• 10 PEOPLE CURED or in remission of MS - and the list is grow

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #79790  από Στάθης
 Δευ Οκτ 22, 2012 5:30 pm
Ο τίτλος λέει: :techie-studyingbrown:

"10 άτομα με σκλήρυνση που είτε θεραπεύτηκαν είτε βρίσκονται σε ύφεση"

Σε ύφεση ..... βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες.......
 #79802  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 22, 2012 6:44 pm
Στάθης έγραψε:Σε ύφεση ..... βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες.......
Να μια που θεραπεύτηκε
http://www.healthview.gr/node/20519
ξέρω και μια που θεραπεύτηκε με δάγκωμα βρυκόλακα αλλά δε γουστάρει δημοσιότητες
 #79805  από Ιωάννα
 Δευ Οκτ 22, 2012 6:56 pm
Γιάννης έγραψε:
Στάθης έγραψε:Σε ύφεση ..... βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες.......
Να μια που θεραπεύτηκε
http://www.healthview.gr/node/20519
ξέρω και μια που θεραπεύτηκε με δάγκωμα βρυκόλακα αλλά δε γουστάρει δημοσιότητες
Ρε παιδιά...βοηθήστε με το κιαμένο!!!!!!!!!
Εμένα η δασκάλα μου στο δημοτικό μου είπε ότι η μέλισσα τσιμπάει 1 φορά κ μετά πεθαίνει.Η σφίγγα είναι αυτή που τσιμπάει και ξανατσιμπάει και δεν τη σκιάζει φοβέρα καμμιά!!!!!!
Αυτοί εδω οι Πιστήμονες....τι λένε;Χρησιμοποιούν λέει 1 μέλισσα που την κρατάνε κ με την τσιμπίδα κ την αναγκάζουν να τσιμπίσει ....!!!!!!!!!Μετά ;;;;;;;;;;;
Ντα ιντα νε μωρέ οι μέλισσες; .....πασατέμποι....κρατσα κρατσα φτου....(τσιμπήστε, ψοφήστε, κ η επόμενη να πάει σειρά;) :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Οϊ όϊ όϊ...θεός δεν το ΄πε!!!!!!!!!!!!! :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:
 #79954  από passenger
 Παρ Οκτ 26, 2012 12:07 am
Παντως αυτη η μελισσα που με τσιμπησε χτες , και πεθανε , και εγω δεν εγινα καλα , Το αυφτι μου ομως που με κεντησε εγινε σα.... λαγανα :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: