• ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7233  από katerina76s
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 6:08 pm
πιστευω...με τρελα...[παρολο που εχω περασει διαφορες φασεις σαυτο το θεμα]
 #7240  από IRENA
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 7:25 pm
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ....ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ!!!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ???
 #7245  από kirk
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 10:06 pm
Ουσιαστικά δεν πάω διακοπές, γιατί μάλλον για μετεγκατάσταση πρόκειται! Όπως οι βοσκοί που το χειμώνα κατεβαίνουν στα χειμαδιά.... Κάπως έτσι και γώ...Στο χωριό μου και κουβαλώ μαζί όλες τις αμαρτίες μου!!!(τη Φαίδρα [χάσκι {μαδάει το καλοκαίρι}] και τη Σούζη [κανίς])!
Παιδιά δεν έχω, από σκυλιά όμως...

:arrow: Θερινό σινεμά ή μπαράκι?
 #7262  από mary_d_ath
 Δευ Ιούλ 20, 2009 5:50 pm
"Θερινό" μπαράκι... :lol: :lol: :lol:

:arrow: Μπουζούκια ή club;
 #7269  από nikolaras
 Δευ Ιούλ 20, 2009 9:23 pm
Oti exei karekla :lol: :lol: :lol: Kuriws klampaki gt exeis tin eleu8eria xwrou alla dn maresei o trelos sinostismos...

Saresoun Ta magazia "ksenixtadika" gemata h miso gemata?
 #7880  από elena
 Πέμ Αύγ 13, 2009 8:50 pm
τα προτιμώ μισογεμάτα....

αγαπημένο ΝΗΣΙ?που θα ήθελες να πας?
 #7889  από maraki12
 Παρ Αύγ 14, 2009 2:15 am
ΚΩΣ!! Με τα 1000 :D :D

Fredo ή φραπέ?
 #7891  από ioanna_melina
 Παρ Αύγ 14, 2009 5:46 am
Τέλειο παιχνίδι! Ωραίος τρόπος για να γνωριστούμε ;) Όμως έχασα πολλές ερωτήσεις..Λοιπόν τις απαντώ στα γρήγορα και συνεχίζωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Τρώω τα πάντα,έχω σοβαρή σχέση(3χρόνια),φοβάμαι μην πάθουν κακό όσοι αγαπώ,αγαπώ κάθε τι αληθινό και καλοπροαίρετο,διασκεδάζω με το να ζωγραφίζω μοναχικά έως να βγαίνω με παρέα,έχω 1.62 ύψος και 50κιλά,μεγαλύτερή μου επιτυχία κάθε φορά που κάνω κάποιον να χαμογελά,βάφω τα μαλλιά μου λίγο πιο ανοιχτά από ό,τι είναι,έχω μετανιώσει για τις φορές που δε διεκδίκησα αυτό που λέει η καρδιά μου,ακούω μουσικη κλασσική,κάντρυ και έντεχνη,αγαπάω όλα τα χρώματα,δεν έχω αποθυμένα αλλά τα κάνω στόχους και φιλοδοξίες,θέλω να πάρω μία porsche,μου αρέσει πολύ η Λογοτεχνία(γράφω κ εγώ) δεν ξεχνώ το βιβλίο "Χωρίς Οικογένεια"που διάβασα στα 9 και με στιγμάτησε,η ΣΚΠ με ρίχνει συχνά και γενικά μου λείπει η αυτοπεποίθηση,είμαι ταύρος με ωροσκόπο σκορπιό,θα ήθελα να δίνω δωρεάν θεατρικές παραστάσεις σε παιδιά ορφανά-κακοποιημένα-άρρωστα,δεν έχω πλέον ζωάκι...,ευχή=υγεία σε όλους και πουθενά δυστυχία,ποτέ πλαστική πάντα φυσική ομορφιά,1φορά ερωτεύεσαι, βαριέμαι να λέω τα χόμπυ μου και ήδη είπα αρκετά! μην παραγωριστούμε κιόλας!.. :P
maraki12, δεν πίνω καφέ,ούτε πίνω ποτό!..

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΤΕΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΕΡΩΤΗΣΗ! :arrow: Ποια είναι η πιο κακή σου σκέψη????
 #7893  από LL--MM
 Παρ Αύγ 14, 2009 12:24 pm
Χμμμμμμμμμ! Μάλλον θα με πήγαινε στον Κορυδαλλό, (το να περάσω στην πράξη, δηλαδή) και, στην κατάστασή μας, δεν συνιστάται :lol: :lol: :lol: Εξ άλλου, ηπιότερες μέθοδοι είναι κάποτε πιό αποτελεσματικές :roll:

Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει :P

Με τί αντικαθιστας αυτό που κανονικά θα έκανες αν δεν υπήρχε σκπ;
 #7894  από elena
 Παρ Αύγ 14, 2009 2:14 pm
η κατάλληλη ερώτηση για να απαντήσω :D :D

κάνω ότι έκανα και κάτι παραπάνω :D και θα συνεχίσω με ακόμα περισσότερα :D

να περάσουμε στα καλλιτεχνικά!!!
στο θέατρο προτιμάς κωμωδία ή κλασσικό έργο?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14