• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78752  από Ιωάννα
 Πέμ Οκτ 04, 2012 11:01 pm
Helloooooooo!!!!!!!!!!! Ηρθα κ εγώ κοριτσάκια μου ...τι κάνετε; Τι βλέπω;....η μιά στην Πάργα ...η άλλη στην τηλεόραση κολλημένη...τι γίνετε ; τι χάνω ;Ζηλεύωωωωωω!!!!!
Αθηνούλα για πότε το ταξίδι; Ρε Σοφάκι...τι έγινε ο αγώνας; Εγώ πλέον τίποτε απο μπάλα!!!Έχω να δωωωωωωωω ουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!Τώρα δεν μπορώ να παρακολουθήσω με τίποτα το άθλημα.Τώρα με γυμνάζουν άλλοι κ μάλιστα σκληρή προπόνηση μέχρι τελικής πτώσεως.Όσο για διακοπές..... στο όνειρο μόνο ζω...μη με ξυπνάτε!!!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #78765  από litsa
 Παρ Οκτ 05, 2012 12:50 am
χαχαχα!!! τι κράτηση ήταν αυτή?? και πως την έκανες???

νυφική σουιτα για ένα άτομο και ένα γάτο??? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #78766  από αθηνα47
 Παρ Οκτ 05, 2012 5:24 am
ναι ρε κοριτσια τι θελεται να κανω;;;;;;;;;;;;; εκανα ενα λαθος η :character-oldtimer: εκλησα ξενοδοχειο για χριστουγεννα στα καλαβρυτα.Με τα παιδια και τον γατο μου και καπακι ειχα κλησει και για πραγα και εκανα ενα λαθακι η καημενη........Το θεμα ειναι οτι περιμενω την επιβεβεοση απο καλαβρητα να δω τι εχω κανει εκει.Δεν αποκληεται να εχω κανει κρατηση 4 ατομων εγω ο γατος μου ο σκυλος μου και δυο κατσαριδες................ξερω και εγω;;;;;;;;;;;; τα εχω κανει λιγο μπαχαλο με τις κρατησεις αυτη την εποχη.Να φανταστητε εκανα κρατηση λευκαδα για τρεια ατομα και ειμαστε 4..................... ειπα η καημενη ο ενας στο μπαλκονι.Δεν ειμαι για τετοια.Αν με βαλεις να κανω μια δουλεια με βιασηνη το καλητερο που θα παθεις ειναι να πας διακοπες στην αλασκα με μπικινι.Αλλα δεν καταλαβα που το βλεπεται το θεμα;;;;;;;;; τι ποιο ρομαντικο μηνας του μελλητος με εναν γατο.Γιατι αυτα δεν εχουν δικαιοματα;;;;;τοση αγαπη μας δηνουν ουτε εναν ταξιδακι εμεις;;;;;;δεν βαριεσαι;;;;;; ευτηχως μπορουν να φτιαχνουν οι κρατησεις οποτες δεν με μελη.Και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε 15 μερες θα την κανω μονη με το μωρο μου μετα απο 20 χρονια.Θα ειναι ο δευτερος μηνας μας .Δεν νομηζω βεβεα να ειναι τοσο τρομερος οσο ο πρωτος αλλα θα ειναι καλος.Θυμαμε στον πρωτο............κοριτσια το μπατιρηληκη της αρκουδας.Σκηνη πεινα και τρελα.Ειχαμε παει στην Κιρα και κατσαμε 25 μερες.Με την οικονομια που μας δερνει την τριτη μερα ειμασταν ταπι και αλαλιασμενοι και τι καναμε;;;;;;;;;;;;;;;; ψαρεμα ολη νυχτα και οτι βγαζαμε [και ηταν καλες ψαριες] το δηναμε σε εναν ταβερνιαρη εκει κοντα και μας εκανε το τραπεζι σε κρεας.Τρελα και ερωτας.Περασα τοσο ομορφα που δεν θα αλαζα τιποτα για ολα τα λευτα.
 #78775  από sofia13
 Παρ Οκτ 05, 2012 11:51 am
Τι να τα κάνεις τα λεφτά, όταν δεν έχεις μία; Ετσι δεν είχε πεί ο άλλος '' φευγάτος'' ; Περάσατε καλά ; Ναί. Θα εξακολουθήσετε να περνάτε καλά; Και πάλι ναι το κόβω. Αρα; Παντιέριες στα μυαλά μας και τα μανταλάκια συγκράτησης είναι γι΄'αλλους. Που εμείς δεν τους αναγνωρίζουμε έτσι κι΄αλλιώς. Ε ΑΘΗΝΑ; Και μη μου το γυρνάς τώρα σε Πραγα μερια, βιολιά και ρομαντικοκαταστάσεις. Να ξέρουμε τι λέμε. Πάργα μείναμε. Ο.κ; Αν και το τσιγγάνικο βιολί , ε, δεν παίζεται ....δεν παίζεται με την καμία.... Αλλά ΄τωρα Ελλαδιστάν και άν... και πολλύ μας είναι....Παρε το Νίκο σου, σκυλιά γατιά παιδιά, και βούρ Πάργα. Φιλιά και τα λέμε πάλι ρε Αθηνούλα. Τ' αλλα κοριτσάκια που είναι; Το ρίξανε στο κέντημα; Καλέεεε!!
 #78800  από αθηνα47
 Παρ Οκτ 05, 2012 6:54 pm
σοφια μου σαν την ελλαδιτσαμας τιποτα.Οταν λεγαμε για τις διακοπες χριστουγεννων που θα ειναι η πρωτες μακρια απο το σπιτι μας ειπαμε για βιεννη που ειναι τρωμερη αυτε τις αγιες μερες.Αλλα δεν μπορο να ειναι τοσο μακρια απο την ψωροκοστενα να ακουω αλλααντηαλλων ευχες και να μου πετανε και κανενα μπινελικι και εγω του τυπου χαμογελο και ευχαρηστω μεσα απο την καρδυα μου και ελα να βγαλουμε μια φωτο αγκαλια.Ελλαδιτσα μου αθανατη και πολυτημημενη με τα μεζεδια της τα κρασιατης τα τσιπουρα της και το ελληνικοτατο μπινελικητης ρε παιδι μου.Αλλωστε εχω πει οτι μεχρι να μην μπορω να περπατησω θα κανω οσα ταξιδια μπορω....Μετα δεν θα σταματησω να ταξιδεβω :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: απλα θα εχω ενα τρεντι καροτσακι με χρωμα τρελο μεχρι και καθρεπτες θα του βαλω και φωτα νεον και κορνα απο καραβι [μπουρου] και 8 πιπινια να με σερνουν μην κουραζω τον νικο και τα παιδια μου στην ηληκια που θα ειναι.Βλεπεις εχω σκοπω να την κατσικοθω στην καρεκλα σε καμια 135.5 χρονια.Ποσω θα μπορουν εκεινοι να με σερνουν.Μεγαλοι ανθρωποι θα ειναι.χιχιχιχι :character-oldtimer: στο μεγαλειο σου θα ειμαι.Λεω να παρω και μια κιθαρα.Κοπελεςςςςςςςςςςςςςςςς που εισται καλε;;;;;;;;;;; σας καταπειε το στρωμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;κακα παιδακια χαθηκετε :violence-hammer: :violence-hammer:
 #78801  από sofia13
 Παρ Οκτ 05, 2012 8:14 pm
Αχ Ελλάδα σ΄αγαπώ και βαθει'α σ' ευχαριστω , γιατί μ' εμαθες και ξ'ερω....κι΄άλλος '' φευγάτος''. Σε καλό μου σήμερα όμως. Ακου τώρα Ελληνικότατα Ελληνικά. Μπιρ ιλίκ, ικι κιοφτέ και το πλάκα '' τέλι να πετάνι''. Μετάφραση - , 2 μπύρες 2 κεφτέδες και το δίσκο Θέλω να πεθανω. Παραγγελιά μουσουλμάνου της περιοχής μου. Αρχοντας;;; Σήμερα μουτόπαν στη θάλασσα που είμασταν πάλι και κόντεψα να πνιγώ απ΄τα γέλια. Ρε άμα ο άνθρωπος είναι ωραιος και σουαχιλι να τα πεί , τη δουλειά του την κάνει. Ε, μα... Διαπιστωμένο αυτό. Μία ώρα συζητούσαμε με τον οδηγό [Αραβικής καταγωγής] , οι 'αλλοι 3 πήγαν στο μάρκετ ,εγώ βαριομουν και τι δεν είπαμε. ΓΛΏΣΣΕς; Αγγλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Αράβικα και μπόλικα σουαχίλι. Την ιστορία της ζωής του μου είπε ο άνθρωπος .Αμα θ'ελει 'ενας, σιγά το εμπόδειο το γλωσσικό. Αυστρία σε κρυοκωλο μου κάνει λίγο. Δεν πήγα και ποτέ, αλλά τράβα στην Ελλαδάρα μας Αθηνούλα , όπου, δεν έχει σημασία, και θάχουμε μετά να λέμε................Φιλιά πολλά :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #78803  από αθηνα47
 Παρ Οκτ 05, 2012 8:46 pm
σοφια το οτι η γλωσσα δεν ειναι προβλημα το εμαθα απο τα παιδια μου.Ηταν η κορη 5 και ο γιος4 ειμασταν καμπιγκ στον αγιο ιωαννη.Πλαειμας ηταν μια οικογενεια γαλλων με δυο κοριτσακια στην ιδια ηληκια με τα δικα μου.Σε πληροφορω 15 μερες ηταν κολητοι και αυτοκολητοι.Μιλουσε το καθε παιδι στην γλωσσα του και ομως καταλαβεναι το ενα το αλλο και ειχαν βαλει και στο ματι μαλλιστα το κολει ενος αλλου κατασκηνοτη και το κηνηγουσαν το καημενο να το φουσκοσουν με μια τρομπα για να το κανουν λεει μπαλονι.Οταν θελαμε κατι οι γονεις στα παιδια το λεγαμε και αυτα μας εκαναν μεταφραση.Τρελα σου λεω.Τα μισα γαλλικα και τα αλλα μισα ελληνικα και ομως διακοπες τρελα με τους γαλλους και απο παρεα κολημα και οι μεταφραστες ΑΑΑΑΑΑΑΑ.Απο οτι καταλαβα σοφια μου εισαι πολυ βορια ετσι;;;;;;; που ακρηβως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 #78805  από sofia13
 Παρ Οκτ 05, 2012 9:14 pm
Eντελώς στον κόσμο σου ρε Αθηνά. Σου είπα, σέρνω καταγωγή απο '' χαμένες πατρίδες'' -μαγειρική- απο τη χώρα που βρίζω [ τη ΓΑΛΛΙΑ μου μεσα] , μένω Αλεξ/πολη, ε τι θέλεις ακόμη; Να κάνω και κ...ά; Αντε να θυμάσαι και τ'ιποτα γιατί ακόμη 'ενας να ξαναρωτήσει απο που είμαι, τον πυροβόλησα, τέλος.
 #78806  από αθηνα47
 Παρ Οκτ 05, 2012 9:41 pm
σοφια ηρεμααααααααααααααααααααααα τι να κανω;;;;;;; :character-oldtimer: ξεκουτο ειμαι ξεχναω.Αλεξανδρουπολη και η ομορφια του κοσμου..Σκεφτωμαστε να ερθουμε και απο εκει καποια στυγμη του χρονου.Καλοκαιρι εκει ειναι καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;.Να κανονησω με την οικογενεια και να σου πω αν ξερεις κανενα ξενοδοχειο καλο και φτηνω να την κανουμε για εκει για καμια15 μερες.Αντε να τα πουμε και απο κοντα και να ποιουμε και τα τσιπουραμας και να γουρουνια σουμε τους μεζεδες σας.Και ξερω οτι εκει εχεται κατι μεζεδες κολασηηηηηηηηηηηηηηη.Να βαλουμε και τα μαντιλια μας και να παρουμε και τα μπαστουνια μας και να κανουμε κοντρες τρεντη...
 #78904  από sofia13
 Κυρ Οκτ 07, 2012 11:59 am
Αθηνά αγαπημένη. Αλεξ/πολη το καλοκαίρι είναι ονειρεμένο όνειρο. Και ΄θαλασσες π ε ν τ α κ ά θ α ρ ε ς και ταβερνάκια άπαιχτα και μεζέδες κάτσε καλά. Μόνο απο μπουζούκια δεν ξέρω τι παίζει γιατί δεν πάω και δεν γουστάρω....Ελάτε με το καλό και θα σας πάω παντού λέμε. Ξενοδοχείο ένα θα σου βρω;;; Σιγά... Τα πάντα όλα. Αρκεί να '' κλικάρεις'' έγκαιρα όταν αποφασίσεις. Ο.κ; Τωρα εδω που τα λέμε οι συζυγοκτόνοι μας θα τα παίξουν γι' άλλη μια φορά , αλλά σιγά τα αυγά. Εχουν συνηθίσει κι' ας κάναν και αλλοιώς...Μαντήλια με νεκροκεφαλές, τζηνάκια ξεσκισμένκάγκελα..............ΝΑ ΡΘΕΙΣ. ....Ολοι σας. Ο.κ; Φιλάκια βρέ.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 38