Λιτσάκι έκαστος στο είδος του κορίτσι μου. Εσύ θυμάσαι και κάνεις σοβαρότερα πράγματα.! Αθηνά , το έργο ανάποδα παίζει εδώ. Τον Κινγκ τον γνώρισα απο τον αρμενιστή μου. Και είναι ο μόνος που εξακολουθώ να ακολουθώ, λόγω τρόπου γραψίματος. Την Ε.Φ μόνο σε ταινίες τώρα, βαριέμαι να διαβάζω και Επιστημονική Φαντασία [ενα παιδί και ο σκύλος του, το διάβασες; Αρχαίο αλλά καλό] Οσο για τα σπλάτερ , πόσο ερωτευμένη πρέπει να ήμουν ρε γαμώτο, αφού σε όλα τα αιματηρά κι΄απαίσια που μ΄εσερνε έτρεχα. Το τι Ντάριο Αρζέντο έφαγα στη μάπα δε λέγεται. Ουτε που να ξανακούσω. Θρίλερ , βαμπίρ και νεκροζώντανα , μακριά και αγαπημένοι. Ητρίχα μου σηκώνεται. Και σύ βαρεμένη με τον jean Reno ε;. Είδες ρε παιδί μου; Αντικειμενικά όχι ωραίο δεν τον λές, αλλά σε τερατάκι φέρνει. Και γαμώ τους γοητευτικούς άντρες όμως. ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ. Αν και παρόλο το χάλι μου Μιχάλη μου, παραμένω σταθερή σε όλα. και εξακολουθώ να θεωρώ τον Ντάνιελ Ντε'ι' Λούις τον πιο ομορφο άντρα του πλανήτη.Ηρθε δυό φορές Αθήνα τυχερούληδες Αθηναίοι. Εμείς στις επαρχίες τα δρώμενα απο μακριά μόνο....