• γενοσιμα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78226  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 24, 2012 10:06 am
Κώστας έγραψε:Το μπλουζάκι θα κυκλοφορεί σε όλα τα χρώματα.
Κάθε ενδιαφερόμενος θα παραλαμβάνει με email το λογότυπο και θα το τυπώνει σε μπλουζάκι της αρεσκείας του.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Δεν κυκλοφορούν γενόσημα μπλουζάκια!
Ό,τι βρείτε στο εμπόριο να κυκλοφορεί και να του μοιάζει είναι αντίγραφο κακής ποιότητας και κλεψίτυπο.
Ναι !!!!! Σε ολα τα χρωματα !!!!! Δεν εχω , βεβαια, προβλημα με το μαυρο , οταν συνδυαζεται με αλλα χρωματα !!!!!!! Μονο το....ολομαυρο χρωμα ....το χαριζω σε καποιους...ακατανομαστους !!!!!!!!!!!! Το ροζ, δεν μου πολυαρεσει, αλλα δεν πειραζει !!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #78245  από Κώστας
 Δευ Σεπ 24, 2012 12:42 pm
Μην ανησυχείς Άννα!
Είπαμε ο καθένας τυπώνει το λογότυπο σε μπλουζάκι της αρεσκείας του.
Και σε λίγο καιρό που θα ξαναπάρεις το επίδομα, θα το τυπώσεις σε όλα τα χρώματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #78252  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Δευ Σεπ 24, 2012 2:20 pm
:romance-adore: :romance-heartsthree: εάν γράψουμε το λογότυπο στο σλιπάκι αυξάνουν οι επιδώσεις; μήπως τα μαγικά λόγια (ΠΑΜΕ ΚΙΟΥΜΕΜΕ ΚΕΠΑΚΟ) του μαύρου αυξάνουν τη λίμπιντο; :obscene-sexualspermblue: :character-ariel:
 #78392  από Ιωάννα
 Πέμ Σεπ 27, 2012 4:54 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Παρακάλα να μην χρειαστείς οδοντίατρο σε Κίνα και Ινδία :ugeek: http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/14 ... kai-india/ :obscene-hanged:
ΑΜΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ....ΜΟΥΔΙΑΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #79974  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Παρ Οκτ 26, 2012 12:01 pm
:greetings-waveyellow: Νέα για: ΓΕΝΟΣΗΜΑ

Θέλουν να κατακλύσουν την Ελλάδα με τα γενόσημα της Κίνας
Αντιδράσεις όλων των φορέων της Υγείας (γιατρών, φαρμακοποιών κ.α.) έχει προκαλέσει η επιμονή της τρόικας να θεσμοθετήσει η κυβέρνηση τη συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία, χωρίς καν αναγραφή συγκεκριμένης επωνυμίας φαρμάκων. :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
 #80003  από Κώστας
 Παρ Οκτ 26, 2012 10:07 pm
Αν εξασφαλίζεται η ποιότητα του γενόσημου και το CE που γράφει επάνω, δεν είναι μαϊμού (ειδικά για τα Κινέζικα προϊόντα), δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Η ουσία έχει τη θεραπευτική δράση, όχι η μάρκα.
Τώρα κατά πόσο μπορεί να εξασφαλιστεί ο συγκεκριμένος ποιοτικός έλεγχος, ποιος θα τον κάνει και που θα το ξέρουμε εμείς ότι το φάρμακο είναι ελεγμένο, αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία.
Η εμπειρία πάντως λέει μακριά από Κινέζικα!

Υσ1. Ευκαιρία να δοκιμάσουν οι πιο διστακτικοί, πως θα είναι η ζωή τους χωρίς φάρμακα, μιας και Κινέζικο χάπι πρέπει να είσαι σε βαθύτατη απόγνωση για ν΄ αποφασίζεις να το καταπιείς!....
Υσ2. Τώρα βέβαια αν μου πείτε και η mercedes αυτοκίνητο είναι όπως και τα Lada. Και τα δύο σε πάνε στον προορισμό σου. Έλα όμως που δεν είναι το ίδιο.
Ε τότε δεν θα ξέρω τι να σας απαντήσω!
 #80004  από κατερινα 55
 Παρ Οκτ 26, 2012 10:40 pm
Ευκαιρίας δοθείσης να σας αναφέρω την εμπειρία του γυιού μου,μονίμου κατοίκου Σουηδίας εδώ κι έναν χρόνο,με το εκεί σύστημα υγείας. :)
Η νύφη μου έχει ένα πρόβλημα με το γόνατό της.Πάει στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου,πληρώνει εισιτήριο ίσο με 20 ευρώ,και εξετάζεται από ορθοπεδικό.Ο ορθοπεδικός την στέλνει για αξονική( στο νοσοκομείο).Κάνει την αξονική,βγαίνει έξω από τον θάλαμο και περιμένει.Κάποια στιγμή την ρωτάνε τι περιμένει και τους λέει την αξονική.
-Είναι στο σύστημσ της λένε,πηγαίνετε στον γιατρό σας.
Πάει πάλι στον ορθοπεδικό,δίνει την κάρτα της(μετανάστη)πληκτρολογεί ο γιατρός το νούμερο της κάρτας και βλέπει την αξονική και την γνωμάτευση!!!Της λέει να πάει στο φαρμακείο να πάρει το φάρμακό της.Η Χριστίνα περιμένει την συνταγή.Ο γιατρός της λέει ότι δεν συνταγογραφούν.Η κοπέλα τάχει παίξει. :o Λέει και που θα ξέρω τι φάρμακο θα πάρω.Της απαντά ότι το φαρμακείο είναι ενημερωμένο από το σύστημα,και της γράφει σε ένα πρόχειρο χαρτί την ουσία που θα πάρει,παρακεταμόλη ας πούμε,και όχι την εταιρική ονομασία του φαρμάκου.Πάει στο φαρμακείο,ο φαρμακοποιός πληκτρολογεί το νούμερο της κάρτας και βλέπει την ουσία που της χορηγεί ο γιατρός.
Παιδιά ή αυτοί είναι πολύ μπροστά ή εμείς πάαααααρα πολύ πίσω. :confusion-seeingstars:
- Η αξονική είναι στο σύστημα και σε όποιον γιατρό πάει,μπορεί να δει το ιστορικό της.
-Τα 20 ευρώ καλύπτουν οτιδήποτε χρειαζόταν να κάνει.
-Η συνταγογράφηση γίνεται απ'ευθείας μέσω υπολογιστή.Δεν παίρνεις τίποτε στα χέρια σου.Μπορεί να εκτελεστεί σε οποιοδήποτε φαρμακείο.
-Τα φάρμακα είναι γενόσημα.

:handgestures-salute:
 #80005  από sofia13
 Παρ Οκτ 26, 2012 10:55 pm
Tελικά άντε Γενόσημα, αλλά και Κίνας; Αλλο σλόγκαν πρέπει να βγάλουμε τώρα. Την πατήσαμε . Φαντάζεστε Ιντερφερόνες και Gilenya γενόσημα Κίνας; Ητανε στραβό το κλίμα τόφαγε και ο γα'ι'δαρος, μια χαρά όλα.
 #80028  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Σάβ Οκτ 27, 2012 11:13 am
:greetings-waveyellow:
sofia13 έγραψε:Tελικά άντε Γενόσημα, αλλά και Κίνας; Αλλο σλόγκαν πρέπει να βγάλουμε τώρα. Την πατήσαμε . Φαντάζεστε Ιντερφερόνες και Gilenya γενόσημα Κίνας; Ητανε στραβό το κλίμα τόφαγε και ο γα'ι'δαρος, μια χαρά όλα.
έχεις δίκιο αλλά και με τις ιντερφερόνες που μας δίνουν τώρα [δοκιμάζουν πάνω μας και έχουν γίνει πλούσιοι] έγινε κάποιος καλά; :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8