Eπιτέλους η παλιά αγαπημένη ΑΘΗΝΑ στα γνωστά λημέρια... Αθηνα μας 'ελειψες μωρέ!!!! Για την επιτροπή τώρα, δεν τους χ...εις ρε Αθηνούλα. Ετσι κι' αλλοιώς πανασχέτου είναι. Την πρώτη φορά που πέρασα απ΄αυτούς, ο αρχιτέτοιος ήταν γυναικολόγος. Καλά που ήταν κι΄ενας ορθοπεδικός - τυχαία υποθέτω- και ρύθμισε κάπως την συζήτηση. Νευρολόγος ούτε δείγμα. Να σου πανε όλα καλά ευχομαι και μη πολυμασας. Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω , χρόοοονια τώρα; Με την αφυστίκωτη -τη Μέρκελ λέω καλέ- και συ φανατική οπαδός έτσι; Ναι αλλα ΑΛΛΟΙ της δώσανε το μαστίγιο και βαράει. Κι' αυτούς τους άλλους εμείς τους ανεβοκατεβάζουμε. Στην πόλη μου λέμε ...'' να φτύσω κάτω, φτύνω τα πόδιαμου. Να φτύσω πάνω , φτύνω τον ουρανό ''.... Χθές στη διαδήλωση εδώ, επειδή τα μπατσάκια παραήταν ευγενικά, κοντέψαμε μεταξύ μας να αρπαχτούμε οι Ελληνάρες. Ε, ρε μαυρο χάλι κι΄αδιόρθωτο!!! Τέλος πάντων, μη συνεχίσω γιατί δεν θέλω να βρίσω. Να τα λέμε ελπίζω , όπως παλιά. Ο γνωστός τρόπος αποφυγής της λούμπας... Γειά σου ΑΘΗΝΑΡΑ μου ωραία....