• ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΣΘΕΝΕΙΣ!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #79924  από kate2002
 Τετ Οκτ 24, 2012 9:42 pm
Γειά σου μικρη. Λυπάμαι που τοσο μικρη περασες τόσα πολλα... μα πιο πολυ λυπαμαι που βρισκονται συνεχεια "λειτουργοί" που παταν επι πτωματων για το κερδος τους, οπως και οι υπόλοιποι που τους καλυπτουν πληρως κι αυτοι ειναι χειροτεροι... Κανε μια βολτα στα ήδη γραμμενα, σε παλιοτερες αναρτησεις, θα βρεις πολυ πολυ χρησιμα πραματα-νεα (απ οτι φαινεται) για σενα... το ασχημοτερο βεβαια και το πιο απαξιωτικο στις υπαρχουσες συζητησεις που θα μου επιτρεψεις να σου πω: θα σου άνοιγαν τα ματια, το χειροτερο λοιπον ειναι οτι θα λειπουν σημαντικα κομματια εμπεριστατωμενων αποψεων αξιολογων και καλα πληροφορημενων πρώην μελων. κριμα...
στην ηλικια σου η μάνα μου λεει πως δεν ειχα το θεό μου . εγω λεω πως δεν ειχα θεό μου κανεναν. ακου τον ΠΜ79, έχει δικιο όσο δε φανταζεσαι... είναι σα να ρωτας ζαχαροπλάστες ποιανού το γλυκο ειναι πιο γλυκό. κανενας τους δε θα σου πει οτι δεν πρεπει να τρως γλυκα, αντιθετα, θα προσπαθησουν να σου πλασάρουν τη μεγαλύτερη ποσοτητα απο το δικο τους...
ε, οσο αφορα τους νευρολόγους, ειναι πολυ χειροτερη η κατασταση...

καλή τυχη!
 #79925  από Aggela Winchester
 Τετ Οκτ 24, 2012 9:49 pm
Π.Μ79 έγραψε:Ο Κουντούρης κοπανάει αβέρτα κορτιζόνες, βιταμίνες κλπ, με λίγα λόγια σε τρομπάρει.

Οι καινούριες εστίες, η αναπηρία κλπ δεν έχουν να κάνουν με αυτά, όπως δεν έχουν να κάνουν με αυτά ο αριθμός των εστιών.
Το να βάζεις ένα κορίτσι 20 ετών σε tysabri ( να σου μπλοκάρει τα Τ λεμφοκύτταρα δηλαδή), δεν έχει να κάνει με αυτά που έκανες πριν, αλλά 'έπρεπε' να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Απλά να σου πω ότι το ότι θα έμενες ανάπηρη αν δεν σου έκανε αυτά, δε στέκει επιστημονικά.
Βεβαίως οι συναδέλφοι της θα την υποστήριζαν, δε θα περίμενα κάτι διαφορετικό.

Να ξέρεις ότι ό,τι βελτίωση ένιωσες, έχει να κάνει με την κορτιζόνη που πήρες και με την ασθένεια που απλά 'σταμάτησε' να είναι σε έξαρση.

Όλα τα υπόλοιπα που σου είπαν, σόρι αλλά είναι φούμαρα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα που είσαι χαρούμενη και μακάρι να'σαι πάντα έτσι, αλλά μη σου χαϊδεύουν τα αυτιά κιόλας.

Σκέψου μόνο ότι αν δεν πετύχαινε το πείραμά της (ξαναλέω σε ένα 20χρονο κορίτσι), ποια ακριβώς θα ήταν η ευθύνη της? Καμία καλή μου, απολύτως καμία. Το τι θα έκανες εσύ μετά βέβαια, θα ήταν καθαρά δικό σου θέμα.

ΥΓ: Μου θυμίζει αυτό με τον κατονόμαστο που είπε σε μία συνασθενή, οριακά θετική στο jc virus, να συνεχίσει το tysabri και η ευθύνη είναι 50% δικιά της και 50% δικιά του!!!!
Δεν τον είδα τώρα πουθενά να μας πει πώς 'εξαργύρωσε' το δικό του 50%...
υπέγραψε χαρτί ότι αναλάμβανε ΟΛΗ την ευθύνη και δεν γνωρίζω αν λέμε για την ίδια πάντως δεν είναι αυτή που κάνει πειραματα σε ασθενείς με το tysabri!(νομίζω ότι κατάλαβες πια λέω) αυτή που με είδε το έδινε σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις όπως η δική μου!ο οποιοσδήποτε νευρολόγος αν με έβλεπε πάνω σε ένα φορείο και να μην μπορώ να κουνηθώ και με πόνο παντού που δεν σταμάταγε (ο πόνος στο σώμα σημαίνει πάρεση αλλά εγώ την είχα ήδη πάθει και ο πόνος δεν έφευγε κάτι που υπωδήλωνε πως αν δεν κάνανε κάτι σύντομα θα έμενα έτσι!) τα ίδια θα έκανε!απλά δεν θα αναλάμβανε ο καθένας ΟΛΗ την ευθύνη όπως έκανε εκείνη!το έβαλε πείσμα να με δει να περπατάω!είχα την ηλικία της κόρης της βλέπεις!μου ζήτησε μόνο να προσέχω πολύ τη διατροφή μου να κόψω το τσιγάρο και να γυμνάζομαι!πράγματα που τα έκανα και εδώ και 3 μήνες παρόλλο που δεν παίρνω θεραπεία ακόμα είμαι καλά χωρίς ΚΑΜΙΑ υποτροπή!σε δυο βδομάδες ξεκινάω copaxone!δεν μπορούσα να κάνω μέχρι να φύγει το τυσάμπρι από το σώμα μου τελείως!

όσον αφορά το κουντούρη ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ που δεν κατάλαβα τι πιράνχας είναι!δεν μου έδωσε καθόλου κορτιζόνη ΠΟΤΕ αλλά μου έδινε ελαφριά χημειοθεραπεία!αυτό δεν επιβάρυνε τον ήδη αποδυναμωμένο μου οργανισμό;;;;πήγα περπατώντας και έφυγα σε φορείο από αυτόν!αλλά αυτός ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ!
 #79927  από Aggela Winchester
 Τετ Οκτ 24, 2012 10:07 pm
kate2002 έγραψε:Γειά σου μικρη. Λυπάμαι που τοσο μικρη περασες τόσα πολλα... μα πιο πολυ λυπαμαι που βρισκονται συνεχεια "λειτουργοί" που παταν επι πτωματων για το κερδος τους, οπως και οι υπόλοιποι που τους καλυπτουν πληρως κι αυτοι ειναι χειροτεροι... Κανε μια βολτα στα ήδη γραμμενα, σε παλιοτερες αναρτησεις, θα βρεις πολυ πολυ χρησιμα πραματα-νεα (απ οτι φαινεται) για σενα... το ασχημοτερο βεβαια και το πιο απαξιωτικο στις υπαρχουσες συζητησεις που θα μου επιτρεψεις να σου πω: θα σου άνοιγαν τα ματια, το χειροτερο λοιπον ειναι οτι θα λειπουν σημαντικα κομματια εμπεριστατωμενων αποψεων αξιολογων και καλα πληροφορημενων πρώην μελων. κριμα...
στην ηλικια σου η μάνα μου λεει πως δεν ειχα το θεό μου . εγω λεω πως δεν ειχα θεό μου κανεναν. ακου τον ΠΜ79, έχει δικιο όσο δε φανταζεσαι... είναι σα να ρωτας ζαχαροπλάστες ποιανού το γλυκο ειναι πιο γλυκό. κανενας τους δε θα σου πει οτι δεν πρεπει να τρως γλυκα, αντιθετα, θα προσπαθησουν να σου πλασάρουν τη μεγαλύτερη ποσοτητα απο το δικο τους...
ε, οσο αφορα τους νευρολόγους, ειναι πολυ χειροτερη η κατασταση...

καλή τυχη!
η νευρολόγος που με είδε υπέγραψε χαρτί ότι αναλάμβανε ΟΛΗ την ευθύνη γιατί είχα την ηλικία της κόρης της και ήθελε να με δει να περπατάω πάλι! δες την απάντηση που έδωσα στον ΠΜ79 και θα καταλαβεις!αν δεν εμπιστευτείς ένα νευρολόγο στη τλκή είσαι έρμαιο της ΠΣ και το τι θα πάθεις μετά φταίς εσύ που δεν δέχτηκες ΚΑΜΙΑ θεραπεία!όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες αλλά δεν μπορείς να μην τα πάρεις και να σνομπάρεις τους γιατρούς ως "χασάπηδες" και τα φάρμακα τους ως "πανάκριβα δηλητήρια" απλά επειδή τα φάρμακα τους είναι ακριβά!παρασκευάζονται δύσκολα και δοκιμάζονται για δεκαετίες πριν βγουν στο ράφι! αν δεν εμπιστευτώ τη Δ.Ιατρική ποιους θα εμπιστευτώ;τους εναλλακτικούς γιατρούς που υποστηρίζουν ότι η διαλυμένη ουσία είναι 1 μόριο ενεργής ουσίας σε 10 εις τη 300 μόρια νερού;;αυτόο δεν γίνεται κυριολεκτικά αν ρίξω μια σταγόνα στον ωκεανό!αν μου κοπεί το δάχτυλο ας το βάλω σε πάγο και να το πάω για αρωματοθεραπεία και όχι να μου το ράψουν!μας αρέσει ή όχι χρειαζόμαστε τη Δ.Ιατρική για να επιβιώσουμε!χάρις σε αυτή ζούμε μετά τα 40 και χάρις σε αυτή εξαλείψαμε πολλές ασθένειες!πολυομυελίτιδα μαγουλάδες ευλογιά και άλλες πολλές που δεν θυμάμαι τώρα εξαλείφθηκαν χάρη στη Δ.Ιατρική!κάποτε ξυρίζαμε τη μούχλα από μια βελανιδιά και μας έφτανε.όχι πλέον όμως!όσο πιο εξειδικευμένα στοχεύουμε ιούς βακτήρια και αυτοάνοσες ασθένειες τόσο πιο περίπλοκη γίνεται και η παρασκευή φαρμάκων!
 #79930  από Π.Μ79
 Πέμ Οκτ 25, 2012 1:52 am
Οκ, λοιπόν επειδή γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν, απλά τα αντιγράφεις απ'το ίντερνετ ή στα λεν οι νευρολόγοι, άκου κάποια πράγμα που αληθεύουν.

1) Η πάρεση είναι μούδιασμα και ποτέ δε συνοδεύεται από πόνο. Οπότε, το τι έπαθες τότε δε μπορώ να το ξέρω, αλλά αφού είχες πόνο, πάρεση σίγουρα δεν ήταν.
2) Ο χαρακτηρισμός της σκπ ως αυτοάνοσο νόσημα, δεν απεδείχθη ΠΟΤΕ!!! Είναι μόνο εικασίες και θεωρίες που παρόλα τα δις που δόθηκαν σε έρευνες, δεν κατάφεραν ποτέ να πουν με βεβαιότητα ότι όντως είναι αυτοάνοση, απλά έτσι θεωρούν.
3) Ξαναλέω: γιατρός που δίνει tysabri σε 20χρονο, θέλει τουλάχιστον εκτέλεση. Το να μπλοκάρεις τα Τ λεμφοκύτταρα από το να πηγαίνουν σε φλεγμονές και γενικά το να ρίχνεις το ανοσοποιητικό στον πάτο, είναι σαν να επιτρέπεις ακόμα και σε μια απλή λοίμωξη ή ίωση να σε κάνει κομμάτια.
4) Οι υποτροπές έρχονται και παρέρχονται όποτε γουστάρουν. Προσωπικά, έκοψα την ιντερφερόνη πριν από 2 χρόνια και δεν έπαθα καμία υποτροπή. Τα πρώτα συμπτώματα τα είχα μετά το λύκειο, κάποια πάλι πριν από 11 χρόνια και είμαι 34 ετών.
Αυτά τα φαρμάκια που δίνουν (που η τελευταία έρευνα απέδειξε ότι δεν προσφέρουν τίποτα στο θέμα αναπηρία), και εγώ αλλά και πάρα πολλοί άλλοι δεν παίρνουν/με, αλλά στον καθένα ό,τι ήταν να κάνει η σκπ, το έκανε και το κάνει με ή χωρίς φάρμακα.
Τα ίδια δυστυχώς ισχύουν και για όσους παίρνουν φάρμακα, απλά έχουν και τα τρυπήματα.
5) Οι ιντερφερόνες θέλουν δεκαετίες ε? Η φινγκολιμόδη ή gilenya βγήκε στην αγορά με μόνο 3 χρόνια κλινικής έρευνας και μάλιστα σε δείγμα 1157 ανθρώπων. ΕΛΕΟΣ!!!!

Ναι ξέρω για ποια νευρολόγο λες και είμαστε πλέον όλοι ενήμεροι τι και πώς για πολλούς νευρολόγους.
Είναι η ίδια κυρία που είπε σε κάποιον ότι έπρεπε να κάνει ιντερφερόνη αλλιώς θα έμενε σε καρότσι και ο άνθρωπος 8 χρόνια μετά, πετάει και είναι μια χαρά, χωρίς να πάρει τίποτα.
Φοβερό ε? Κατά τα άλλα έβαλε στόχο να περπατήσεις και γιατί έχεις την ηλικία της κόρης της.
Σε παρακαλώ, μη δέχεσαι αψηφί ό,τι σου λένε, κάτσε και ψάξτο.

Αν θες, για όλα όσα προανέφερα, μπορώ να σου στείλω τα λινκ να τα διαβάσεις.
Πολύ θα ήθελα να της τα δείξεις κιόλας και εκεί θα δεις 300 διαφορετικούς τρόπους πώς μπορεί κάποιος να καταπιεί τη γλώσσα του.

Υπάρχουν ερωτήματα σε νευρολόγους, που άμα τα κάνεις, παθαίνουν εγκεφαλικά και καρδιακά ταυτόχρονα, γιατί πολύ απλά τους πιάνεις κότσο και εκεί καταλαβαίνουν ότι εκτίθενται.

1η ερώτηση: Ποια είναι η έρευνα που αποδεικνύει ότι η σκπ είναι αυτοάνοση?
2η ερώτηση: Ποιο είναι το αντιγόνο της σκπ? (η απάντηση είναι ότι είναι άγνωστο)
3η ερώτηση: Αφού το αντιγόνο είναι άγνωστο, πώς βγήκαν όλα αυτά τα φάρμακα?
4η ερώτηση: Ποια είναι η απόδειξη ότι κάποιος είναι καλά ανά τα χρόνια λόγω του κάθε φαρμάκου και όχι γιατί έτσι απλά ήταν τυχερός?
5η ερώτηση: Γιατί κάποιοι αλλάζουν 10 φάρμακα και συνεχίζουν να έχουν προβλήματα και να μειώνεται η κινητικότητά τους μαζί με άλλα πολλά αφού παίρνουν αυτά τα θαυματουργά φάρμακα?
6η ερώτηση: Ποια είναι η έρευνα που δείχνει το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτίθεται σε υγιή μυελίνη? Όχι στην ήδη κατεστραμένη μυελίνη (η δουλειά του είναι άλλωστε), αλλά στην υγιή μυελίνη. Έτσι, θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι όντως η σκπ είναι αυτοάνοση.

Αν θες και άλλες ερωτήσεις, θα πρέπει να πάμε μαζί στη νευρολόγο σου, αλλά τη λυπάμαι!
 #79931  από βικυ
 Πέμ Οκτ 25, 2012 9:17 am
Καλως ηρθες και καλη συνεχεια.
Π.Μ79 έγραψε: Σε παρακαλώ, μη δέχεσαι αψηφί ό,τι σου λένε, κάτσε και ψάξτο.
Δωσε μεγαλη σημασια σε αυτο,ειναι πολυ σημαντικο.
 #79932  από Φαίδρα
 Πέμ Οκτ 25, 2012 10:28 am
Π.Μ79 έγραψε: Αν θες και άλλες ερωτήσεις, θα πρέπει να πάμε μαζί στη νευρολόγο σου, αλλά τη λυπάμαι!
:obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #79941  από Aggela Winchester
 Πέμ Οκτ 25, 2012 3:50 pm
Π.Μ79 έγραψε:Οκ, λοιπόν επειδή γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν, απλά τα αντιγράφεις απ'το ίντερνετ ή στα λεν οι νευρολόγοι, άκου κάποια πράγμα που αληθεύουν.

1) Η πάρεση είναι μούδιασμα και ποτέ δε συνοδεύεται από πόνο. Οπότε, το τι έπαθες τότε δε μπορώ να το ξέρω, αλλά αφού είχες πόνο, πάρεση σίγουρα δεν ήταν.
2) Ο χαρακτηρισμός της σκπ ως αυτοάνοσο νόσημα, δεν απεδείχθη ΠΟΤΕ!!! Είναι μόνο εικασίες και θεωρίες που παρόλα τα δις που δόθηκαν σε έρευνες, δεν κατάφεραν ποτέ να πουν με βεβαιότητα ότι όντως είναι αυτοάνοση, απλά έτσι θεωρούν.
3) Ξαναλέω: γιατρός που δίνει tysabri σε 20χρονο, θέλει τουλάχιστον εκτέλεση. Το να μπλοκάρεις τα Τ λεμφοκύτταρα από το να πηγαίνουν σε φλεγμονές και γενικά το να ρίχνεις το ανοσοποιητικό στον πάτο, είναι σαν να επιτρέπεις ακόμα και σε μια απλή λοίμωξη ή ίωση να σε κάνει κομμάτια.
4) Οι υποτροπές έρχονται και παρέρχονται όποτε γουστάρουν. Προσωπικά, έκοψα την ιντερφερόνη πριν από 2 χρόνια και δεν έπαθα καμία υποτροπή. Τα πρώτα συμπτώματα τα είχα μετά το λύκειο, κάποια πάλι πριν από 11 χρόνια και είμαι 34 ετών.
Αυτά τα φαρμάκια που δίνουν (που η τελευταία έρευνα απέδειξε ότι δεν προσφέρουν τίποτα στο θέμα αναπηρία), και εγώ αλλά και πάρα πολλοί άλλοι δεν παίρνουν/με, αλλά στον καθένα ό,τι ήταν να κάνει η σκπ, το έκανε και το κάνει με ή χωρίς φάρμακα.
Τα ίδια δυστυχώς ισχύουν και για όσους παίρνουν φάρμακα, απλά έχουν και τα τρυπήματα.
5) Οι ιντερφερόνες θέλουν δεκαετίες ε? Η φινγκολιμόδη ή gilenya βγήκε στην αγορά με μόνο 3 χρόνια κλινικής έρευνας και μάλιστα σε δείγμα 1157 ανθρώπων. ΕΛΕΟΣ!!!!

Ναι ξέρω για ποια νευρολόγο λες και είμαστε πλέον όλοι ενήμεροι τι και πώς για πολλούς νευρολόγους.
Είναι η ίδια κυρία που είπε σε κάποιον ότι έπρεπε να κάνει ιντερφερόνη αλλιώς θα έμενε σε καρότσι και ο άνθρωπος 8 χρόνια μετά, πετάει και είναι μια χαρά, χωρίς να πάρει τίποτα.
Φοβερό ε? Κατά τα άλλα έβαλε στόχο να περπατήσεις και γιατί έχεις την ηλικία της κόρης της.
Σε παρακαλώ, μη δέχεσαι αψηφί ό,τι σου λένε, κάτσε και ψάξτο.

Αν θες, για όλα όσα προανέφερα, μπορώ να σου στείλω τα λινκ να τα διαβάσεις.
Πολύ θα ήθελα να της τα δείξεις κιόλας και εκεί θα δεις 300 διαφορετικούς τρόπους πώς μπορεί κάποιος να καταπιεί τη γλώσσα του.

Υπάρχουν ερωτήματα σε νευρολόγους, που άμα τα κάνεις, παθαίνουν εγκεφαλικά και καρδιακά ταυτόχρονα, γιατί πολύ απλά τους πιάνεις κότσο και εκεί καταλαβαίνουν ότι εκτίθενται.

1η ερώτηση: Ποια είναι η έρευνα που αποδεικνύει ότι η σκπ είναι αυτοάνοση?
2η ερώτηση: Ποιο είναι το αντιγόνο της σκπ? (η απάντηση είναι ότι είναι άγνωστο)
3η ερώτηση: Αφού το αντιγόνο είναι άγνωστο, πώς βγήκαν όλα αυτά τα φάρμακα?
4η ερώτηση: Ποια είναι η απόδειξη ότι κάποιος είναι καλά ανά τα χρόνια λόγω του κάθε φαρμάκου και όχι γιατί έτσι απλά ήταν τυχερός?
5η ερώτηση: Γιατί κάποιοι αλλάζουν 10 φάρμακα και συνεχίζουν να έχουν προβλήματα και να μειώνεται η κινητικότητά τους μαζί με άλλα πολλά αφού παίρνουν αυτά τα θαυματουργά φάρμακα?
6η ερώτηση: Ποια είναι η έρευνα που δείχνει το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτίθεται σε υγιή μυελίνη? Όχι στην ήδη κατεστραμένη μυελίνη (η δουλειά του είναι άλλωστε), αλλά στην υγιή μυελίνη. Έτσι, θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι όντως η σκπ είναι αυτοάνοση.

Αν θες και άλλες ερωτήσεις, θα πρέπει να πάμε μαζί στη νευρολόγο σου, αλλά τη λυπάμαι!
θα ήθελα πολύ να μου δώσεις να ρίξω μια ματιά στα λινκ που λες!με τη συγκεκριμένη νευρολόγο (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα για αυτό δεν λέω) δεν μπορώ να συνεχίσω μιας και σε 5-6 μήνες βγαίνει στη σύνταξη.βρήκα έναν νευρολόγο που μου τον έχουν συστήσει πολλοί συνασθενείς μου σε ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομείο (δεν τη ξαναπατάω με ιδιωτικά ιατρεία) και έκλεισα ραντεβού για να μιλήσω μαζί του.και από ότι ξέρω που μου το έχουν πει 5-6 νευρολόγοι η πάρεση είναι παραλύει το μέρος που πονάς (όταν έχεις πόνο) αλλιώς γιατί στο εξιτήριο μου να λέει πάρεση 4 άκρων όταν εγώ δεν κούναγα τίποτα;;;επίσης ήταν απαίτηση μου να πάρω κοπαξόν (μιας και είναι δοκιμασμένο χρόνια και δεν μπορώ πάρω ιντερφερόνη λόγω του ότι έπαθα πολύ σοβαρή κατάθλιψη και μόλις την έκοψα μετά από 1-2 μήνες συνήλθα πλήρως!) και όχι κάποιο άλλο φάρμακο!θα μπορούσες να μου στείλεις στα εισερχόμενα μου για να μη ζαλίζουμε εδώ τους ανθρώπους?και αν ξέρεις θα ήθελα να μου πεις τι γνωρίζεις για το κοπαξόν!αυτό που μου είπαν πάντως είναι πως μπορεί κάνα 5λεπτο μετά την ένεση να νιώσω δυσφορία και σφίξιμο στο στήθος σε περίπτωση που πετύχω μικρή φλέβα και περνάει μόνο του σε 10 λεπτά και δεν είναι απαραίτητο να το πάθω.μπορεί να μην το πάθω και ποτέ μου!α!και αναφυλακτικό σοκ μου είπαν αλλά μου είπαν πως είναι πολύ σπάνιο.ξέρεις τι είναι;;;
 #79942  από Aggela Winchester
 Πέμ Οκτ 25, 2012 3:53 pm
http://www.goldenmag.gr/archives/17863#.UIk2VX94_4g
είδα και αυτό!θα μπορούσε κάποιος να μου πει τη γνωμη του πάνω σε αυτό;;;
 #79943  από petros
 Πέμ Οκτ 25, 2012 4:10 pm
Καλωσορισες και απο μενα αν και στραβωνω ασχημα οταν παιδια, ειδικα στην ηλικια σου, μπαινουν στο κουρμπετι. Μια συμβουλη μονο απο μενα. Υπομονη,ηρεμια και ενημερωση ενημερωση και συζητηση. Οτι ειπε ο Π79 το προσυπογραφω και ειμαι σιγουρος και αρκετοι αλλοι. Απλα να ξερεις πως για μενα προσωπικα μεγαλυτερη αξια εχει η διαδρομη και οι εμπειριες των ασθενων παρα τα λεγομενα των νευρολογων. Στην πορεια θα δεις οτι οταν σου λενε κατι για φαρμακα εδω μεσα σημαινει οτι τα εχουν δοκιμασει πρωτα επανω τους και οτι ολες αυτες τις ερωτησεις που σου λενε να κανεις τις εχουν θεσει οι ιδιοι και δεν εχουν λαβει απαντησεις.
Να εισαι παντα καλα οπως νοιωθεις τωρα.
 #79944  από Π.Μ79
 Πέμ Οκτ 25, 2012 5:15 pm
Aggela Winchester έγραψε:http://www.goldenmag.gr/archives/17863#.UIk2VX94_4g
είδα και αυτό!θα μπορούσε κάποιος να μου πει τη γνωμη του πάνω σε αυτό;;;

Ας περιμένουμε καμιά 50αριά χρόνια και βλέπουμε, γιατί επιτέλους καιρός να το καταλάβουν οι γιατροί, ότι άλλο ποντικάκια, άλλο ανθρωπάκια.

Τα λινκ στα στέλνω.