Eδώ είμαι ακόμη.Σιγά που θα το βάλω κάτω. Απλώς κουράστηκα ο άνθρωπος. Τοσα επεισόδια, τόσο συνεχόμενα, ποιός 'αχρηστος μ΄εβαλε στο μάτι; Απο αυριο ιδιώτες γιατρούς, γιατί αν πάω Νοσοκομείο θα με στριμώξουν άγρια εκεί και καθόλου δεν μπορώ. Ασε το θέμα της Gilenya που καραδοκεί εκεί. Αθηνά γιατί δεν παίζουν τ΄άλλα κοριτσάκια απόψε; Και δεν είσαι εγκυος τελικά ε; Κρίμα χάνεις μια θεόμουρλη υποψήφια κουμπάρα. Μήπως να το ξανασκεφτείς; Το μεγάλο βαφτηστήρι μου ήθελε πολλύ να γίνω και επίσημα νονά του. Ηταν 'ηδη 11 όταν μου το πρότεινε. Θεωρείες, θρησκείες, όλα παίξανε. Είπε οτι αυτό που θυμόταν απο συζητήσεις που κάναμε με γονείς του ήταν μόνο ο Μπακούνιν και τα γέλια μας τα ατελείωτα φυσικά. Διάλεξε εκείνος, εγώ το έκανα. Σε θάλασσα βέβαια, αλλά αφού ψήσαμε και ιερέα γι΄αυτό , κανένα πρόβλημα στην τελλικη΄. Μ' αυτόν -τον παππα τέτοιο καλέ- ακόμη έχουμε παρτίδες. Πήγα στην εκκλησία του με τον όρο να έρθει στο μπαράκι που συχνάζαμε το βράδυ. Ρε ΗΡΘΕ ο άνθρωπος. Και στο σπίτι εδώ με την οικογένειά του για τραπεζώματα που πολλύ γουστάρω και ανέκδοτα '' άλλου τύπου'' και έξω στο ταβερνάκι να με κρατάει αγκαλίτσα μη πέσω, [ ο αρμενιστής , αρμένιζε ο έρμος] μόνο που ξηγήθηκα απ΄την αρχή οτι με Θρησκείες και τέτοια εγώ αλλού. Και μια φορά στις αρχές που ήμουν ψάρι και νοσηλεύτηκα ολόκληρη βδομάδα, την δεύτερη μέρα έσκασε μύτη ενας παππάς και ήθελε να με ''διαβάσει'' , βρε καλέ μου εγώ, βρε χρυσέ μου, τίποτα αυτός΄Στο τέλος του τάπα χύμα και βγήκα απ΄το θάλαμο να πάρω καθαρό αέρα. Οσο έμεινα εκεί, οι άλλες με αντιμετώπιζαν σαν alien. Τώρα όμως που είμαι παλιοσειρά , οποτε πάω ο κακός χαμός γίνεται...... Σου έτυχε ποτέ κάτι ανάλογο; νοσοκομείο και παππάς; Θαχε μεγάλη πλάκα η εμπειρία σου... Φιλιά.