καλημέρα

στην πιο όμορφη παρέα!!!
καταρχήν να σας πω ότι έχω ένα μεγάλο πρόβλημα...
όταν διαβάζω σε αυτά που γράφονται,ότι θεωρούμαστε άτομα ΑΝΑΠΗΡΑ τρελαίνομαι!!!!
αν πρώτοι εμείς δεν αποβάλουμε αυτή την νοοτροπία ,τότε λυπάμαι που θα το πω,αλλά καλά κάνουν οι υπόλοιποι ,και μας θεωρούν έτσι!!!
ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου ανάπηρο και ανίκανο να κάνει οτιδήποτε,και δεν μπορώ να καταλάβω πως σας έχει περάσει το μήνυμα αυτό...και μην μου πείτε από τους γιατρούς κτλ. γιατί δεν θα το ΔΕΧΤΩ...!!!σε όποια κατηγορία κατατάσουμε τους εαυτούς μας είμαστε υπεύθυνοι εμείς...μοιρολατρίες,απαισιοδοξία,κλαψούρισμα,δυστυχώς μας οδηγούν εκεί...
ΣΗΚΩΣΤΕ ρε παιδιά το κεφάλι ψηλά,κοιτάξτε τον κόσμο στα μάτια με αυτοπεποίθηση,ξεκινήστε να πετύχετε αυτά που θέλετε,νοιώστε σιγουριά για τον εαυτό σας....είναι τόσο δύσκολο?
και για να συνεχίσω στα υπόλοιπα....
ΠΙΣΙΝΑ?χμ...χμ...χμ...Κύπρος?χμ...χμ...τσάμπα διακοπές?χμ...χμ...του χρόνου μπορούμε να το κανονίσουμε?
βέβαια ,υπάρχει ένα πρόβλημα....δεν έχω ξανακάνει μπάνιο σε πισίνα,αλλά δεν πειράζει,έχω <φυσικά>μπρατσάκια και μπουστοσωσίβιο ,οπότε λύνεται και αυτό το πρόβλημα
τώρα για τα συναισθηματικά Maria77,δεν βαριέσαι ...άστα να πάνε...θα βρεθούν και άλλοι ενδιαφέροντες άντρες ,που θα μπορέσεις να βρεις αυτό που σου ταιριάζει...μην αγχώνεσαι...θα το καταλάβεις όταν έρθει η ώρα...
ΑΧ παιδιά!!!τι να σας λέω !!!!χτες πήγα στο θέατρο και είδα την παράσταση του Σεφερλή...
γέλιο ...απίστευτο γέλιο...είχα καιρό και να γελάσω(που λέει ο λόγος)!!!
3 ώρες και κάτι να γελάμε ασταμάτητα!!!μου άρεσε πολύ...το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
από το πολύ γέλιο,έκλαιγαν τα μάτια μου...άλλοι,κατουρήθηκαν κιόλας!!!
τα αρχικά του ΟΠΑΠ ξέρετε ποιά είναι?Όποιος Προλάβει Απόψε Πηδάει
το εθνικό σύστημα υγείας ,ξέρετε γιατί το λένε έτσι?
είναι στο σκετς τρεις παππούδες σε νοσοκομείο,και δύο νοσοκόμες...
φωνάζει ο ένας..αδερφή την πάπια!!!
εγώ θα την φέρω λέει η μία νοσοκόμα...πήγαινέ τη εσύ!!!
όχι εσύ...
όχι εσύ...

από εκεί λοιπόν βγήκε το ΕΣΥ!!!
αχ...αχ...έτσι είναι η ζωή βρε παιδιά,γελάστε και λιγάκι...εκτός και αν φοβάστε τις ρυτίδες...
σε αυτό δεν μπορώ να κάνω τίποτα...
αλλά να σας προτρέψω να βρείτε από μόνοι σας λόγους να χαμογελάτε...εεεε αυτό μπορώ να το κάνω
πάω τώρα να πάρω κανένα χαπάκι για την <λογοδιάρροια>γιατί δεν πάω καλά σήμερα
για τους υπόλοιπους που λείπετε...μου φαίνεται θα βγάλω πάλι το απουσιολόγιο!!!
(βλ.aorato ,Γιούλη,elina,mary_d_ath)σαν πολύ δεν λείψατε?
άραγε φωτογραφίες θα δούμε?πως περάσατε θα μας γράψετε?
καλή συνέχεια στην ημέρα σας!!!
φιλιά σε όλους
elena