θες να πας και θα σε παω αντηθετα.Ενταξη ρε κοριτσια εκανα ενα λαθακι.Παιδακι ειμαι και εγω.Εγραψα οδηγιες για το ξενοδοχειο που ειχα κλησει για τον νοεμβρη.Ευτηχως ειχε δωματια και μηναμε και πηρα στην παργα και το αλαξα για τον αλλο μηνα.Αλλαααααααααααααααααα ο νικος μου κυριος δεν ειπε κουβεντα εκτος απο ενα μουυυυ και ενα εεεεεεεεε.Και καλα εγω εκανα ενα λαθακι εκεινος που ελεγα συνεχεια παργα και παργα δεν καταλαβε οτι ειχα δωσει αλλες οδηγιες;;;;;; λοιπον ειναι δηκομου το λαθος;;;;;;;; πειτε μου ειναι;;;;;;;;;;;;;;Τις αλλες πατατες μετα εχω φαι στην φωτια και δεν λεει να σας μουρλανω μια και εξω και σας λεω οτι ειναι πολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
 #80026  από sofia13
 Σάβ Οκτ 27, 2012 10:58 am
Καλημέρα ΠΆΝΟ, καλημέρα κορίτσια, ΑΘΗΝΑ καλώς 'ηρθες πίσω στα γνωστά λημέρια. Ευχές για την κορούλα σου και φιλιά απ΄όλους μας να της πείς. Επιτέλους ρε Αθηνά γύρισες. Ενας λαός σε περίμενε εδώ, άσε που ψιλοφοβήθηκα ότι πάει ο αρραβώνας χάλασε.
Αλλά όχι....όχι. Μ΄ότι δίαβασαν ήδη τα μάτια μου τα λαμπερά[ λόγω βλακείας λάμπουν] , θα γίνει πάλι εδώ '' ελα να δείς'' . Πρέπει κι΄εγώ να φύγω τώρα ανηλειμμένες υποχρεώσεις και πολλές, αλλά αργότερα ραντεβού εδώ και κολλημένη. Ο.κ;Φιλιά. :romance-kisscheek:
 #80077  από sofia13
 Σάβ Οκτ 27, 2012 10:48 pm
Δεν είσαι εδώ, δεν υπάρχεις στη ζωή μου....ΓΑΛΑΝΗ. Δεν ήρθες στο ραντεβού Αθηνούλα και πέρασε η ώρα....Ελπίζω μόνο καλά νάσαι . Κι΄ήθελα τόσα να σου πώ........ :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 38