Γειά σου μικρη. Λυπάμαι που τοσο μικρη περασες τόσα πολλα... μα πιο πολυ λυπαμαι που βρισκονται συνεχεια "λειτουργοί" που παταν επι πτωματων για το κερδος τους, οπως και οι υπόλοιποι που τους καλυπτουν πληρως κι αυτοι ειναι χειροτεροι... Κανε μια βολτα στα ήδη γραμμενα, σε παλιοτερες αναρτησεις, θα βρεις πολυ πολυ χρησιμα πραματα-νεα (απ οτι φαινεται) για σενα... το ασχημοτερο βεβαια και το πιο απαξιωτικο στις υπαρχουσες συζητησεις που θα μου επιτρεψεις να σου πω: θα σου άνοιγαν τα ματια, το χειροτερο λοιπον ειναι οτι θα λειπουν σημαντικα κομματια εμπεριστατωμενων αποψεων αξιολογων και καλα πληροφορημενων πρώην μελων. κριμα...
στην ηλικια σου η μάνα μου λεει πως δεν ειχα το θεό μου . εγω λεω πως δεν ειχα θεό μου κανεναν. ακου τον ΠΜ79, έχει δικιο όσο δε φανταζεσαι... είναι σα να ρωτας ζαχαροπλάστες ποιανού το γλυκο ειναι πιο γλυκό. κανενας τους δε θα σου πει οτι δεν πρεπει να τρως γλυκα, αντιθετα, θα προσπαθησουν να σου πλασάρουν τη μεγαλύτερη ποσοτητα απο το δικο τους...
ε, οσο αφορα τους νευρολόγους, ειναι πολυ χειροτερη η κατασταση...
καλή τυχη!
στην ηλικια σου η μάνα μου λεει πως δεν ειχα το θεό μου . εγω λεω πως δεν ειχα θεό μου κανεναν. ακου τον ΠΜ79, έχει δικιο όσο δε φανταζεσαι... είναι σα να ρωτας ζαχαροπλάστες ποιανού το γλυκο ειναι πιο γλυκό. κανενας τους δε θα σου πει οτι δεν πρεπει να τρως γλυκα, αντιθετα, θα προσπαθησουν να σου πλασάρουν τη μεγαλύτερη ποσοτητα απο το δικο τους...
ε, οσο αφορα τους νευρολόγους, ειναι πολυ χειροτερη η κατασταση...
καλή τυχη!
Όπως είναι τα πράγματα, το σωστό θα ήταν στις 4 η ώρα να μη γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω αλλά να μαρμαρώσουμε. Για πάντα.