• ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ\

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #7978  από ΝΕΔΑ
 Τετ Αύγ 19, 2009 1:24 am
:) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ?ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΜΟΝΟ 2ΜΗΝΕΣ <.ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΡΙΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΘΗ.ΦΟΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ
 #7980  από LL--MM
 Τετ Αύγ 19, 2009 2:02 am
Καλώς όρισες: Μην ανησυχείς πολύ, σε λίγο θα βγεί και χάπι, αυτές είναι οι ανησυχίες που θα έπρεπε να έχουν καθησυχαστεί από τους "καταρτισμένους" και όχι με αντικαταθλιπτικά... Σα δε ντρέπονται... Ψάξε αυτά που είπε ο Αntonio, βέβαια πολλά εξαρτώνται και από την κλινική σου είκόνα: Θα ζήσεις να μεγαλώσεις και τα εγγόνια σου... Καλό κουράγιο και τα λέμε... :)

Μη φοβάσαι, δεν έχει νόημα, σε ώση είσαι αυτή τη στιγμή; Θα συνέρθεις με την κορτιζόνη, μετα τη σταματάς: Βρές κάποιον να σε βάλει στην ιντερφερόνη ή κανένα άλλο φάρμακο :roll: , όπως βλέπεις, βρίθουν και δεν προκαλούν τόσα άμεσα προβλήματα όσο η κορτιζόνη... περιττό να σου πώ, περιδιάβασε και αλλού... Θα λάβεις και πιο αισιόδοξα μηνύματα... Να είσαι καλά :D
 #7982  από Giota
 Τετ Αύγ 19, 2009 10:23 am
καλως ορισες. μην ανησυχεις ολοι περασαμε απο τετοιες σκεψεις.
 #7992  από litsa
 Τετ Αύγ 19, 2009 3:13 pm
όλοι τα ίδια πάνω κάτω λε΄με!!
λοιπόν συνεχισε κανονικά και όλα καλα΄!!

ολοι φοβηθήκαμε τρομάξαμε κτλ αλλά θέλει χαμόγελο και αισιοδοξία!
 #8002  από Maria77
 Τετ Αύγ 19, 2009 6:30 pm
Καλώς ήρθες! Έλα και εσύ μαζί μας :D ;)
Μην ανησυχείς τόσο πολύ, υπάρχουν θεραπείς για να ξεκινήσεις, βέβαια σύμφωνα με αυτά που θα σου πει ο γιατρός σου!
Καλή δύναμη και θα τα λέμε!
 #8025  από Fotis
 Πέμ Αύγ 20, 2009 12:37 pm
Μιας και εγώ είμαι σχετικά νεός, να ξέρεις ότι η παρέα εδώ είναι πολύ καλή και βοηθά σε πολλά επίπεδα.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είσαι σίγουρη ότι θα κερδίσεις τις μάχες.
 #8026  από balasia
 Πέμ Αύγ 20, 2009 1:26 pm
γεια με λενε μαιρη μην ανυσυχεις τιποτα δεν ειναι απολυτο..δεν βλεπεις τι γινεται κανενας απο ροδό;;
 #8028  από litsa
 Πέμ Αύγ 20, 2009 3:01 pm
ειπα και εγώ βαλασία... λες να είναι από ρόδο??
είμαστε μπόλικοι και εδω..