Καλησπέρα, είμαι μόλις 17 ετών και χάρη σε ένα πρόβλημα υγείας που προκλήθηκε στον οργανισμό μου αγνώστου προέλευσης φυσικά, αναγκάστηκα να παίρνω κορτιζόνη (medrol) 4 χάπια το πρωί όλα μαζί.Το θέμα μου είναι πως το πρόβλημα είναι στοματικό,χειλικό μέχρι και πρήξιμο στις αμυγδαλές προκλήθηκε. Βέβαια οι γιατροί δεν ξέρουν τι έχω, πήγα στους καλύτερους γιατρούς της Συγγρού και δεν έβγαλα άκρη. Μου δώσανε 2 σακούλες φάρμακα αλοιφές κτλ γιατί είμαι σε σοβαρό στάδιο μήπως πέσουν με κάποιο φάρμακο μέσα.Όμως το πρόβλημά μου είναι με το φαγητό. Πρέπει να προσέχω πολύ με την κορτιζόνη και δεν μπορώ να μασήσω τίποτα καθώς με το παραμικρό βγάζω αίμα. Παίρνω τα φαγητά και τα λιώνω στο μπλέντερ μήπως βγάλω μία άκρη και μπορέσω να φάω αλλά με απωθεί η όψη τους απίστευτα με αποτέλεσμα μέσα σε 3 μέρες να χάσω 2 κιλά! Τρώω μόνο γιαούρτι,κουάκερ και λίγο καλαμπόκι σε κονσέρβα που και αυτό λιώνω στο μπλέντερ. Όσο για τα άλλα τα βγάζω πέρα με βιταμίνες! Ξέρετε κάποια διατροφή με κορτιζόνη που να περιέχει μαλακά φαγητά όπως οι βραστές πατάτες (που απαγορεύονται και αυτές) ή τα κολοκυθάκια κτλ?