• ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #78834  από Γιάννης
 Σάβ Οκτ 06, 2012 12:32 pm
anastasis έγραψε:Ισως ο ψυχολογος που λες να ειναι καλη λυση αλλα που τα λεφτα?
Χαίρομαι που δεν αποτελεί για σένα ταμπού, στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου που ανήκεις ίσως μπορείς να βρεις δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη.
 #78859  από βικυ
 Σάβ Οκτ 06, 2012 5:41 pm
Καλησπερα!
Ανασταση.........4 γιατροι μου ειπαν πως πρεπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μπω σε αγωγη.Μαλιστα ο ενας,διευθυντης παρακαλω,μου συνταγογραφησe extavia και ολα ταφαρμακα που συνεπαγονται αυτου.Δεν πηρα ποτε αγωγη.Ειμαι σε πολυ καλη κατασταση,οπως εχω ξαναπει.
Στους γιατρους αυτους πηγα προκειμενου να παρω χαρτι για επιτροπες,που επρεπε να ειναι απο δημοσια νοσοκομεια.Η γιατρος μου ειναι ιδιωτης.
Οι γιατροι μου(αρχικα με παρακολουθουσαν 2,τωρα πια οχι) απο την αρχη ηταν αρνητικοι σε φαρμακα.
Οταν μαλιστα μετα απο καιρο ανεφερα στην γιατρο μου τα οσα ειπα παραπανω,γελωντας μου ειπε:"Βικυ μου,αν ημουν σιγουρη πως κατι απο ολα αυτα θα σε θεραπευσει,τοτε θα σου εδινα .Παμε καλα,εισαι σταθερη......αναμενουμε."
Δεν θελω να σε επηρεασω ,ισως εγω ειμαι απο τους τυχερους....ισως,το μελλον θα δειξει......αλλα εχε υποψιν σου και την δικη μου περιπτωση.
υ.γ.εχω διαγνωστει με ms πριν 3 χρονια
 #78876  από Tania
 Σάβ Οκτ 06, 2012 9:23 pm
Δηλαδή βρε παιδιά, η σκπ είναι ζαριά? Ή θα σου κάτσει η βαριά μορφή και την έβαψες ή η ελαφριά και την παλεύεις? Τι λένε τότε οι γιατροί ότι η επιστήμη προχώρησε πολύ, με τις καινούριες θεραπείες δεν υπάρχει περίπτωση κατάληξης σε αναπηρικο καροτσάκι κλπ κλπ?Δηλαδή αυτό που λέγεται περί παράτασης της ποιοτικής ζωής χωρίς κινητικά προβλήματα γιατί αναστέλλεται η εξέλιξη της απομυελίνωσης και της εμφάνισης των νευρολογικών προβλημάτων τι είναι, μύθος?
 #78878  από billios
 Σάβ Οκτ 06, 2012 10:06 pm
Η ποιοτητα της ζωης εχει αλλαξει,εχει γινει καλλιτερη [θεωριτηκα],εχουμε πληρεστερη τροφη,επιλογη τροφης,καλλιτερες συνθηκες διαβιωσης,αυξηση του μεσου ορου ζωης.
Οι θεραπειες δεν εχουν εξεληχτει ως προς την ουσια πλην του ''gilenya'' [η επανασταση ειναι οτι ειναι σε χαπι].
Εχεις την δυνατοτητα να θωρακισεις τον οργανισμο σου και να αποφυγεις τα ζημιωγωνα προς αυτον,τουλαχιστον σε αυτα φαινεται πως εχουν πεσει διανα οι μελετες χωρις να ανερει η μια την αλλη.
Μεχρι να βρεθει η αιτια και η αντιμετωπιση της εμεις θα κρεμομαστε απο τα @@@@@ του καθε ειδιμωνα -κονιορδου-τυχαρπαστου-μπινε που εχοντας ενα πτυχιο αγορασμενο απο τη βουλγαρια-ρουμανια κ.α θα μας το παιζει ρογκαβλων της επιστημης.
 #78886  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 06, 2012 11:22 pm
billios έγραψε:Η ποιοτητα της ζωης εχει αλλαξει,εχει γινει καλλιτερη [θεωριτηκα],εχουμε πληρεστερη τροφη,επιλογη τροφης,καλλιτερες συνθηκες διαβιωσης,αυξηση του μεσου ορου ζωης.
Οι θεραπειες δεν εχουν εξεληχτει ως προς την ουσια πλην του ''gilenya'' [η επανασταση ειναι οτι ειναι σε χαπι].
Εχεις την δυνατοτητα να θωρακισεις τον οργανισμο σου και να αποφυγεις τα ζημιωγωνα προς αυτον,τουλαχιστον σε αυτα φαινεται πως εχουν πεσει διανα οι μελετες χωρις να ανερει η μια την αλλη.
Μεχρι να βρεθει η αιτια και η αντιμετωπιση της εμεις θα κρεμομαστε απο τα @@@@@ του καθε ειδιμωνα -κονιορδου-τυχαρπαστου-μπινε που εχοντας ενα πτυχιο αγορασμενο απο τη βουλγαρια-ρουμανια κ.α θα μας το παιζει ρογκαβλων της επιστημης.
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Μια διορθωση , μονο !!!! Πτυχια ΔΕΝ αγοραζαν απο Βουλγαρια ή Ρουμανια !!!! Μεχρι και πριν λιγα χρονια , τουλαχιστον, ηρθαν απο εκει , γιατροι...θαυμασιοι !!! Στην Ιταλια...ισως αγοραζαν πτυχια..... :think: