• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79505  από sofia13
 Πέμ Οκτ 18, 2012 2:29 am
Σε βλέπω. Ξύπνησες αλά μάλλον δεν συνήλθες ακόμη.
 #79506  από αθηνα47
 Πέμ Οκτ 18, 2012 2:50 am
jean Reno αχχχχχχχχχχχ βιτσιο εχω με τον τυπο.Ειναι ο ΤΥΠΟΣ σοφια μου εχω κολημα με αυτον,Και γενικα εχω περιεργο κολημα με ηρωες του συνεμα.Απο εργα δεν εχω κουλτουριαρηκο δες... αλλα ποιο κουλ και ξενεροτο.Με τρελενουν τα θριλερ τα τρομου και τα διαστημηκα.Δηλ. οτι ανεγκεφαλο.Αλλα πρωτη και τρελη με οτι ειναι στιβενς κιγκ.Εχω τρελα.Ειμαι ερωτας αγιατρευτος μαζι του.Δεν εχω κολημα μονο με ταινεις του αλλα και με βιβλια του.Δεν υπαρχει κατι του που να μην το εχω δει πανω απο δεκα φορες και να μην το εχω διαβαση αλλες τοσες.Το ναμπερ ουαν του ειναι το IT καθως και κολημα με τους κλοουν που τους τρεμο και τους μισο.Αλλο κολημα με τους PREDATOR ξερεις τον κυνηγο ολα τους και εκει να δεις θεμα τον βλεπω τον κακασκημο εξωγηινο και παθενω.Ανωμαλαρα σου λεω κοπελα μου.Το μονο μου θεματακο ειναι με τις ταινειες με τα ζομπι.Οχι οτι δεν τις βλεπω τις κοιταω αναμεσα απο το σεντονι και την μασχαλη του νικου και το βραδυυυυυυυυυυυυ αχ το βραδυ μην ακουσω θορηβο ολη νυχτα με την καραμπινα στην μασχαλη να μην με φανε.Μονο ο νικος ειναι του στηλ σου.Δωστου κουροσαβα και αστον να κοιτα τον σαμοραι να πρωχοραει να προχωραει και πουθενα να μην φτανει,Εγω αγαπη μου αν δεν εχει η ταινεια κετσαπ τον αραπη να πεθενει πρωτος και η παρθενα να νικαει δεν δεν δεν .Μονο στον υπεροχω jean Reno κανω εξερεση σε οτι και αν ειναι το σεναριο.Αν και ο ανθρωπος ειναι τρομερος σε οτι και αν παιξει.Απο δραμα μεχρη κωμοδια.Σοφια μου τα δοντια;;;;;;;;;;;;;;; παλη καλα εγω που εχω τον κολο;;;;;;;;;;;Αυτο ειδα πρωτα στον νικο μου και την επαθα.Ηταν γυρησμενος και ειχε τεντοθει και προσπαθουσε να ανοιξει μια σηρωμενη πορτα και ειχε κολησει το τζινακι του αχ σοφια μου αχ σοφια μου αμαρτησα για τα μπουτια μου ειμουν εκεινη την στυγμη η γυναικα.Βιτσιο βιτσιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΑλλα δεν βαριεσε να σκεψιυ ομως και το αλλο αν δεν ειχαμε τετοια βιτσια δεν θα ειμασταν τρεντη και πανεμορφες.Θα ημασταν μια απο τον σορω.Σαν αυτες τις μπαρμπι που θελουν τον τζον τζον μονο γιατι ειναι φιρμα,Ενω τωρα ειμασται μοναδικες.Και να σου πω τωρα τι κανω θα παθεις.Ξυπνησα μολης με πονακια.Ανοιξα τον μιτσο μου και εκανα καφε και τι ανακαληψα;;;;;;;;;;;; οτι δεν ειχα τσιγαρα :scared-eek: :scared-eek: αλλα εγω εκει..............γοποθεραπια γοποθεραπιαααααααααααααα
 #79508  από litsa
 Πέμ Οκτ 18, 2012 9:07 am
εγώ γιατί να μην θυμάμαι ηθοποιούς και τραγούδια???

ζόμπι ?? :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: φοβάμαι!!!
 #79520  από sofia13
 Πέμ Οκτ 18, 2012 11:12 am
Λιτσάκι έκαστος στο είδος του κορίτσι μου. Εσύ θυμάσαι και κάνεις σοβαρότερα πράγματα.! Αθηνά , το έργο ανάποδα παίζει εδώ. Τον Κινγκ τον γνώρισα απο τον αρμενιστή μου. Και είναι ο μόνος που εξακολουθώ να ακολουθώ, λόγω τρόπου γραψίματος. Την Ε.Φ μόνο σε ταινίες τώρα, βαριέμαι να διαβάζω και Επιστημονική Φαντασία [ενα παιδί και ο σκύλος του, το διάβασες; Αρχαίο αλλά καλό] Οσο για τα σπλάτερ , πόσο ερωτευμένη πρέπει να ήμουν ρε γαμώτο, αφού σε όλα τα αιματηρά κι΄απαίσια που μ΄εσερνε έτρεχα. Το τι Ντάριο Αρζέντο έφαγα στη μάπα δε λέγεται. Ουτε που να ξανακούσω. Θρίλερ , βαμπίρ και νεκροζώντανα , μακριά και αγαπημένοι. Ητρίχα μου σηκώνεται. Και σύ βαρεμένη με τον jean Reno ε;. Είδες ρε παιδί μου; Αντικειμενικά όχι ωραίο δεν τον λές, αλλά σε τερατάκι φέρνει. Και γαμώ τους γοητευτικούς άντρες όμως. ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ. Αν και παρόλο το χάλι μου Μιχάλη μου, παραμένω σταθερή σε όλα. και εξακολουθώ να θεωρώ τον Ντάνιελ Ντε'ι' Λούις τον πιο ομορφο άντρα του πλανήτη.Ηρθε δυό φορές Αθήνα τυχερούληδες Αθηναίοι. Εμείς στις επαρχίες τα δρώμενα απο μακριά μόνο....
 #79521  από litsa
 Πέμ Οκτ 18, 2012 11:24 am
καλά και εσείς και μου μαθαίνεται τις μελωδίες που μου αρέσουν....
!!! :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #79528  από sofia13
 Πέμ Οκτ 18, 2012 1:13 pm
Λιτσάκι αν ήξερα να τα κατεβάσω θά σου τάστελνα. Αλλά μπές και 'ακου ΤΗΕ STRANGLERSτο τραγ. GOLDEN BROWN και GARY MOORE το EMΡTY ROOMS , αυτά σίγουρα θα σου αρέσουν. Μολις καταφέρω θα σου κάνω λίστα με τέτοια παλιά αγαπημένα. :romance-kisscheek:
 #79529  από Ιωάννα
 Πέμ Οκτ 18, 2012 1:18 pm

#79534  από αθηνα47
 Πέμ Οκτ 18, 2012 2:22 pm
σοφια μου jean Reno δεν εισαι καλα που δεν ειναι κουκλος.Ειναι τρομεροςςςςςςςςςςςςςςςςς ειναι αυτο που λενε αντρας με τα ολα του.Και οι πραγματικες γυναικες ξερουν να βλεπουν εναν αντρα.Αχ να σου πω μια φαση που ειχα παθει πριν πολααααααααααα χρονια.Ειχα κολημε και τοτε με ενα ηθοποιο σαν κοπελιτσα και εγω 18 τοτε.Με τον γκριεγκο τρομερος και εγω παλαβη μαζι του και να που την κανει για ελλαδαααααααααααααααα.Και να πρωτη και καλητερη να τον δω αλλα που.Και την αλλη μερα η δηκια σου να και παω στο μαρουσι να παρωδωσω κατι τιμολογια του θειου μου ειχε συνεργια μηχανες χαρλει σε αθηνα και θεσσαλονικη και ειμαι στην εκθεση με της μηχανες και τι;;;;;;;;;;;;; :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: ειναι εκει και μηλαει σε εναν τυπο και εγω πλαι του στεκομε και τι εκανα η ξελιγομενη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΙΠΟΤΑ ενα ΤΙΠΟΤΑ με προσπερασε μου χαμογελασε με χαιρετησε ο πωλητης που ηταν μαζι του και εγω ακηνητη αλαλη και μαλακαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μια ανασα πλαι μου και εγω κοκαλο ενα εγκεφαλικο ενα εμφραγμα μια μαλακηνση ενα κατι ρε παιδι μου να την πεσω στο πατωμα μην και μου εδηνε σημασια γιατι ημουν παντελος αχρηστη απο μονη μου.Και ειχε και ρεπο και το αγγελακι μου να μου ερηχνε μια ροπαλια εστω.Και ενα αλλο τρομερο οσο και η γκαντεμια μου.Ειμαι με τον νικο σαντορινη και περναμε τρελα και τι ειδα;;;;;;;;;;;;;;; τον κειτσ τον εναν και μοναδηκο νικολας ειναι στο ΜΠΑΡ και πηνει μοχιτο και ειμαι μες στην τρελη χαρα σηκωνωμε να παω να του μηλησω καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι παραπαταω την πεφτω φαρδια πλατια κατω παρασερνω μια καρεκλα και ολοι με κοιτανε εκτως απο αυτον.Και ρεζιλη και ρεζιλη και πολυ ρεζιλη.Το πηρα αποφαση δεν ειμαι εγω για τετοια δεν το σηκωνω αλλο ρεζιληκη.Με την γκαντεμια που με δερνει αν πεσω πανω στον jean Reno θα με πιασει κοψιμο και θα χεστω πανω μου.
 #79538  από sofia13
 Πέμ Οκτ 18, 2012 3:48 pm
Πρώτα ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ΙΚΤΙSΤ 22 [ ξέρεις εσύ]. :romance-heartsthree: Αθηνα μ ΄εκανες να τρέχω στο W.C για τσισάκια. Γελούσα δυνατά και έτρεχα να προλάβω. Ακόμη γελάω. Κοίτα να αξιοποιήσης με κάποιο τρόπο το ταλέντο σου Αθηνά, σοβαρά. Ελεγες για την περιπέτειά σου στο Χαρλεάδικο του θείου σου και ξέρεις ποιόν άλλο μεγάλο και τρελό ξεχάσαμε; Easy rider, Ξένοιαστος Καβαλάρης και Μέγας Τζάκ Νίκολσον. Τι ηθοποιοία σχιζοφρενική το άτομο. Εχω να σου πώ και πολλές δικές μου γκάφες, πού συνήθως οι άλλοι τις πληρώνανε. Παλιά ήρθαν για συναυλία εδώ κάποιοι ποπ σταρς της μόδας. Ε, πήγα στα καμαρίνια να τους δώ απο κοντά. Ενας βλάκας απο ένα γκρούπ με τάραξε στο καμάκι. Και να πάμε για φαγάκι μετά και ναπάμε για ποτάκι , κ.λ.π Νευρίασα που με πέρασε για γκρούπι, κάνω μια έτσι το χέρι και φευγει αεροπλανικά ενα ποτήρι νερό και πάει και προσγειώνεται στο κεφάλι του Τουρνά. Τον έκανα καινούργιο τον στάρ. Και ο κιθαρίστας εκεί το καμάκι του. Αρκετούς εγχώριους και ξένους '' διάσημους'' 'ετυχε νασυναντήσω και εδώ και στα ταξίδια μου έξω. Αλλά δεν τολμώ ούτε φωτό μαζί τους. Τι μου φταίνε οι άνθρωποι; Ρε Αθηνά πρέπει να πάω να με φροντίσω τώρα. Εχουμε απόψε γυναικοβραδιά οι τρελές εδώ την οποία ακύρωσα χθές που ήμουν στα πατώματα και σήμερα με τις απεργίες κοντεψε να ακυρωθεί πάλι, αλλά ο.κ τελικά θα βγούμε και θα καεί το πελεκούδι. Καταλαβαίνεις τι γκάφες θα κάνουμε πάλι και τι γέλιο θα πέσει. Θα ενημερώσω Ο.Κ; Μη χαθούμε. Εισαι φανταστική και ταλεντάρα. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #79725  από sofia13
 Κυρ Οκτ 21, 2012 12:41 am
Ρε Αθηνούλα , είσαι καλά; Ενα σημείο ζωής δώσε μόνο και πάλι φύγε...αλλά είσαι καλά;;;;
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 38