• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79111  από αθηνα47
 Πέμ Οκτ 11, 2012 12:30 am
σοφια και εγω σε αγαπω ολους τους αγαπω και ολοι θελω να με αγαπανε.Που να το γυρησω κουκλαμου;;;;;; καθως και λιγο αργοστροφη η :character-oldtimer: δεν σε πιανω αλλα που θα παει θα σε πιασω που ειναι τα κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα που χαθηκαν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; κακα κοριτσια;;;;;;;;;;;;;;; σας ψαχνει ο λυκος και σας το λεω οτι δεν ειναι ο κακος ειναι καλος και μονος.Η ζωη μας ειναι ιδη σκατα σοφια μου μην την κανουμε ποιο χεσμενη οποτε κανουμε αυτο που λεει η κορη μου αν εχεις κουραδες κανε τρουφες μια χαρααααααααααααααααααα
 #79113  από litsa
 Πέμ Οκτ 11, 2012 12:36 am
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:

απόλαυση είστε!!
 #79114  από αθηνα47
 Πέμ Οκτ 11, 2012 12:41 am
εμεις ειμασται εσεις που εισαστε;;;;;;;;;;;;;;;; καλε το παιζεται στο κρυφο;;;;;;;;;;;; κακα κοριτσια πονιρα πλασματα κανεται ματι;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν ειναι σωστο :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:
 #79117  από litsa
 Πέμ Οκτ 11, 2012 12:48 am
τι να σας πω η ζαβή??? εσείς τα λέτε ωραία!!!!!!!!!!
 #79118  από sofia13
 Πέμ Οκτ 11, 2012 12:56 am
Kαλέ κορίτσια τόση ωρα έγραφα η μαχλίάπω και τιποτα δεν πρόφταξε εκεί. ωι, ωι, μάνα μου.
 #79119  από αθηνα47
 Πέμ Οκτ 11, 2012 1:19 am
αχ σοφια μου το λαικον ασμα ερωτα μου αγιατρευτε και καημεμου μεγαλε σου παει γαντι................αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ κουκλαρα μου ο ερως σε εχει κανει να μην ξερεις τιποταααααααααααααααααααα μην φοβασε δεν ειναι τιποτα μια ασπιρινη και ενα ζεστο μπανακι και θα εισαι μια χαρα [μην το φας μουφα ειναι] και παλυ αν δεν γινει τιποτα [που ειναι το ποιο πηθανο] κανε την ανηξερη και ολα καλα.Αλωστε δεν μας παρεξηγει κανεις εμας.Ειμαστε ΣΚΛΠρυρηνικες και εχουνε πας για παντουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....Λιτσα οτι και να λεμε εμεις εσυ δεν εχεις κατι να μας πεις;;;;;;;;;; ολο εσυ θα γελας μαζι μας;;;;;;;;; εμεις δεν εχουμε ψυχη;;;; πες κατι να την κανουμε ταρατσα με την παρτησου......αντε ντεεεεεεεεεεε σε προκαλω.Δεν μπορη να εισαι εσυ τελεια σε ολα ολο και καποια πατατα θα εχεις κανει ........ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
 #79120  από litsa
 Πέμ Οκτ 11, 2012 1:29 am
μωρέ είμαι γλαβή πατνελώςςςςςςςςςςςςςςςς :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
αφού όλη μέρα στο σκπ φόρουμ ει΄μαι .. ειναι δυνατόν να μην έχω χαζέψει...

- πρόσφατο και ζεστό!

- μου στέλνει φίλη μνμ ότι έχει σίδηρο 19 .... και εγώ την εστειλα για μετάγγιση αίματος.... :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

-ΝΟΜΙΖΑ Η ΚΟΥΖΟΥΛΗ ότι μου έλεγε για τον αιματοκρίτη...... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
- η πλάκα είναι ότι την μετάγγιση της την πρότειναν και άλλοι ....

εγώ το σίδηρο τον ξέρω FE ορού :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #79121  από αθηνα47
 Πέμ Οκτ 11, 2012 1:34 am
το οτι την εστηλες για μεταγκηση καλο ειναι μην εκανες την δηκη μου μ...........μου λεει μια στο πλαινο κρεββατι στο λαικο εχω 18 σιδηρο και λεω απλοικα και με ναζι..και τι σκας πουλατω πριν πεσει η τιμη του..... :teasing-tease: :teasing-tease:
 #79122  από litsa
 Πέμ Οκτ 11, 2012 1:36 am
που θα το πουλούσε τον σίδηρο???
:confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #79123  από αθηνα47
 Πέμ Οκτ 11, 2012 1:49 am
χ...που θα το πουλουσε εμενα μου ειπε οτι ειχε σιδηρο και εγω αφου δεν αγοραζα ας το πουλαγε αλλου.Ειμαι 2 χρονια στο κουρμπετι και σε πληροφορω οτι εχω μαυρα μεσανυχτα για τις ονομασιες των εξετασεων.Μια φορα εκανα κατι αιτατολογικες που τις ειπαν βιοχημηκες κατι τετοιο και ταπαιξα ειπα οτι δεν κανω χημιοθεραπια.........Και η φαση η ποιο τραγηκη και τρελη....εβγαλα τον θυροηδη μου καθως μου ειχαν κατσικοθει τρεις κοτρονες 4 τις ειπαν και μετα μου ειπε ο γιατρος να κλησω ραντεβου για ιωδιο...Δεν γ....λεω εγω ποσο εχει ενα ιωδιο που θα κλησω και ραντεβου παω το περω απο το φαρμακιο και για συγουρια μην με πουν και τσιγκουνα πηρα δυο και παω στο λαικο βρησκο τον γιατρο μου και του λεω το πηρα πως το περνω και μην με στελνεις σε αλλο γιατρο μην χ....σας βαρεθηκα ολους...........στο ανασκελο ο μπενετατος
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 38